Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum yarın sabah ben ve eşim doktora gidecez eşim sperm sonucu verecek benimde böbreklerime bakılacak taş varmı diye dua edin canlarım yarın güzel sonuçlarla dönelim çok korkuyorum nedense

aramıza hoş geldiniz...çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah

evet başladık bakalım hayırlısı bugün doğum günümdü pasta keserken mum söndürmeden dilek dile dediler dileğim belli diledim bakalım taktir ALLAHTAN
canım nice mutlu yıllara inş seneye bebişinle beraber kutlarsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım hayırlı haberlerle gel inşallah allahım gönlüne göre versin sonuçlar güzel gelir bir aksilik çıkmaz inşallah rahat ol:teselli:

canım benim gözün aydın inan seni ne kadarda tanımasam senin adına çok sevindim RABBİM tamamınada erdirsin darısı benim gibi bebek özlemi çeken anne ve babab adaylarınada olsun :gitme:
canım ilk buraya yazamnda beni ayrıca çok mutlu etti gel bi öpeyim seni Şeniz

canım hayırlı haberlerle gel inşallah allahım gönlüne göre versin sonuçlar güzel gelir bir aksilik çıkmaz inşallah rahat ol:teselli:

saol canım ALLAH razı olsun
sen nasılsın nagişim bebiş yaramazlık yapıyormu daha bulantın geçtimi biraz yoksa dahamı fazlalaştı

kızlar ben çıkıyorum gerçekten kötü olmaya başladım :kedi:

nagihancım kimsecikler yok bende fena değilim iyi taraflarıda var işte sen nasılsın bebiş nasıl canım

iyiyiz canım dr biraz korkuttu biraz değil baya bi kortum bebek gözükmüyor dedi sigortaya gittim testler için utrosyona girdim dr bebek yok kese vae dedi ağlayarak çıktım özele gittim ordada bebeğinin sağlıklı güzel kalbi atıyor dedi öyle işte canım vakit geçiriyoruz allahım sizinde hamile olduğunu dusam inşallah duyarım canım allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan

edacım doğum günün kanımca doğum günün kutlu olsun. nice yıllara rabbim yeni yaşında yüzünü güldürsün dileklerin kabul olsun inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin.

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini darısı başımıza amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

ya kızlar kocişim testte yaptırmıyor hüsrana uğramak istemediğini söylüyor ikna edemedim bakalım 4 gün daha beklicemmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…