kedersiz bi ümit geldim ama yine yoksun........olumunekankayizsmile
BU LİSTEDE SENİNDE İSMİNİ GÖRECEZ İNŞŞ:Saruboceq:HAMİŞLERİMİZ
1....duru81....anne oldu
2.....sisi07 :CüvCüv:
3.....eti_puf :CüvCüv:
4.....sanal :CüvCüv:
5.....naagihan :CüvCüv:
6.....bulut83 :CüvCüv:
7.....srp16 :CüvCüv:
uğur getirsin inşallah...
kaçıranlar için umut listesi yenidennnnnn......
kızlar nasılsınız valla benim moral sıfır çarşamba çatlatma iğnesi olurum ümidiyle gittim dr.a yumurtalar daha 17 mm.miş kaç olması gerekiyo kızlar c.tesine kadar iğnelere devam diyo dr.um benim yumurtalıklarımla alakalıymış bu durum ilaca geç cevap veriyomuş vücudum bide şu hani estradiol e2 varya kan değeri 1500lere çıkması gerekiyomuş dünkü kan tahlilimde 337 çıktı yarın tekrar kan tahlilim var canlarım sanırım ben iyiden iyiye ümitsiz vakayım dün öyle üzüldümki eşime vazgeçelim dedim eşim çok kızdı bana karamsarım diye canlarım tüp bebek tedavisinde yumurtalar kaç mm olmalı nolur bilen yazsın
kadersizim canım şu aşşağıdaki seni beklioruz bebiş.. kısmındaki şekili nerden yapıoruz????????
BEN BU BETÜŞÜ BİR YERDEN TANIYORMUYUM ACABA sengözlerimebaksanabSevgili bynkutluay;
aklıma kendim geldim şimdi onca yumurtlama ilacı filan derken hamile kalamamıştım ve artık bırakmıştım olmuyorsa olmuyor deyip ...neyse yeni dr um aşılama yapalım betül sana dedi tamam ramazan ayındna sonra olsun dedim bu arada ilaçlar kullanıyorum ama glukofen şeker ilacı....arada zaman geçti eşim ile sadece 2 kere ilişkiye girdim ve acaba hamiş olur muyum düşüncesi aklımda hiç yoktu sıra geldi 3 ekime ama adet olmadım 4,5,6,7,8,9 derken hiç adet olmuyor belirtim yok sadece halsizlik ve iştahsızlık vardı eskiden yürüdüğüm yolları yürüyemiyordum sonrada ramazan ayı olmasına ragmen oruçlu olmama ragmen bir kase çorbayı zor içiyordum ama inat ile nasılsa yoktur diye de test yapmıyordum....arkadşalarım nasıl dayanıyorsun diyrodu aman diyordum negatif çıkacak nasılsa ne gerek var diyordum dr um test yap dedi en yakın hemşire arkadaşım gel test yapalım ama kendini çok kaptırma dedi çıkmazsa üzülme dedi....market alışverişine gittim hatta o zaman gebelik bölümünde sohbet varıd orda kzılarla yazışıoyrduk ben olsa şimdiye 10 kere test yaptırmıştım diyorlardı herneyse markete giderken nasılsa dedim ögrenecegim ha şimdi ha sonra aldım 2 test ama tansaşa hep yürüyerek gidip gelen ben dönüşü yapamadım dolmuş bekledim eve geldim yorgun argın attım testleri sonrada dedimki eger varsa akşamda çıkar yoksada yoktur testi yapmaya koyuldum inanamadım agzım 10 karış açık kaldı titredim şok oldum kendimden geçtim hamileydim nasıl olur dedim dr uma bile telefonu açtım dilek hanım ben hamileyim ama nasıl olmuş dedim dr um bana telde betülcüm sakin ol gebeliğin ilk aylarında stres istemiyoruz sakinlik istiyoruz dedi ama sakin olamazdım her zaman beni kahreden testler bugün yüzüme güldü inanamadım aynı idrar ile yine test yaptım yanlışdır dedim ucuz test nasılsa dedim ama dogruydu gerçekti aylarca hamile olduguma inanamadım ama olmuştu işte ve şükürle rolsun çok sağlıklı bir hamileilk geçirdim ve 18 haziranda kızımı kucagıma aldım DARISI SANA VE TÜM İSTEYENLERE GÜZELİM ALALHIM EMEKELİRNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN BÖYLE SINAMASIN EVLATLAR İLE SAĞLIKLA SINAMASIN AMİN
selam kızlar nasılsınız?
[sıze="2"][ı]kadersiz canım ben bu sölediğin yerden ayar yaptım ama profilde yayınlama işini bulamadım..söylediğin kişi kim acaba nası yardım alabilirim???????[/ı]
SSELAM CANIM BEN İYİ DEĞİLİM KENDİMİ YAVAŞ YAVAŞ KÖTÜ HİSEDİYORUM :kedi:YARIN İLAÇLI RÖNTGEN ÇEKİLECEK DİYE İLAÇ İÇTİM BAĞIRSAKLAIRIMI TEMİZLEMEK İÇİN YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ HİSETİRMEYE BAŞLADI :kedi:
SEN NASILSIN CANIM ÇALIŞMALARA BAŞLADINIZMI kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
BENİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLER BURAYA BUYURMAZMISINIZbuyrunnnnnnnnn BURDA HEM SORUNLARIMIZ HEM DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM yerimseniben BİR YANDANDA GIRGIR ŞAMATA YAPALIM kaydirigubbakcemile3 BEN KENDİMDEN BAŞLIYIM 6 SENEM BİTTİ 7 .SENEME GİRDİM
,
BU ZAMANA KADAR 2 AŞILAMA 2 TÜPBEBEBK TEDAVİSİ GÖRDÜM AMA SONUÇ HEP HÜSRAN OLDU SORUN EŞİMDE VARİKOSEL VARDI 3 SENE ÖNCE AMELİYAT OLDU FAKAT SAYIDA ÇOK YÜKSELME OLMADI 11 MİLYONDAN 13 MİLYONA ÇIKTI BİR DEFASINDA 15 MİLYON ÇIKMIŞTI
NEYSE FAZLA UZATMADAN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYEREK DOPİNG İMİ AÇAYIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HADİ BAKALIM BURAYA İLK YAZAN VE SON YAZAN HAMİŞ OLSUN :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?