Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

jollita hava o kadar soğukki ben dışardaki bütün işlerimi erteliyorum üşeniyorum
evde bile hiç bi işin ucundan tutmak içimden gelmiyo senin müşterilerde benim
gibiyse soğuklar bitene kadar böyle sakn olur

kedersizim ben bulutun tefriciyesinide bitirdim okundu yasarsın banada.
tüm arkadaşlarımızın okuduğu tefriciyeler kabul olur inşallah

amin canım inşallah burada dualarını yaptığımız bütün arkadaşlarımızın hamile olduğunu duyalım

İnşallah canım... Sizlerin yüzlerini bile görmedim ama inanın çok içimden gelerek dua ediyorum... Çünkü gerçektende neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum... Birisi bana Allah ne muradın varsa versin dediği zaman bile nasıl içim coşuyosa sizler için dualarımızın olduğunu bilmeniz sizi öyle mutlu ve umutlu ediyordur biliyorum...Allahım kabul ederse inşallah...opuyorumnanaktan

bence buradaki sihir birbirimizin yüzlerini görmemek tanımamak belki tanışsak büyü bozulur
bu dualar bu kadar içten olduğu için hepsi vakti gelince kabul oluncak allah katında hepimiz gönülden dua ediyoruz çünkü

Bencede öyle canım...
ınşallah dediğin gibi hayırlı zamanda hayırlı şekilde kabul olur dualarımız ve hayırlı evlatlarımız olur... Amin...:Saruboceq:

ınşaallah allahım nerde varsa bu ugurda çaba sarfeden paralar döken bebek bebek diye inleyen kardeşim herkese versin rabbim inşaallah inşaallah umutsuz olmayın kızlar benimde tedavi ile oldu polikistikover hastasıyım ben tam 1 sene sonra oldu bende çok gözyaşı döktüm evet senelrce ugraşanlar var ben neyimki ama acı aynıdır hiç değişmez dileirm rabbim hepinize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin inşaallah aminn

amin allah sizede sağlıkla mutlulukla bebeğinizi biyütmek nasip etsin

sağolasın objektif evet ancak bunu yaşayan bilir bizim durumumuzu..Ne güzel Rabbim çocuğuna sağlıklı huzurlu yaşam versin canım.

ipekcim ben tefriciye sıramı bilmiyorum açıkçası öncelikle tedavi olan arkadaşları ilk sıralara almıştı kedersiz arladaşımız ben kaçıncı sıradayım bilmiyorum...

objektif arkadaşımız inşallah bebeğini sağlıkla büyütrsün iyi dileklerin içinde Allah razı olsun senden...

ipekcim ben tefriciye sıramı bilmiyorum açıkçası öncelikle tedavi olan arkadaşları ilk sıralara almıştı kedersiz arladaşımız ben kaçıncı sıradayım bilmiyorum...

objektif arkadaşımız inşallah bebeğini sağlıkla büyütrsün iyi dileklerin içinde Allah razı olsun senden...

yarın gelsin topiğin gülü bakarız o zaman listelere merak ettim kaçıncı sırada olduğunu ondan sordum
herkese çok okudun allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…