- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın jollita umudunukaybetme hoşgeldiniz
umudunukaybetme canım soğan kürünü bende içiyorum tedavilerden sonra gerçi ben
kürde uygulayın dediği şekilde yapamıyorum ama bende de akıntı falan herhangi bir değişiklik yapmıyo
yanlız ağustos ayından beri onca tedavi oldum düşük yaptım hiç enfeksiyon iltihap olmadı ben soğan suyuna bağlıyorum çünkü eskiden çok olurdu bende iltihap kokulu akıntı onun için içmeye devam et canım
MERABALAR KISLAR HERKESE GÜNAYDIN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU YENİ ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 CUMA GÜMÜ ÖĞRENDİM ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA:a015:
ya canim nolursun hemen belli olsun ben dayanamiyorum cok igrenc tadi var
sen gecen ay da yapmismiydin daha ne kadaryapacaksin
kedersizim canım bulutun kalan 400 tanenin 200 tanesini aliyim ben.. diğerleri bitti yarına kadarda 200 taneyi okurum inşallah...:Saruboceq:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :asigim:İNŞALLAH AMA HALA ENDİŞELERİM VAR KORKUYORUM YA DEĞERLER YÜKSELMEZSE DİYE HAFTAYA YİNE GİTÇEM BANA DUA EDİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:gözünüz aydınn..... inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz.....:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
CANIM ÇOK SAĞOL YA SİZLERDE OLMASANIZ KİMSE SAĞLIKLI CVP VERMİYO opuyorumnanaktanHERKEZ KAFANA TAKMA OLUR DİYO BİDE ANNEM HERKESE SÖYLEDİ BEBEK VAR DİYE İNŞALLAH OLUMSUZ BİŞEY SÖYLEMEZ DOKTORSrp 16 hayırlı olsun canım daha Çok yenİ olabİlİr bende haftaya bİr doktora gİt kesİn ne kadarlık olduĞunu sÖyler testler falan İster İÇİn rahatlar hemde canım...
jolita canım valla biz bütün ay aynı yöntemi denedik...denemekten ne çıkar...birde hiç kımıldamayın bir süre ...yüz üstü yatın kalın.....
kızlar günaydınlar hepinize birazcık geç oldu ama ancak gelebildim...
İPEĞİM rüyan hayır olur inşallah...bebeğin geliyor olmasın....inşallah...
JOLİTA canım uğraşların için sağol canım....
UMUDUNU KAYBETME sen nasılsın canım....
kızlar doğal kürler kullanıyormuşsunuz inşallah şifa olur....
BENDE ekim ve kasım aylarında incir kürü yapmıştım...sadece 7 gün içiyordum..adetin 3. günü başlıyordum...aynı nasıl klomene adetin 3. veya 5. günü başlıyorduk öyle yapıyordum....veeeee rabbim kısmet etti aralık adetimden sonra hamile kaldım...çok şükür...darısı sizlerin başına ...birde kızlar dizdirsek yöntemiyle eşimle beraber oldum o ay hep...inşallah sizlerin bebişleride çok yakında gelir.....
PESETME CANIMCIM BAK BEN BİR KAÇ AY ÖNCE YAPTIM 3 GÜN DAYANABİLDİM BIRAKTIM.. AMA SONRA BURDAN OKUDUM BİR SÜRÜ ARKADAŞIMIZIN FAYDASINI GÖRDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM TEKRAR BAŞLADIM AMA BU SEFER DEDİM İÇİCEM MİĞDEM BULANSADA YEMEK YİYEMESEMDE DEVAM EDİCEM DEDİM BAK 10 GÜN OLDU BİLE SENDE DAYAN CANIM 15 GÜN BEBEŞLER İÇİN İÇİCEZ NAPALIM... HELE Bİ DOĞSUNLAR HELE Bİ DOĞSUNLAR POPOSUNA POPOSUNA VURCAM BEBEİŞKOMUN ANNESİ NELER İÇTİ ONUN İÇİN... boshayallersmile
iyiyim canim
ya ben sordum da cevap gelmedi canim bende 100 aldim acaba tamam oldu mu daha eksik varmi
insallah yardimci olabilirim
ETİPUFUM canım nasılsın...ne zaman başlamıştı senin bu mide bulantıların kaç haftalıkken...şuan bende var o kadar fazla değil...birde canım kaçıncı haftanda kalp atışını duydun canım....hayırlısıyla birde kalp atışını duysam...rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin....hamilelerede sorunsuz sağlıklı 9 ay geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin...inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?