AYY KIZ İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :CüvCüv: ADET AĞRISI GİBİ AĞRI OLUYOR DİYORLAR EVET HEMEN KAN TESTİ YAPTIR GÜZEL HABERİ VER BİZE İNŞALLAH CANIM...opuyorumnanaktan
altı gün geçmiş iyi dayanmışsın test yapmadan ben duramazdım
ay canım güvenemiyorum ki hep hüsrana uğruyorum
hadi hadi bi bebiş daha geliyooo desene kız :CüvCüv::CüvCüv:hemen test yap ben olsam çatlarım meraktanCADIARZUevet canım göğüslerimde acı var, çok az arada bir de mide bulantısı oluyor
peki canım adetlerin herzaman düzenlimidir yoksa zaman zaman böyle gecikmeler yaşıyormuşsun....
bynkutluay valla helal size ben birgün geçse hemen yapıyom iyi dayanıyosunuz.Çelişkide kalmaktansa olumsuzda olsa sonucu öğrenmek istiyorum.Bence bekleme ve strese girme yap olsun bitsin.Bir bakmışsın hamilesin birde öyle düşün :ecrin_bebek:
Sevgili bynkutluay;
aklıma kendim geldim şimdi onca yumurtlama ilacı filan derken hamile kalamamıştım ve artık bırakmıştım olmuyorsa olmuyor deyip ...neyse yeni dr um aşılama yapalım betül sana dedi tamam ramazan ayındna sonra olsun dedim bu arada ilaçlar kullanıyorum ama glukofen şeker ilacı....arada zaman geçti eşim ile sadece 2 kere ilişkiye girdim ve acaba hamiş olur muyum düşüncesi aklımda hiç yoktu sıra geldi 3 ekime ama adet olmadım 4,5,6,7,8,9 derken hiç adet olmuyor belirtim yok sadece halsizlik ve iştahsızlık vardı eskiden yürüdüğüm yolları yürüyemiyordum sonrada ramazan ayı olmasına ragmen oruçlu olmama ragmen bir kase çorbayı zor içiyordum ama inat ile nasılsa yoktur diye de test yapmıyordum....arkadşalarım nasıl dayanıyorsun diyrodu aman diyordum negatif çıkacak nasılsa ne gerek var diyordum dr um test yap dedi en yakın hemşire arkadaşım gel test yapalım ama kendini çok kaptırma dedi çıkmazsa üzülme dedi....market alışverişine gittim hatta o zaman gebelik bölümünde sohbet varıd orda kzılarla yazışıoyrduk ben olsa şimdiye 10 kere test yaptırmıştım diyorlardı herneyse markete giderken nasılsa dedim ögrenecegim ha şimdi ha sonra aldım 2 test ama tansaşa hep yürüyerek gidip gelen ben dönüşü yapamadım dolmuş bekledim eve geldim yorgun argın attım testleri sonrada dedimki eger varsa akşamda çıkar yoksada yoktur testi yapmaya koyuldum inanamadım agzım 10 karış açık kaldı titredim şok oldum kendimden geçtim hamileydim nasıl olur dedim dr uma bile telefonu açtım dilek hanım ben hamileyim ama nasıl olmuş dedim dr um bana telde betülcüm sakin ol gebeliğin ilk aylarında stres istemiyoruz sakinlik istiyoruz dedi ama sakin olamazdım her zaman beni kahreden testler bugün yüzüme güldü inanamadım aynı idrar ile yine test yaptım yanlışdır dedim ucuz test nasılsa dedim ama dogruydu gerçekti aylarca hamile olduguma inanamadım ama olmuştu işte ve şükürle rolsun çok sağlıklı bir hamileilk geçirdim ve 18 haziranda kızımı kucagıma aldım DARISI SANA VE TÜM İSTEYENLERE GÜZELİM ALALHIM EMEKELİRNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN BÖYLE SINAMASIN EVLATLAR İLE SAĞLIKLA SINAMASIN AMİN
korkunun ecele faydası yok al bi idrar testi yap bakalım belki bu sefer pozitif olur yoksada sağlık olsun der önüne bakarsın böylede varmı yokmu derken harap ediyoosun kendini
inşallah hamilesindir
inşallah bynkutluay hamiştir inşallahhh... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?