Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım inş.hayırlı guzel sonuclar alırız...
yatıyorum ztn genelde..
sabah druma gıttım yarın sabh gel kan ver dedsi inş sonucum pozıtıf cıkar...dualarım tüm isteyen annelere....

merhaba arkadaşlar..ben duygu..burda yeniyim.yaklaşık 3 senedir evliyim..ilk yılımda 3 aylık bir düşüğüm oldu.ogünden beri yine çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor..ne eşimde nede bende bir sorun var..bizde sabırsızlıkla olmasını istiyoruz..allah olmayan herkeze nasip etsin

hoş geldiniz inşallah sonuç pozitif olur...

hoşbulduk..
inşsllsh bugün gittim sabah ama doktorum yarın ver dedi kanı sabah gidicem inş öglen hayırlı sonucları yazmış olurum duanızı esirgemey.in benimde dualrım tüm isteyen annelere.....,

Allah kimseyi mahrum etmesin bu güzel duygudan........

amin canım inşallah hayırlısı olsun...

merhaba arkadaşlar nasılsınız doktordan geliyorum bir sorum olacak vaginal muayene eğer varsa gebelik ve bilinmiyorsa bebeği tehlikeye sokar mı

hg duygu...
nice senelere olur inş...ağzınızın tadı bozulmasın...
bi,zimde öyle 5 yıllık evliyim bir dış
gebelim oldu sonra 1 aşılama başarısız 2.aşılamamı yapdırdım yarın sonuc alıcaz..biizmde açıklanamayn canım sorun yok ne eşimde nede bende...

düşük neden yapmışsın arasdırdılarmı...
üzerine düş ve iyi bir dr blup düzenli takibini yapdır...yaşın kac bılmıyorum ama düzenli bi drun olsun....

inş sanada nasip eder mevlam...

Duygu layla hoŞgeldınız arkadaŞlar... ınŞallah herŞey gÖnlÜnÜzce olur...
Smnr tam bılmıyorum canım dıĞer arkadaŞların bılgısı vardır belkı...

valla canım benim annemin doktoru tavsi etmiyordu gebelikte alttan muayneyi

offf ya canım sıkıldı şimdi ama doktora sordum o halk arasında böyle bir yanılgı var ama hiç bir tehlikesi yok dedi adetime 5 gün kaldı umudum yok ama belki bir ihtimal olabilir mi dedim şimdi de bu kafama takıldı :gitme:

amin canım inş.hayırlı guzel sonuclar alırız...
yatıyorum ztn genelde..
sabah druma gıttım yarın sabh gel kan ver dedsi inş sonucum pozıtıf cıkar...dualarım tüm isteyen annelere....

inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin cnaım :Saruboceq:

hoşgeldin aramıza duygu.Peki düşük nedenini araştırdılarmı.Demekki hamile kalabiliyosun buda iyidir.Ama tutunma sorunu olabilir.Herşeyin zamanı vardır belkide zamanını bekliyordur canım.İnşallah yakın zamanda bizlerde anne oluruzz :Saruboceq:

valla senin doktorunu bilmıyorum ama bildiği vardır heralde..sıkma canını ama aklında olsun yınede önce ultrason iste eger içine sıkıntı olcaksa hatta kanda iste sonra vajenden bakdır....sakın umuudm yok deme ne düşünürsen o olurmuşş güzel ve iyi düşün az kalmış bol bol sabır cek dua et...
az kalmış sabret 5 güncük inş hamilesindir...
stres yapmamaya calış ....:CüvCüv:

eğer doktor işinde iyi ise hiçbir sorun olmaz çoğu doktor halkın bu yanılgıda olduğunu söylüyor ama bilmiyorum halk mı haklı yoksa doktorlarmı.

canım her doktor farklı söylüyor doktoruna güveniyorsan sorun yok için rahat olsun...

ya ama arkadaşlar bir uzman bir de profesör muayene etti hem de öyle böyle değil araştırma hastanesi olduğu için çok incelediler bu 3. muayene oluşum hiç böyle olmamıştım hatta smear testi için parça bile aldılar her ihtimale karşı bakalım diye muayene olmadan önce tüm öykümü anlattırdı yani bu ihtimalin varlığını biliyordu kan tahlili istedi verdim yarın sonucunu alıcam inş yalnız değilimdir dualarınıza ihtiyacım var

ya canım benim inşallah rabbim gönlüne göre versin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…