Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canim ben sogan kuru bittikten sonra san incir kurunu sorarim ozman anlatirsin ben simdi unuturum

kedersizim inşallah temiz çıkar yaa güle güle özletme kendini
ipeğim baktım cnaım
nazmiyei kan tahlili tahmin ettiğin ilişkiden 10 gün sonra belli olabiliyor idrar tahlili de en güvenilir adet zamanından 3 gün geçince

hı: benim arkadaşaım reglysine bi hafta kala normal test yaptı ve ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış: hemen kan testi yaptırmışlar hameile çıktı.. kişiye göre değişiyor olabilir demi.

teşekkürler sevda ben çok sabırsız bir insanım : hemen olsun istiyorum: eşimde çok kızıyor: çok heyecanlıyım ama bu yumurtalıklarda sorun beni çok üzdü: ara kanamsı oluyodum dört aydır: progestondan sonra maş. henüz olmadım: ama belim bi kaç gündür ağrıyor.

idrar teti kişiye göre değişir o idrarındaki beta bch değerine göre çıkıyo yani herkeste aynı olmuyo bazılarında adetine 10 gün varken bile çıkıyomuşş bilmiyorumkismile ama en garanti adetten sonra idrar için tabi.kanda adetini beklemeye gerek kalmıyo

komikmi bilmiyorum ama çamaşır suyuna afedersiniz idararınız yapınca yapınca çamaşır suyu şayet duru kalmayıp hafif pıhtılaşırsa hamile olduğunuz anlamına geliyormuş..

ahh nazmiyecim o sabırsızlık hepimizde var ama doktorların ve herkesin dediği şeyde kafanızı takmayın (nasıl yapacaksak:sm_confused::sm_confused:) çok telaş yapma ara kanamaları dedinde yani adet gibimi oluyorsun bilmiyorum ama benim adetlerim aşırı düzenliydi bir gün bile şaşmıyordu. şimdi kist var bir hafta araya adet oluyorum... araştırdım çikolata kisti adet düzensizliği yapabiliyormuş ama sende böyle bir kist falan yok bildiğim kadarıyla yumurtalıklardaki sorundan dolyımı ara kanamaların oluyormuş doktorun ne diyor...

nazmiye eşin sana kızmakta haklı daha şimdiden böyle telaşa hiç gerek yok allah korusun
tutki bu tedavi uzadı o zaman ne yapacaksın bak kedersiz 6 yıldır bekliyo ben 22 aydır bekliyorum
buradaki bir çok arkadaşımız aynı durumda onun için kendi sağlığın için sakin ol

ya bakma sen öyle şeylere eğer çok merak ediyosan canım test yaptır rahatlarsın strese girmezsin.hem yolun çok başındasın şimdiden bu kadar stres yaparsan olmazz bizler neler yaşadık ve yaşıyoruz stres en kötü etken bizim gibi olmak istemiyorsan kafanda sil düşünme rahatlamaya çalış başka şeylere yönel.biz yıllardır çevre baskısı kendi baskımız sorunlar hastalıklar ameliyatlar olumsuzluklar hüsranlar negatifler hep bunlarla mücadele ediyoruz sen kendini arındır bu stresten..

komikmi bilmiyorum ama çamaşır suyuna afedersiniz idararınız yapınca yapınca çamaşır suyu şayet duru kalmayıp hafif pıhtılaşırsa hamile olduğunuz anlamına geliyormuş..

ilk defa senden duydum canım ama bence en garantisi sen test al eczaneden çamaşır suyuna güvenilmez bence kız... hatta imkanın varsa kan tahlili yaptır... şimdi olacağın adet günün ne zaman tahminin varmı peki????

haklısın ıpek abartıyorum ama bebkleri seven ama çok seven bi yapım var: bu yüzden bu kadar heyecan yapıyorum sanırım.
evet Jolita bendede yumurta içerisinde ufak kisler varmış: yumurta olgunlaşmadan yumurtayı yok ediyomuş:

evet ayın ilk haftası muhakkak oluyorum: yani şuabtın ilk haftası olmam lazım: ama 4 aydır ay ortalarındada muhakkak ara kanaması oluyordu: progeston kullandım bu ay ara kanamam olmadı maş.
Allahım hepimize nasip etsin inş.

doktor test istedi interfilite adı altında bir sürü test reglymin 3. günü gidicem. muayene olsum alttan ve üstten :)
yumurta olgunlaşmıyor yumurta içinde kisler var ufak ufak test yapmamız lazım regylinin 14. günü progeston kullan 10 gün boyunca dedi okadar.

HADİ İNŞALLAH ADET OLMASSINDA DOKTORA İNFERTİLİTE TESTİ İÇİN DEĞİL HAMİLELİK TESTİ İÇİN GİDERSİN CANIM OLUMLU DÜŞÜN VE BOL BOL DUA ET... İÇİNDE HEP UMUT OLSUN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…