Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

HAMİŞLERİMİZ

1....duru81....anne oldu

2.....sisi07 :CüvCüv:

3.....eti_puf :CüvCüv:

4.....sanal :CüvCüv:

5.....naagihan :CüvCüv:

6.....bulut83 :CüvCüv:

7.....srp16 :CüvCüv:

uğur getirsin inşallah...

kaçıranlar için umut listesi yenidennnnnn......

kedersiz bi ümit geldim ama yine yoksun........olumunekankayizsmile

GELDİMMMMMMMM AMA ŞİMDİDE SEN YOKSUN
HEM SENİN NE İŞİN VAR BURALARDA GEÇ YATAĞINA BAKALIMklava: HADE GELMİYEYİM ORAYA :mymeka: DİKKAT ET KENDİNE CANIM ÖYLE HEMEN AYAKLANMA GÖRMİYEYİM SENİ BURALARDA BİRKAÇ GÜN DAHA SABRET CANIM olumunekankayizsmile

BU LİSTEDE SENİNDE İSMİNİ GÖRECEZ İNŞŞ:Saruboceq:

nazraca canım yumurtalığının en az 18 mm ve 22mm arasında olması gerek kaliteli olup çatlaması için..
bal + tarçın ve çörek otu karışımını yap ye sen..ii gelior yumurtalıklara..

kadersizim canım şu aşşağıdaki seni beklioruz bebiş.. kısmındaki şekili nerden yapıoruz????????

NE DİYORSUN SEN YA NE DEMEK TEDAVİDEN VAZGEÇMEK BÖYLE UMUTSUZ VAKA OLURSAN BEBİŞİN GELMEKTEN VAZGEÇER BEN SANA DİYİM GÜÇLÜ ANNE OL BAKİM :mymeka:
SEN DOKTORUNU DİNLE YUMURTAN GAYET İYİ 1-2 CM DAHA BÜYÜMELERİ LAZIM CANIM BU YOLDA YÜRÜMEK ÇOK KOLAY DEĞİL ZOR YANLARI ÇOK HEM MADDİ HEM MANEVİ İNSANI YIPRATIYOR AMA SONUNU GÜZEL HAYAL ETTİKÇE HER ZORLUĞU ÇEKMEYE DEĞER SENCEDE ÖYLE DEĞİLMİ BEBİŞİMİZ İÇİN DAHA NELERE KATLANACAZ a.s
HADİ BAKALIM POZİTİF OLMANIN ZAMAN POZİTİF OLKİ SONUCUNDA POZİTİF OLSUN olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :CüvCüv
:

bulut için (ümmühan)
ümmühan....600
sevda...........300 OKUDU
kedersiz.......300 OKUDU
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500 OKUDU
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200 OKUDU
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250 OKUDU
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...200 OKUDU
jollita............272 OKUDU
kedersiz.....100 OKUDU
jollita......200 OKUDU
toplam 4444

BYNKUTLUAY,SEN OKUDUNMU :uhm:

Son düzenleme:
BEN BU BETÜŞÜ BİR YERDEN TANIYORMUYUM ACABA sengözlerimebaksanab
CANIM YA NERDEN BULDUN BENİ ??BU NE GÜZEL BİR SÜPRİZ BÖYLE CANIM BENİM DOPİĞİME HOŞGELDİN BU ARADA YENİ NİCKİN ÇOK HOŞUMA GİTTİ KIZ kaydirigubbakcemile5
EE NASILSIN CANIM NEVAR NE YOK UZUN ZAMANDIR KONUŞAMIYORUZ ECRİNİM NASIL İYİMİ BENİM YERİME ÇOK ÖP ONU opuyorumnanaktan
SENİ BURDA GÖRMEK BENİ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETTİİ CANIM BENİMolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile HER ZAMAN BEKLERİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500 OKUDU
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200 OKUDU
jollita...........200 OKUDU
nazraca.......250 ???
s.tuğba.......100 ???
bynkutluay....700 OKUDU
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144 ???
ipek..........500 OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300 OKUDU
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200 OKUDU
jollita........200 OKUDU
toplam.....4444

kadersiz canım ben bu sölediğin yerden ayar yaptım ama profilde yayınlama işini bulamadım..söylediğin kişi kim acaba nası yardım alabilirim???????

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..1000
nevo........600
ipek.........844

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1000
nevo.........600

TOPLAM 2600 KALAN 1844

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........1000
nevo........600
kedersiz..844

TOPLAM 4444

ipek benim ve senin tefriciyeler bitmiş arkadaşlara bişey kalmamış :lepi:

selam kızlar nasılsınız?

SSELAM CANIM BEN İYİ DEĞİLİM KENDİMİ YAVAŞ YAVAŞ KÖTÜ HİSEDİYORUM :kedi:YARIN İLAÇLI RÖNTGEN ÇEKİLECEK DİYE İLAÇ İÇTİM BAĞIRSAKLAIRIMI TEMİZLEMEK İÇİN YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ HİSETİRMEYE BAŞLADI :kedi:
SEN NASILSIN CANIM ÇALIŞMALARA BAŞLADINIZMI kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

[ı]kadersiz canım ben bu sölediğin yerden ayar yaptım ama profilde yayınlama işini bulamadım..söylediğin kişi kim acaba nası yardım alabilirim???????[/ı]
[sıze="2"]
canım söylediğim kişi bu sitenin kurucusu sana özelden msnesini verecem birazdan bekle
[/sıze]

evet başladık bakalım hayırlısı bugün doğum günümdü pasta keserken mum söndürmeden dilek dile dediler dileğim belli diledim bakalım taktir ALLAHTAN

Merhaba.Siteye az önce kayıt oldum. İlk kez size cevap yazıyorum. Ben 5 yıllık evliyim. 2 yıl önce tüp bebek tedavisi gördüm. Olmadı. Dünyam başıma yıkıldı. Benim eşimde de varikosel vardı ve hala var. 1 hafta önce beta hcg yaptırdım. Şu an doğal yollardan hamileyim. 7 tane hafız bana Kuranı Kerim okuduğu hafta hamile kaldım. Dua ve sabır ile herşeyin sahibinden herşeyi istemek gerekiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…