Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

BENDE SIKILIYORUM YAA... GELEN GıDEN YOK ıŞ YOK... BOŞ BOŞ OTURUYORUM ZAMAN GEÇMıYO... ALLAHTAN SıZLER VARSINIZDA KONUŞUYORUM MSN DEDE KıMSELER YOK BENıM HERKES KAPALI...zemuszemuszemuszemus

BENDE SIKILIYORUM YAA... GELEN GİDEN YOK İŞ YOK... BOŞ BOŞ OTURUYORUM ZAMAN GEÇMİYO... ALLAHTAN SİZLER VARSINIZDA KONUŞUYORUM MSN DEDE KİMSELER YOK BENİM HERKES KAPALI...zemuszemuszemuszemus

bendede aynı yaaa sorma valla sıkıldım msnde konuşacak birileri olsa makara yapıyosun zaman geçiyo burdada güzel zaman geçiyor...

EVET EDACIM BURDA YAPALIM MAKARA BARı...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ıPEKCıM SEN YEDıNMı YEMEĞıNı AFıYET OLSUN CANIM...
AYY KIZLAR BU SOĞAN SUYU BENıM ıŞTAHIMI KAPATTI YAA...ohaoldumsmileohaoldumsmile KAHVALTIYLA DURUYORUM ÖĞLEN YEMEĞı CANIM ıSTEMıYO EVE GıDıNCE AKŞAM YEMEĞı YERıM ARTIK...guclubacismileguclubacismile

sen gene içebilmişin ben bir bardak içtim mide ağrısından duramadım çok kötü yaaaa ayyy kızlar rüyamda bebek puseti gördümm bide kız çocuğu gördüm 3 yaşında falan beyaz tenli küt saçlı hafif çekik gözlü kırmızı bi paltosu vardı anlık gördüm ama gitti sonra çok şekerdi rabbim nasip eder inşallah

OYY HAYIR OLSUN CANIMCIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERE VESİLE OLSUN İYİYE YORUMLA İÇİNDEN İYİ OLSUN DERDİ BENİM ANNEANNEM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KIZ ÇOCUKLARDA KÜÇÜKKEN ÇOK TATLI OLUYOLAR YAAA BİDE BÖYLE CİCİ CİCİ GİYDİRCEN KIRMIZILI PEMBELİ ELBİSELER... OYY OYY boshayallersmileboshayallersmile

jollitacım yedim yemeğimi canım her zamanki gibi uykum geldi yemekten sonra
edacım ne güzelmiş rüyan hayır olsun

hoşgeldin tuyaneda rüyan hayrolsun inşallahh senin bebişin olur o gördüğünn
ben yemeğimi yedim geldim
jolita iştahmı kapatıo soğun kürü eğer öyleyse başlayayım bende :roflol: benimde aşırı iştahım açık yemek görünce kendimi kaybediyorum :çok üzgünüm: offf napimm yaaa..ne güzel bekarken hep sabittim ve çok zayıftım şimdi balık etliyi geçytim balina etli oldum a.s

jollitacım yedim yemeğimi canım her zamanki gibi uykum geldi yemekten sonra
edacım ne güzelmiş rüyan hayır olsun

AFİYET OLSUN CANIM AKŞAMLARI ÖYLE OLUYO BENİMDE YAA YEMEK YİYİNCE ACAYİP UYKU BASIYO BULAŞIKLARI YIKAYASIM GELMİYO BAZEN... BİDE ÇOCUK ÇALIŞMASI YAPMAK LAZIM OYY OYY mirmirmirmirmirmirmirmir

BENİM KAPATTI CANIMCIM İÇİYORUM ÜSTÜNE İKİ BARDAK SU İÇİYORUM YOKSA AĞZIMDA VE BOĞAZIMDA TADI KALIYO MİĞDEMİ BULANDIRIYOkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı İKİ BARDAK SUYU İÇİNCE MİĞDEM ŞİŞİYO TABİ AÇLIK HİSSETMİYORUM SADECE 10 DAKKADA BİR TUVALETE GİTMEM GEREKTİĞİNİ HİSSEDİYORUM...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla uyandım ALLAHIM inşallah benimde böyle bi kızım olur dedim.Ayyy inşallah yaaaaa

hoş bulduk ayyy teyzesi bi görsen çok tatlıydı inşallah rabbim nasip eder. amiiiiiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…