ikinci kullanışım canım aman bebişimiz olsunda ben razıyım baş dönmesine :)
yazdıklarımdan kimse alınmasın ama ben buraya uğramayan bir arkadaşımız için bir tane bile
tefriciye alıp okumayan arkadaşlarımıza okunmasından yana değilim bu iş gönül işi bütün kalbimizle yapıyoruz ama herkes aynı şekilde istekli hevesli olup katıldığında güzel oluyo
listeye adını yazdırıp kenarı çekilmek kimse kusura bakmasın ama bencillik oluyo
iyiyiz tuyaneda sen nasılsın
öyle tabi yeterki hayırlısıyla hamile kalalım
iyiyim canım sağol sende ne var ne yok aşılama olacaktın değilmi?yanlış hatırlamıyorum
kızlar 6 gün geçti hala adet olmadım ama sürekli kasıklarım ağrıyor ya yardım edin bana hamiş olunca ağrı olur mu?
kızlar 6 gün geçti hala adet olmadım ama sürekli kasıklarım ağrıyor ya yardım edin bana hamiş olunca ağrı olur mu?
tontişlerim yapacam ama korkuyorum negatif çıkacak diye harbi resmen benimle oynuyor.
tontişlerim yapacam ama korkuyorum negatif çıkacak diye harbi resmen benimle oynuyor.
adet olacak gibi ağrılar olur ama yinede bi test yap bence tatlım mide falan bulantı göğüs hassasiyeti varmıkızlar 6 gün geçti hala adet olmadım ama sürekli kasıklarım ağrıyor ya yardım edin bana hamiş olunca ağrı olur mu?
ama canım yapmazsan böyle daha çok stres yaparsın kendine... hem olumlu veya olumsuz beklemekten daha iyidir... en azından bir idrar testi yap derim...
adet olacak gibi ağrılar olur ama yinede bi test yap bence tatlım mide falan bulantı göğüs hassasiyeti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?