güle güleee güzel haberlerini bekliyoruz kendine cici bak:gitmekıslar ben çıkıyorum allaha emanet olun kendinize iyi davranın.
ipeğim tefriciye için 2 rekat namaz kılınacaktı değilmi ne diye niyet edicezki acep
hem bu akşamdan kılsak olurmu kızlar yaa
BEN TAM BİLMİYORUM AMA SEVDACIM KILSAN DAHA İYİ OLUR TABİ BU AKŞAM KIL YARIN HAYIRLISIYLA BAŞLICAZYA SANA NAMAZINI KILMIŞ OLARAK BAŞLARIZ DAHA İYİ OLUR BENCE...opuyorumnanaktan
bende bu akşam kılmayı düşünüyorum yarın kılarsam zaten ancak akşam kılabilirim sonuçta biz iyi niyetle dualarla allaha yalvarıyoruz saati günü bence o kadarda önemli değil önemli olan kalpten inanarak dua etmek niyetinide hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için namaz kılıyorum şeklinde olabilir nevom olsa yol gösterirdi bize
selam edacım hoşgekdin...
Kız ne sorcam senin ismin edamı? " tuyan " ismide hoşmuş anlamı varmı acaba... Tuyan hımmm hoşuma gitti..
tebrik ederim canim,saglikla kucagina alirsin insallah,tekrar test yaptir,her sey yoluda gider insallah.MERABALAR KISLAR HERKESE GÜNAYDIN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU YENİ ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 CUMA GÜMÜ ÖĞRENDİM ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA:a015:
canim dayan nolur az kaldi,ne de olsa sayili gunler,bebisincin az daha sabir.canım yaa bir midem iyileşse herşey güzel olacakta... ama midem berbat..:çok üzgünüm:
canim ALLAH kabul etsin,kendine iyi bak.kutlarım hamile arkadaşı...listeye ekledim bile...
accık daha durim gidicem demek beni kovuyonuz.....kızlar ben namaza bile başladım. oturarak kılıyorum. zaten şu tutunma işi noluyosa 2-3 saatte oluyomuş...bol su içiyorum dediğin gibi....hayırlısı Allahtan...
amin canim,bebeyinle guzel gunler gecirmeyi ALLAH nasip etsin.İnşaallah allahım nerde varsa bu ugurda çaba sarfeden paralar döken bebek bebek diye inleyen kardeşim herkese versin rabbim inşaallah inşaallah umutsuz olmayın kızlar benimde tedavi ile oldu polikistikover hastasıyım ben tam 1 sene sonra oldu bende çok gözyaşı döktüm evet senelrce ugraşanlar var ben neyimki ama acı aynıdır hiç değişmez dileirm rabbim hepinize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla versin inşaallah aminn
amin canim,insallah bizim yaptigimiz testte de pozitif cikar ,RABBIM buyuktur,bir gun bizi de sevindireceyinden eminim,sadece zamani gelmesi lazim.Sevgili bynkutluay;
aklıma kendim geldim şimdi onca yumurtlama ilacı filan derken hamile kalamamıştım ve artık bırakmıştım olmuyorsa olmuyor deyip ...neyse yeni dr um aşılama yapalım betül sana dedi tamam ramazan ayındna sonra olsun dedim bu arada ilaçlar kullanıyorum ama glukofen şeker ilacı....arada zaman geçti eşim ile sadece 2 kere ilişkiye girdim ve acaba hamiş olur muyum düşüncesi aklımda hiç yoktu sıra geldi 3 ekime ama adet olmadım 4,5,6,7,8,9 derken hiç adet olmuyor belirtim yok sadece halsizlik ve iştahsızlık vardı eskiden yürüdüğüm yolları yürüyemiyordum sonrada ramazan ayı olmasına ragmen oruçlu olmama ragmen bir kase çorbayı zor içiyordum ama inat ile nasılsa yoktur diye de test yapmıyordum....arkadşalarım nasıl dayanıyorsun diyrodu aman diyordum negatif çıkacak nasılsa ne gerek var diyordum dr um test yap dedi en yakın hemşire arkadaşım gel test yapalım ama kendini çok kaptırma dedi çıkmazsa üzülme dedi....market alışverişine gittim hatta o zaman gebelik bölümünde sohbet varıd orda kzılarla yazışıoyrduk ben olsa şimdiye 10 kere test yaptırmıştım diyorlardı herneyse markete giderken nasılsa dedim ögrenecegim ha şimdi ha sonra aldım 2 test ama tansaşa hep yürüyerek gidip gelen ben dönüşü yapamadım dolmuş bekledim eve geldim yorgun argın attım testleri sonrada dedimki eger varsa akşamda çıkar yoksada yoktur testi yapmaya koyuldum inanamadım agzım 10 karış açık kaldı titredim şok oldum kendimden geçtim hamileydim nasıl olur dedim dr uma bile telefonu açtım dilek hanım ben hamileyim ama nasıl olmuş dedim dr um bana telde betülcüm sakin ol gebeliğin ilk aylarında stres istemiyoruz sakinlik istiyoruz dedi ama sakin olamazdım her zaman beni kahreden testler bugün yüzüme güldü inanamadım aynı idrar ile yine test yaptım yanlışdır dedim ucuz test nasılsa dedim ama dogruydu gerçekti aylarca hamile olduguma inanamadım ama olmuştu işte ve şükürle rolsun çok sağlıklı bir hamileilk geçirdim ve 18 haziranda kızımı kucagıma aldım DARISI SANA VE TÜM İSTEYENLERE GÜZELİM ALALHIM EMEKELİRNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN BÖYLE SINAMASIN EVLATLAR İLE SAĞLIKLA SINAMASIN AMİN
bence yapman daha iyi,ama sen bilirsin,benim adet gecikmem oluyorum,en fazla 10 gun gecikiyorum,3 yildir,husran yasiyorum,o yuzden 10 gun bitmezse test yapmiyorum,hayal kirikligi beni mahvediyor,eyer sen duzenli adet goruyorsan,3-4 gun gecikmen de yeterli bence test yaparsan varsa zaten gosterir.ay canım öylede korkuyorum ya negatif çıkacak diye eşim de maf oluyor çokta umutlanmak istemiyorum.
kızlart nasılsınız herkese selam
kızlar nasılsınız valla benim moral sıfır çarşamba çatlatma iğnesi olurum ümidiyle gittim dr.a yumurtalar daha 17 mm.miş kaç olması gerekiyo kızlar c.tesine kadar iğnelere devam diyo dr.um benim yumurtalıklarımla alakalıymış bu durum ilaca geç cevap veriyomuş vücudum bide şu hani estradiol e2 varya kan değeri 1500lere çıkması gerekiyomuş dünkü kan tahlilimde 337 çıktı yarın tekrar kan tahlilim var canlarım sanırım ben iyiden iyiye ümitsiz vakayım dün öyle üzüldümki eşime vazgeçelim dedim eşim çok kızdı bana karamsarım diye canlarım tüp bebek tedavisinde yumurtalar kaç mm olmalı nolur bilen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?