Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hanımlar ben size rüyamı anlatmak istiyorum yorumlayın bakalım
bir tane erkek çocuk var bebek ama benimmi değilmi bilmiyorum ananemin evinde ben bakıyorum
uyutuyorum çocuk uyanıyo kucağıma bir alıyorum yatağına çişi çıkmış ama öyle bir çıkmışki yatakta resmen su birintisi oluşturmuş şaşırıyorum aa ne kadar çok çıkmış ne çok işemiş diyorum uyandım sonra

nevommm hadi inşallahhh bebişlerin sana sıkı sıkı tuttunurrr :Saruboceq: zor bir süreç ama umtu dolu bir süreç bu yol.İnşallah herşey yolunda gidecekkk :Saruboceq:

valla ben alışkınımm :roflol: :roflol: benim için sorun olmuyo biraz yoruluyos ama olsun delikafadulden :kedi:

valla ipekcim şu mideyle yaşamaya alışmam gerekiyor artık... sen nasılsın...

off canımm yaa çektiğini anlıyorum mide çok fena ben yıllardır çektiğim için biliyorum :gitme:

herkese günaysınlarrr nasılsınız bakalım

ipeğim rüyan hayrolsun nevom olsaydı hemen anlamlarını bulurdu yorumda yapardı

demek kedersizim bugün olmayabilir yaaa geçte olsa geç kedersizimm

gunaydin kizlar
ya kizlar iki hafta sonra nevo burayi senlendirir.
ipekcigim ruyanhayrolsun
jolitacigim ya iki gun oldu sogan suyunu iceli hic birsey olmad hic bir degisiklik hissetmedim

gunaydin kizlar
ya kizlar iki hafta sonra nevo burayi senlendirir.
ipekcigim ruyanhayrolsun
jolitacigim ya iki gun oldu sogan suyunu iceli hic birsey olmad hic bir degisiklik hissetmedim

canım daha dur... hemen belli olmaz sonra sonra sarı renkte akıntı geliyo çamaşırına...benim 10 gün oldu nerdeyse içmeye başlayalı yeni yeni geliyo yani...

kedersizim canım bulutun kalan 400 tanenin 200 tanesini aliyim ben.. diğerleri bitti yarına kadarda 200 taneyi okurum inşallah...:Saruboceq:

günaydın jollita umudunukaybetme hoşgeldiniz
umudunukaybetme canım soğan kürünü bende içiyorum tedavilerden sonra gerçi ben
kürde uygulayın dediği şekilde yapamıyorum ama bende de akıntı falan herhangi bir değişiklik yapmıyo
yanlız ağustos ayından beri onca tedavi oldum düşük yaptım hiç enfeksiyon iltihap olmadı ben soğan suyuna bağlıyorum çünkü eskiden çok olurdu bende iltihap kokulu akıntı onun için içmeye devam et canım

ipekcimm rüyan hayrolsun inşallahh.... Erkek çocuk görmüşsün

Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.

Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.

birde yatağa çiş ettiğini görmüşsün inşallah oda güzel bir şeye işarettir...

Bence senin bebiş yolda az kaldı geliyor...

OYY NEVOM YAA CANIM BENİM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ SENİNDE HAYIRLISIYLA... EMEKLERİNİZ BOŞA ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE... DİNLEN BOL BOL GÜZEL HABERİ VER SONRA...opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bulut83, iipekk34+, jollita, lal1980, sevdanehri54+

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah canım ya inşallah eskiden rüyalarımı hiç umursamazdım şimdi onlardan bile
medet umuyorum

canım daha dur... hemen belli olmaz sonra sonra sarı renkte akıntı geliyo çamaşırına...benim 10 gün oldu nerdeyse içmeye başlayalı yeni yeni geliyo yani...

ya canim nolursun hemen belli olsun ben dayanamiyorum cok igrenc tadi var
sen gecen ay da yapmismiydin daha ne kadaryapacaksin

MERABALAR KISLAR HERKESE GÜNAYDIN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU YENİ ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 CUMA GÜMÜ ÖĞRENDİM ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…