4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Sevdanehri..............
2. iipekk......................
3. kedersiz........
4. fsdedp.....................
5. umudunukaybetme....
6.jollita...................
7.bynkutluay.........
8.gülcedetay.......
unutuğum kimse varsa hatırlatın kızlar
İnşaallah allahım nerde varsa bu ugurda çaba sarfeden paralar döken bebek bebek diye inleyen kardeşim herkese versin rabbim inşaallah inşaallah umutsuz olmayın kızlar benimde tedavi ile oldu polikistikover hastasıyım ben tam 1 sene sonra oldu bende çok gözyaşı döktüm evet senelrce ugraşanlar var ben neyimki ama acı aynıdır hiç değişmez dileirm rabbim hepinize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin inşaallah aminn
yalnız gelemyenler var
fsdedp uzun zamandır yok sempatiksalakcinni
gülcedetay da bu kişiyi pek hatırlamıyorum bile :uhm:
eğer o 2 kişi gelmezse
. umudunukaybetme....
6.jollita...................
7.bynkutluay......... bu kişilere okuruz
selam kızlar nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın tedavin bitti dimi
progeston kullanıyorum canım dün başladım.Bakalım hayırlısı olur inşallah
ETİPUFUM canım nasılsın...ne zaman başlamıştı senin bu mide bulantıların kaç haftalıkken...şuan bende var o kadar fazla değil...birde canım kaçıncı haftanda kalp atışını duydun canım....hayırlısıyla birde kalp atışını duysam...rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin....hamilelerede sorunsuz sağlıklı 9 ay geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin...inşallah....
selam kızlar nasılsınız?
inşallah canm progestan biraz baş dönmesi yapıyo ilk defa içiyosan bilgin olsun
selam kızlar nasılsınız?
CANIM GÜLE GÜLE BÜYÜT İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT OLUR zemuszemusİnşaallah allahım nerde varsa bu ugurda çaba sarfeden paralar döken bebek bebek diye inleyen kardeşim herkese versin rabbim inşaallah inşaallah umutsuz olmayın kızlar benimde tedavi ile oldu polikistikover hastasıyım ben tam 1 sene sonra oldu bende çok gözyaşı döktüm evet senelrce ugraşanlar var ben neyimki ama acı aynıdır hiç değişmez dileirm rabbim hepinize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin inşaallah aminn
bulutcum canım mesajını şimdi gördüm... ama şimdide sen yoksun... benim bulantılarım 7 haftalıkken başladı... bebeğin kalp atışlarınıda 7 haftadan itibaren görmeye başladık... ama daha erken duyanlarda var yani... 6 haftalıkken duyanlarda var canım... inşallah sende en kısa zamanda bebişinin kalp atışlarını duyarsın.. inşallah sen benim gibi hamilelikte çok çekmezsin...
slm tuyaneda iyiyiz sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?