Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZLAR ÇOK SAĞ OLUN zemuszemuszemuszemus ARTIK HAFTAYA KADAR BANA ZAMAN GEÇMEZ AMA BUKADAR BEKLEDİK 1 HAFTA NEDİRKİ DİMİ

kızlar listeye eklerseniz ne kadar okuduğunuzu karışıklık olamaz canlarım...ne kadar okuyacaksanız adınızın karşısına yazın....

kizlar ya sabahtan beri soyleyecegimde hep araya laf girdi
kizlar ben dun gece ruyamda gordum bir bana diyor ki duani tamamla bitir dedi
ama neden soyledi anlamadim
birde ben gunluk ihlas suresi okuyorum adet oldum 5 gunu kazaya verdim ama onu tamamladim
ruyama anlam veremedim yorumunuzu bekliyorum

KIZLAR ÇOK SAĞ OLUN zemuszemuszemuszemus ARTIK HAFTAYA KADAR BANA ZAMAN GEÇMEZ AMA BUKADAR BEKLEDİK 1 HAFTA NEDİRKİ DİMİ

SABRETMEK LAZIM CANIMCIM SEN ŞİMDİ BOL BOL DOAYLA GEÇİR BU HAFTAI ALLAHIM İNŞALLAH İÇİNDEYSE SANA SIM SIKI TUTUNSUN AĞIR KALDIRMA KENDİNİ FAZLA YORMA HAFTAYA KADAR BOL BOL DİNLENEREK GEÇİR İNŞALLAH HAFTAYA GÜZEL HABERİ VERİRSİN BİZE DOKTORUNLA GÖRÜŞÜP...opuyorumnanaktan

kızlar listeye eklerseniz ne kadar okuduğunuzu karışıklık olamaz canlarım...ne kadar okuyacaksanız adınızın karşısına yazın....

canlarım yaaaaaaaaa hakkınızı helal edin sizleride uğraştırıyorum inşallah bende sizlere okurum...canım okuduğun başka bir dua varmı yarım kalan onu görmeyesin...veyada bu tefriciyelerden sonra hamile kalacaksın...hepiniz arkadaşlar....:Saruboceq::Saruboceq:

bulut için (ümmühan)
ümmühan....500
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
jollita............272 OKUDU
kedersiz.....100
umudunu kaybetme...100
jollita......200
toplam 4344 kalan 100

Kedersizim arkadaşımız gelincede düzenler diğer listelerle birliktede bu listeyi...

hayır olsun canımcım rüyan... eksik duanmı varki acaba malum oldu rüyanda sana...

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan:asigim:

kızlar eksik kalmadı şuan kalanıda ben okuyorum...sadece okuyanlar okundu diye haber versin yeter....

HAMİŞLERİMİZ

1....duru81....anne oldu

2.....sisi07 :CüvCüv:

3.....eti_puf :CüvCüv:

4.....sanal :CüvCüv:

5.....nnagihann :CüvCüv:

6.....bulut83 :CüvCüv:

7.....srp16 :CüvCüv:

uğur getirsin inşallah...

OYY NEVOM GELMıŞ HOŞGELMıŞ
EVER ARAMIZDA BıR HAMıŞ DAHA VAR NEVOM...
TAMAM BULUTCUM HABER VERıRıZ...
UMUDUNU KAYBETME ÖZELDEN YAZARIM BEN SANA POZıSYONUN AYRINTILARINI CANIM...zemuszemus

BAHARIM canım inşallah 8. sıradakide sen olacaksın...canım fazla takılma buralara yat bol bol dinlen...ne olursun şu 3.4 gün çok önemli..hatta tuvalet ihtiyacından başka kalkma..eğer evde yardım eden biri varsa...sabret canım..herşey güzel olacak...kivi , kabak çekirdeği ,ananas günde bir dilim veeeeee bol bol su iç canım....

nevom hosgeldin canim ins iyi haber vereceksin bize iki hafta icinde

yok canim ya ihlas okuyordum ama onu tamamladim:uhm:

inşallah müjde veren çooooookkkkkk olur tatlım.
bence rüyanı sana okunacak tefriciyeye yordum...inşallah sıran gelince okicaz canım...

nevom sen neden yatıp dinlenmiyosun yatak istirahatine gerek yokmuymuş yoksa

yat yat belim ağrıdı canım....hemşire de ağır olmamak kaydıyla herket daha iyi çünkü kabız olursan o kötü dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…