sevdacım bizim tefriciye listemiz yarına kaldı kedersiz bugün yok
yarın sabah gelince yaparız
sevdacım bizim tefriciye listemiz yarına kaldı kedersiz bugün yok
yarın sabah gelince yaparız
bu cuma ipek ve sevda sizinkilerimi okuyacaz arkadaşlar kedersizim yapar listeyi gelince... Hadi hayırlısı bakalım...
evet canım yarına kaldı artık
jolitam kedersiz ipek ve bana okunacak kısmetse kaydirigubbakcemile5
evet canım bu hafta sevda ben ve kedersizin sırası inşallah dualarımız kabul olur
hadi hayırlısı canımcım... inşallah dualarımız kabul olur sizinde güzel haberlerinizi alırız allahın izniyle...olumunekankayizsmile
kedersizim ben bulutun tefriciyesinide bitirdim okundu yasarsın banada.
tüm arkadaşlarımızın okuduğu tefriciyeler kabul olur inşallah
amin canım inşallah burada dualarını yaptığımız bütün arkadaşlarımızın hamile olduğunu duyalım
İnşallah canım... Sizlerin yüzlerini bile görmedim ama inanın çok içimden gelerek dua ediyorum... Çünkü gerçektende neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum... Birisi bana Allah ne muradın varsa versin dediği zaman bile nasıl içim coşuyosa sizler için dualarımızın olduğunu bilmeniz sizi öyle mutlu ve umutlu ediyordur biliyorum...Allahım kabul ederse inşallah...opuyorumnanaktan
bence buradaki sihir birbirimizin yüzlerini görmemek tanımamak belki tanışsak büyü bozulur
bu dualar bu kadar içten olduğu için hepsi vakti gelince kabul oluncak allah katında hepimiz gönülden dua ediyoruz çünkü
Bencede öyle canım...
İnşallah dediğin gibi hayırlı zamanda hayırlı şekilde kabul olur dualarımız ve hayırlı evlatlarımız olur... Amin...:Saruboceq:
İnşaallah allahım nerde varsa bu ugurda çaba sarfeden paralar döken bebek bebek diye inleyen kardeşim herkese versin rabbim inşaallah inşaallah umutsuz olmayın kızlar benimde tedavi ile oldu polikistikover hastasıyım ben tam 1 sene sonra oldu bende çok gözyaşı döktüm evet senelrce ugraşanlar var ben neyimki ama acı aynıdır hiç değişmez dileirm rabbim hepinize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin inşaallah aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?