Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yeterki hamile kalda canım senin canın sağolsun... Ama Rabbim hepinize güzel hamilelikler geçirsin... Benim durumum biraz farklı oldu hep korkuyla yaşıyorum... bir iki ya atlatsam...

Kızlar hastanede yattığım dönemde bişey daha öğrendim... Eşinize dar silip giyindirmeyin.. spermlere zararlıymış..

Kızlar hastanede yattığım dönemde bişey daha öğrendim... Eşinize dar silip giyindirmeyin.. spermlere zararlıymış..

bizim geçen hafta prof.doktora gittiğimizde üroloğa o tam aksini söyledi eşimin ağrısı var diye söyledi gerçi ama dar slipi tavsiye etti.:uhm:

bizim geçen hafta prof.doktora gittiğimizde üroloğa o tam aksini söyledi eşimin ağrısı var diye söyledi gerçi ama dar slipi tavsiye etti.:uhm:

canım işte hastanede tanıştığım bayanda öyle söylüyordu... eşim üroloğa gitti doktor dar slip giyinmesini tavsiye etti dedi... sonra 2 ay sonra sperm testi verince eşinin sperm sayısında ve hareketliliğinde azalma olduğunu görmüşler... başka bir üroloğa görünmüş eşi doktor baya bir kızmış geniş giyinsin demiş yumurtalar ne kadar sıkışırsa hareketlilik ve sayı okadar düşermiş... ondan sonra iç çamaşırını değiştirdik dedi.. birde ceviz ve bal karışımı yiyormuş eşi sabah ve akşam... 2 ay sonra hamile kaldım dedi... sorun eşindeymiş...

hımm anladım etipufum valla bize de öyle söyledi bilmiyorum artık.
benim eşimde keçiboynuzu kürü,ilaçlar,çakşır otu karışımlı macun(daha başlamadı ona),benim yaptığım bal polen fındık çörekotu karışımı,keçiboynuzu pekmezi düşünün artık :roflol:

iyi akşamalr ipeğim bende birazdan çıkıcam

bence dar slip giyinmesin....

adamı öldürecen bee... bari hepsini bir anda yapmasaydın midesi bozulacak
eyvahedigeldismile

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Eti_puf, jollita

jollitacım sessizsin canım...

NE GÜZEL YAA ıŞTEN ERKEN ÇIKIYORSUNUZ BEN 6 DA ÇIKIYORUM DAHA 1 SAATıM VARR...:sinifsinif:

yaa farkındamısınız çoğumuz muhasebeciyiz ve çoğumuz bebek sorunundayız acaba meslek,ğimizlemi ilgili :dilcikar: baksana hepimiz toplanmöışız buraya bebeksiz muhasebeciler diye topikmi açsak :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…