oo kimse kalmamış jollita nasılsın?
selam canım iyiym çok şükür sen nasılsın...
hepinize afiyet olsun
iyiyim bende sıkıldım öyle bi bakınayım dedim...
BENDE SIKILIYORUM YAA... GELEN GİDEN YOK İŞ YOK... BOŞ BOŞ OTURUYORUM ZAMAN GEÇMİYO... ALLAHTAN SİZLER VARSINIZDA KONUŞUYORUM MSN DEDE KİMSELER YOK BENİM HERKES KAPALI...zemuszemuszemuszemus
iyiyim canım sen nasılsın
EVET EDACIM BURDA YAPALIM MAKARA BARİ...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
İPEKCİM SEN YEDİNMİ YEMEĞİNİ AFİYET OLSUN CANIM...
AYY KIZLAR BU SOĞAN SUYU BENİM İŞTAHIMI KAPATTI YAA...ohaoldumsmileohaoldumsmile KAHVALTIYLA DURUYORUM ÖĞLEN YEMEĞİ CANIM İSTEMİYO EVE GİDİNCE AKŞAM YEMEĞİ YERİM ARTIK...guclubacismileguclubacismile
sen gene içebilmişin ben bir bardak içtim mide ağrısından duramadım çok kötü yaaaa ayyy kızlar rüyamda bebek puseti gördümm bide kız çocuğu gördüm 3 yaşında falan beyaz tenli küt saçlı hafif çekik gözlü kırmızı bi paltosu vardı anlık gördüm ama gitti sonra çok şekerdi rabbim nasip eder inşallah
jollitacım yedim yemeğimi canım her zamanki gibi uykum geldi yemekten sonra
edacım ne güzelmiş rüyan hayır olsun
hoşgeldin tuyaneda rüyan hayrolsun inşallahh senin bebişin olur o gördüğünn
ben yemeğimi yedim geldim
jolita iştahmı kapatıo soğun kürü eğer öyleyse başlayayım bende :roflol: benimde aşırı iştahım açık yemek görünce kendimi kaybediyorum :çok üzgünüm: offf napimm yaaa..ne güzel bekarken hep sabittim ve çok zayıftım şimdi balık etliyi geçytim balina etli oldum a.s
OYY HAYIR OLSUN CANIMCIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERE VESİLE OLSUN İYİYE YORUMLA İÇİNDEN İYİ OLSUN DERDİ BENİM ANNEANNEM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZ ÇOCUKLARDA KÜÇÜKKEN ÇOK TATLI OLUYOLAR YAAA BİDE BÖYLE CİCİ CİCİ GİYDİRCEN KIRMIZILI PEMBELİ ELBİSELER... OYY OYY boshayallersmileboshayallersmile
jollitacım yedim yemeğimi canım her zamanki gibi uykum geldi yemekten sonra
edacım ne güzelmiş rüyan hayır olsun
hoşgeldin tuyaneda rüyan hayrolsun inşallahh senin bebişin olur o gördüğünn
ben yemeğimi yedim geldim
jolita iştahmı kapatıo soğun kürü eğer öyleyse başlayayım bende :roflol: benimde aşırı iştahım açık yemek görünce kendimi kaybediyorum :çok üzgünüm: offf napimm yaaa..ne güzel bekarken hep sabittim ve çok zayıftım şimdi balık etliyi geçytim balina etli oldum a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?