Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

HOŞGELDıN ETı PUFUM...:CüvCüv::CüvCüv:
NASILSIN DAHA ıYı HıSSEDıYORSUNDUR KENDıNı ıNŞALLAH... NAZLI BEBıŞıN YORUYO SENı AMA OLSUN KUCAĞINA ALINCA HEPSıNı UNUTURSUN ALLAHIN ıZNıYLE...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet canım allahtan şimdilik bir sorun yok diğer firmaları kontrol ediyorum inşallah
onlardada sorun olmaz

inşallah bir sorun çıkmaz canım yaa... bende izindeyken bura biraz karışmış 5000 tl lik çek sisteme 15000 diye işlenmiş... bir geldim müşteri 10000 alacağa geçmiş... birde patron bizi beğenmez.. gidince uğraşsın bakayım...

çok şükür jollitacım iyi diyelim iyi olalım değilmi... Rabbim inşallah en kısa ama en kıs zamanda sizlerede meleklerinizi gönderir... Gerçekten çok zormuş kolay değil ama sonunu düşününce yinede mutlu oluyorsun... Gerçekten insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyor... Demekki anneler ne zorluklar yaşamışlar... Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor...

sevdacım çok uzak kaldım sizden aradaki açığı kapatayım dedim...kaydirigubbakcemile3 umarım bu gelmediğim süreçte bana kızmamışsınızdır...şeniz

sen bizi habersiz bırakıp bazıları gibi hamile kaldın diye terketmedinki
canım benim neden kızalım sende bebişinde yeterki iyi ol biz başka bi şey istemiyoruz

sevdacım çok uzak kaldım sizden aradaki açığı kapatayım dedim...kaydirigubbakcemile3 umarım bu gelmediğim süreçte bana kızmamışsınızdır...Şeniz

canım benim niye kızalımm sana sen iyi ol yeterki döneceğini biliyordumm olumunekankayizsmile ipeğinde dediği gibi hamile kalıp bırakıp gidenlerden değilsin olsun herkesin canı sağolsun delikafadulden bende hamile kalsamda gitsem :roflol: sizi beğenmicem sonra :umursamaz: :roflol:
aman Allah korusunnn yapamam kii olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…