canım benim niye kızalımm sana sen iyi ol yeterki döneceğini biliyordumm olumunekankayizsmile ipeğinde dediği gibi hamile kalıp bırakıp gidenlerden değilsin olsun herkesin canı sağolsun delikafadulden bende hamile kalsamda gitsem :roflol: sizi beğenmicem sonra :umursamaz: :roflol:
aman Allah korusunnn yapamam kii olumunekankayizsmile
sizden ayrı kaldığım her dönem aklımdaydınız... çok alıştım size yaa...şeniz
kızlar hastanede yattığım dönemde bişey daha öğrendim... Eşinize dar silip giyindirmeyin.. Spermlere zararlıymış..
Kızlar hastanede yattığım dönemde bişey daha öğrendim... Eşinize dar silip giyindirmeyin.. spermlere zararlıymış..
bizim geçen hafta prof.doktora gittiğimizde üroloğa o tam aksini söyledi eşimin ağrısı var diye söyledi gerçi ama dar slipi tavsiye etti.:uhm:
bizim geçen hafta prof.doktora gittiğimizde üroloğa o tam aksini söyledi eşimin ağrısı var diye söyledi gerçi ama dar slipi tavsiye etti.:uhm:
İyİ akŞamlar yarın gÖrÜŞÜrÜz
hımm anladım etipufum valla bize de öyle söyledi bilmiyorum artık.
benim eşimde keçiboynuzu kürü,ilaçlar,çakşır otu karışımlı macun(daha başlamadı ona),benim yaptığım bal polen fındık çörekotu karışımı,keçiboynuzu pekmezi düşünün artık :roflol:
iyi akşamalr ipeğim bende birazdan çıkıcam
bence dar slip giyinmesin....
adamı öldürecen bee... bari hepsini bir anda yapmasaydın midesi bozulacak eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?