Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim ya ben bugun ictim
o zaman yarin icmim obur gun icim.
canim ya kimi diyor adetine 10 gun kalasiya ic diyorlar
canim birsey daha soracam incir kurune ne zaman baslayayim

hımm aynı durum ozaman benimkide öyle yazıyordu sanırım.benimde elime geliyor artık pütür pütür.benimde yoğunluk göğüs yanım yani koltuk altı arası olan yer özellikle yan yatınca ve adet zamanıma yaklaşınca felaket ağrı oluyo

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, bulut83, bynkutluay, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, nazmiyei, umudunukaybetme

maşallahh kızlarr :enbuyukkk:

kızlar şu kanser muhabetini kapatalım artık yahuu sıkıntı bastı valla kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-bilmiyorumkismile akannehirakannehir

canim ya ben bugun ictim
o zaman yarin icmim obur gun icim.
canim ya kimi diyor adetine 10 gun kalasiya ic diyorlar
canim birsey daha soracam incir kurune ne zaman baslayayim

farketmez canımcım bu gün başladıysan devam et benceiçmeye adet olana kadarda iç. sonrada incir kürüne başlarız bende daha başlamadım adetim bittikten sonra başlıcam inşallah... incir kürünü iyicene okumamıştım dur bi okuyup geliyim ben...

hımmm konuş bakalımm bzimle konuşmaaa :sinifsinif: böbreklerin ne durumda canım

konuştuğum yabancı değil kız bizden oda olumunekankayizsmile
böbreklerim çok şükür iyi arada sancı giriyor cuma günü ilaçlı röntgen çekilecek çok korkuyorum:umursamaz: perşembe akşamı yemekten sonra bir ilaç içicem sonrasında afedersin ishal olacam:kedi: bağırsaklarım temizlenecek cuma günüde damardan bir ilaç vereckler öyle girecem röntgene inş taş maş yoktur

umudunukaybetme oku bak canım...

incirKürü : Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

kızlar sürem doldu eşim pcden kalma zamanı diyor:)))))))) haden kendinize iyi bakın fırsat buldukça girmeye çalışacam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende 5inde regly olmuştum: en erken ne zaman hamilemiyim öğrenebilriim?

hamileliği en erken kan tahlilinden öğrenebiliyorsun sanırım nazmiye...ama kan tahlilinide adetin geçince yapıyorlar bildğim kadarıyla şu ana kadar hiç yaptırmadım zaten hayatımda 2 kere test yaptım oda evde kendim yaptım sonuç malum hüsranboshayallersmileboshayallersmile o yüzden karar aldım adetim geçince kan tahlili yaptırcam evdeki testler uğur getirmedi bana...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…