Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum bilgisayarın olduğu oda çok soğuk üşüdüm..daha sonra tekrar görüşürüz...bugün tefriciyelerimi tamamlayayım..yarın diğer arkadaşlara başlıyacağız inşallah....kendinize iyi bkın..çalışanlara kolay gelsin...

OYY NEVOM GELMİŞ HOŞGELMİŞ
EVER ARAMIZDA BİR HAMİŞ DAHA VAR NEVOM...
TAMAM BULUTCUM HABER VERİRİZ...
UMUDUNU KAYBETME ÖZELDEN YAZARIM BEN SANA POZİSYONUN AYRINTILARINI CANIM...zemuszemus

kutlarım hamile arkadaşı...listeye ekledim bile...

accık daha durim gidicem demek beni kovuyonuz.....kızlar ben namaza bile başladım. oturarak kılıyorum. zaten şu tutunma işi noluyosa 2-3 saatte oluyomuş...bol su içiyorum dediğin gibi....hayırlısı Allahtan...

srp16 tebrikler canım inşallah değerin daha yükselir ve sorunsuz hamilelik geçirirsin

nevomm kalkk kızz pc başından git yat hemenn ilk 5 gün önemli radyasyon alma hem klava: vee bol bolll su içmeyi unutmaa canım

KISLAAAR LİSTEDE GÖRDÜM KENDİMİ ÇOK SEVİNDİM ÇOK TESEKKÜR EDERİM zemuszemuszemuszemusİNSALLAH 9 AY BOYUNCA ORDA KALIRIM opuyorumnanaktan

jolitacigim beni sen ekle istersen listeye sonra karisikli olmasin toplam 200 tane okudum

KEDERSİZİM GELİNCE EKLER CANIMCIM YAZDIKLARIMIZI OKUYUP DÜZENLER TABLOYU... ALLAH KABUL ETSİN... BULUTUNDA BİTTİ EKSİKLERİ SANIRIM TAMAMLADIK ALLAHIN İZNİYLE HERKESİNKİNİ... :Saruboceq:

KEDERSİZİM GELİNCE EKLER CANIMCIM YAZDIKLARIMIZI OKUYUP DÜZENLER TABLOYU... ALLAH KABUL ETSİN... BULUTUNDA BİTTİ EKSİKLERİ SANIRIM TAMAMLADIK ALLAHIN İZNİYLE HERKESİNKİNİ... :Saruboceq:

tamam o zaman canim ben cikiyorum
kariskilikolmasin diye soyledim hakki ustume gecmesin
canim sana yazdigim mesaji okumadin mi

canimdun ve bugun toplam 200 tane okudum ben

işler yoğun sevdam çalışıyorum burdanda eksik kalmamak için ekranı sürekli açık tutyorum
senin nasıl canım sendede yoğunluk başlamıştır b formları geçiciler yılsonu işleri herşey arka arkaya

evet canım yoğunum daha saydıklarına başlamadım bile CADIARZU
bende pek yazamıyorum ama açık bırakıyorumki arada bir bakıyom :kedi:

AYY KIZLAR BENDE DE GENE HıÇ YOĞUNLUK YOK... BURSADA KAR VAR BU GÜN NE GELEN VAR NE GıDEN MÜŞTERıLDE GELMıYO SOĞUKTA MıLLETıN BEYAZ EŞYA ALASI GELMıYO SANIRIM...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…