Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynı fikirdeyim canım beniö vereliniortak

kızlar 6 gün geçti hala adet olmadım ama sürekli kasıklarım ağrıyor ya yardım edin bana hamiş olunca ağrı olur mu?

TUYANEDA SEN SEVDAYI BENLE KARIŞTIRDIN CANIM ıNATLA VE AZıMLE AŞILAMA
DENEYEN BENıM :roflol::roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bulut83+, duygu1983, iipekk34+, jollita, sevdanehri54+, simal18, srp16

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bynkutluay canım bence git hemen bir kanda bthcg baktır..en güvenlisi o benim 5 gün geçti kanda baktırdım ..çıktı..onun için ağrılara takılma...ağrılar oluyor...inşallah hamiledirsin....topiğimiz kızlar uğurlu gelecek herkeslere ...inşallah ...

kızlar dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun arabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah herkesin gönlüne göre versin kurban olduğum rabbim.

kızlar 6 gün geçti hala adet olmadım ama sürekli kasıklarım ağrıyor ya yardım edin bana hamiş olunca ağrı olur mu?

AYY KIZ İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :CüvCüv: ADET AĞRISI GİBİ AĞRI OLUYOR DİYORLAR EVET HEMEN KAN TESTİ YAPTIR GÜZEL HABERİ VER BİZE İNŞALLAH CANIM...opuyorumnanaktan

adet olacak gibi ağrılar olur ama yinede bi test yap bence tatlım mide falan bulantı göğüs hassasiyeti varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…