Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaşım 27..ilk gebelikte düşük oranı çok yüksekmiş..gittiğim 3 doktorda normal dedi..tekrarlayan düşüklerde araştırma yapılıyormuş..evet tesellimizde bu en azından hamile kalabildiğimi biliyorum:)))

şuan hamilemisin canım allah analı babalı büyüksün sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah

smnr canım benim doktorumda kese görünene kadar alttan muayene ile bakıyo bir sorun olmadığını söylüyolar

he evet yumurta takibinde attan bakıyo ama annemin doktoru gebelikte tavsiye etmiyor...her doktor farklı düşüyor

çok teşekkür ederim kızlar içim rahatladı sanırım bu sefer de olmazsa yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olacak bu nasıl bir süreç kısaca bilgi verir misiniz arkadaşlar

smnr yumurta takibinde ilaçla yumurtaları belli bir olgunluğa getiriyolar bu süre içinde ilaç kullanırken
doktor belli aralıklara kontrol ediyo daha sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini
vurduyo sonrada söylediği tarihte eşinle birlikte oluyosun

bu ilaç klomen mi

ama ben daha yeni kullandım klomeni ocak 7 de kullandım 11 inde bitti bana takip falan yapılmadı hatta 12,13,14. günler ilişkiye girilmesi gerekiyomuş onu bile dememişti doktor burdan öğrenmiştim ben şimdi boşuna mı içtim ilaçları acaba

jolita slm: Soğan kürü nedir? Nasıl oluyor? Bendemi kullansam?

ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz google a ayrıntılı olarak çıkıyo canım ben kullanıyorum daha 10 gün oldu bende bu siteden kullananlardan tavsiye aldım daha faydasını gördüm diyemem çünkü bitmedi daha... Inşallah iyi gelir...

hem sana ilaç kullandırıp hem takip etmiyosa gerekli uyarıları yapmıyosa doktorunda problem var demektir canım

arkadaşlar ben çıkıyorum üniversite bünyesinde olduğumuz için sonuçlarım erken çıkabilir lütfen bana dua edin çok korkuyorum hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere...

bencede smnr bende ilk doktor işlerine başladığımda aynısı yapmıştı doktor tabi ozamanlar hiçbirşey bilmiyordum. Birde klomeni en fazla 6 sefer kullanabilirsin bunuda göz ardı etme.Klomen basit bir hap değil canım.

ıŞte doktor seÇımı gerÇektende Çok Önemlı ben her zaman derım tavsıye Üzerıne seÇmek gerekıyor doktoru bende ılk rast gele gıtmıŞtım ılk doktoruma hıÇ memnun kalmadım... Gereklı Şekılde aydınlatmamıŞtı benı...

Slm kızlar... Amannn ne kadar çok yazmışsınız öyle oku oku bitmedi...
Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... ınşallah burdan herkes hamiş çıkar...
Bende biriken işlerimi toparladım çok şükür... nasıl birikmişti nasıl birikmişti anlatamam...
Bugün nevonun transfer günü sanırsam... Rabbim inşallah meleğini gönderir... ınşallah müjdeli haberlerle döner aramıza...
Bulutcum bende salatı tefriciye okumaya çalışacam... Kaç tane okuyabilirsem burdan yazarım..
Nurcanım sende böbreklerinden rahatsızmışsın çok geçmiş olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…