Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: DOĞRU DİYOSUN KIZ... KADERE BAKSANA...

kızlar kim ne kadar okursa isminin karşısına yazsın ki sayıda karışoıklık olmasın..canlarım...rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere nasip etsin...

jolita canım kimsecikler kalmamış....baharım ne yaptı acaba bugün...inşallah herşey yolunda gitmiştir...

bulut için (ümmühan)
ümmühan....500
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
jollita............272
kedersiz.....100
toplam 4044 kalan 400

gitmek için en iyi bahane hamile kalmak ben hamile kalınca ilk işim kazen beyi rahatsız etmek olacak kötükedihüso kötükedihüso
ExpireUserII :üyeliğimi sildirebilirmisiniz kazen bey :1rolleyes:
KAZEN : sebeb ne hanımefendi benneyaptımki
ExpireUserII : şeyy ben hamileyimde :CüvCüv:
KAZEN eki onca arkadaşınızı yüzüstü neden bırakıyorsunuz CADIARZU
ExpireUserII :arkadaşlarımmı?hangi arkadaşlarım onlar artık benm arkadaşım değilki :umursamaz: çünkü ben hamiileyim onlar değil :1closedeyes:benim onlarla işim olmaz onlar bebek muhabeti ede dursunlarmirmirmirmir onlardan sıkıldım artık bu üyeliğimi silinde başka isimle üye olayım aklinialirimsmiledoğum yapacak ayın dopiğine takılacam artık sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200 OKUDU
jollita...........200 OKUDU
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....700 OKUDU
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500 OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300 OKUDU
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200 OKUDU
jollita........200 OKUDU
toplam.....4444

ALLAH kabul etsin ipeğim

kızlar yarın sabah erkenden teyzemle hastaneye gidecem hastaneden sonrada teyzemlere geçeriz belki ...yarın burda olamzsam merak etmeyin kızlar

kardeşlerimmmmmmm

geçmişi henüz okuyamadım ama beni merak ettiğinizi biliyorum
2 embriyo sabah transfer edildi
başka embriyo yok zaten
hakkımda hayırlısı neyse o olsun
şimdilik herşey yolunda
aklım hep sizdeydi
eşim işe gitmedi
ancak fırsat buldum
yazmadan edemedim
yarın görüşürüz inşallah....

canim benim,hayirli olsun,insallah minnoslarin sana siki-siki tutunurlar.RABBIM yuzunu guldursun,emeklerini bosa cikarmasin,insallah 2 hafta sora burda kutlama yapicaz,sen rahat ol,kendini yorma ,uzan,dinlen yeter ki iyi ol,seni cok seviyorum,RABBIM gonlune gore versin.insallah bu ay hepimizden hamis haberleri alicaz.az kaldi canim benim,bitecek bu hasret ,dinecek bu ozlem.kocaman opuyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:

canımmm benimm hayırlı uğurlu olsun inşallah... güzel haberlerinide almamız çok yakındır Allahın izniyle.... Se dinlen canım benim yorma kendini.... dualarımızdasın... opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı sabahlara.s.
nevom gelmiş bize haberlerini vermiş hayırlı uğurlu olsun inşallah onbeş gün sonra müjdeni alırsın
sevdacım kız o ne öyle adamcağıza o kadar yüklenme enerjiden yerinden duramaz benimki sadece keçiboynuzu pekmezi içiyo zor zaptediyorum adamı sırnaşık şey sen nasıl dayanıyosun :roflol:
kedersizim bugün yokmuş üzüldüm ama onunda bir hayatı var tabi bütün gün bizle olamaz
etipufum o ne güzel günaydın nasılsın canım durumun nasıl

valla ipekcim şu mideyle yaşamaya alışmam gerekiyor artık... sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…