Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıslar benimde çıkmam lazım kendinize iyi bakın sonra görüşürüz hepinizi öptümzemuszemus

ipeğim tefriciye için 2 rekat namaz kılınacaktı değilmi ne diye niyet edicezki acep

hem bu akşamdan kılsak olurmu kızlar yaa

KEDERSıZıM GELıNCE UMARIM OKURSUN BEN BULUT ıÇıN ALDIĞIM BÜTÜN TEFRıCıYELERı BıTıRDıM... HAYIRLISIYLA YARIN SıZıN LıSTENıZDEN ALIRIM...

bulut için (ümmühan)
ümmühan....600
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...200 OKUDU
jollita............272 OKUDU
kedersiz.....100
jollita......200 OKUDU
toplam 4444

Son düzenleme:
ipeğim tefriciye için 2 rekat namaz kılınacaktı değilmi ne diye niyet edicezki acep

hem bu akşamdan kılsak olurmu kızlar yaa

BEN TAM BİLMİYORUM AMA SEVDACIM KILSAN DAHA İYİ OLUR TABİ BU AKŞAM KIL YARIN HAYIRLISIYLA BAŞLICAZYA SANA NAMAZINI KILMIŞ OLARAK BAŞLARIZ DAHA İYİ OLUR BENCE...opuyorumnanaktan

bende bu akşam kılmayı düşünüyorum yarın kılarsam zaten ancak akşam kılabilirim sonuçta biz iyi niyetle dualarla allaha yalvarıyoruz saati günü bence o kadarda önemli değil önemli olan kalpten inanarak dua etmek niyetinide hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için namaz kılıyorum şeklinde olabilir nevom olsa yol gösterirdi bize

BEN TAM BİLMİYORUM AMA SEVDACIM KILSAN DAHA İYİ OLUR TABİ BU AKŞAM KIL YARIN HAYIRLISIYLA BAŞLICAZYA SANA NAMAZINI KILMIŞ OLARAK BAŞLARIZ DAHA İYİ OLUR BENCE...opuyorumnanaktan

evet bende yarına bırakırsam ancak eve gidince kılabilicem o yüzden bu akşamdan kılmak en iyisi yada sabah namaza kalkarsam çok daha iyi olacak ozamanda kılabiliriz.
mersi kızlar
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar yarın listemizi yaparız yada akşam kedersiz girerse yapar

bak sabah namazına kalkıp önce sabah namazı ardından bu namaz çok daha iyi olur
allah hepimizin dualarını kabut etsin inşallah amin eğer kedersiz akşamdan gelir liste yaparsa diye ben şimdiden yazıyorum ablam benim için 2000 tanesini aldı bende 1000 tane alıyorum yani kendim için toplam 3000 aldım kedersiz için 1000 sevda için 1000 tane alıyorum
bende birazdan çıkıcam hepinize iyi akşamlar

Kımseler kalmamıŞ neyse ıyı akŞamlar herkese yarın gÖrÜŞmek Üzere hoŞÇakalın...

tebrik ederim canim,saglikla kucagina alirsin insallah,tekrar test yaptir,her sey yoluda gider insallah.
canım yaa bir midem iyileşse herşey güzel olacakta... ama midem berbat..:çok üzgünüm:
canim dayan nolur az kaldi,ne de olsa sayili gunler,bebisincin az daha sabir.
canim ALLAH kabul etsin,kendine iyi bak.
amin canim,bebeyinle guzel gunler gecirmeyi ALLAH nasip etsin.
amin canim,insallah bizim yaptigimiz testte de pozitif cikar ,RABBIM buyuktur,bir gun bizi de sevindireceyinden eminim,sadece zamani gelmesi lazim.
ay canım öylede korkuyorum ya negatif çıkacak diye eşim de maf oluyor çokta umutlanmak istemiyorum.
bence yapman daha iyi,ama sen bilirsin,benim adet gecikmem oluyorum,en fazla 10 gun gecikiyorum,3 yildir,husran yasiyorum,o yuzden 10 gun bitmezse test yapmiyorum,hayal kirikligi beni mahvediyor,eyer sen duzenli adet goruyorsan,3-4 gun gecikmen de yeterli bence test yaparsan varsa zaten gosterir.

kızlar ben aldığım tefriceyelerin hepsini okudum.....bulutun ve edanınki de bitti haber verim dedim....
yarınki listeye de herkes için şimdilik 600 okumayı düşünüyorum. bu hafta kurs olmadığı için rahatım ve hep evdeyim..
600 kedersiz için
600 ipek için
600 sevda için
yeni oluşacak listeye eklerseniz sevinirim
....

kızlar nasılsınız valla benim moral sıfır çarşamba çatlatma iğnesi olurum ümidiyle gittim dr.a yumurtalar daha 17 mm.miş kaç olması gerekiyo kızlar c.tesine kadar iğnelere devam diyo dr.um benim yumurtalıklarımla alakalıymış bu durum ilaca geç cevap veriyomuş vücudum bide şu hani estradiol e2 varya kan değeri 1500lere çıkması gerekiyomuş dünkü kan tahlilimde 337 çıktı yarın tekrar kan tahlilim var canlarım sanırım ben iyiden iyiye ümitsiz vakayım dün öyle üzüldümki eşime vazgeçelim dedim eşim çok kızdı bana karamsarım diye canlarım tüp bebek tedavisinde yumurtalar kaç mm olmalı nolur bilen yazsın

kadersizim sen nasılsın iyileştinmi canım ben bulut için daha önce 250 okumuştumya dün 200 daha okudum canım eklerseniz iyi olur

canım moralini boşuna bozuyosun. benim 18-19 arası olunca verdiler çatlatmayı....senin de bişey kalmamış üzülme sakın....yolun sonuna gelmişsin vazgeçmek olur mu gülüm yaa...iyi düşün herşey iyi olacak....stres yapıp yumurtalarına zarar verme lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…