Merhaba.Siteye az önce kayıt oldum. İlk kez size cevap yazıyorum. Ben 5 yıllık evliyim. 2 yıl önce tüp bebek tedavisi gördüm. Olmadı. Dünyam başıma yıkıldı. Benim eşimde de varikosel vardı ve hala var. 1 hafta önce beta hcg yaptırdım. Şu an doğal yollardan hamileyim. 7 tane hafız bana Kuranı Kerim okuduğu hafta hamile kaldım. Dua ve sabır ile herşeyin sahibinden herşeyi istemek gerekiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah ben ve eşim doktora gidecez eşim sperm sonucu verecek benimde böbreklerime bakılacak taş varmı diye dua edin canlarım yarın güzel sonuçlarla dönelim çok korkuyorum nedense
evet başladık bakalım hayırlısı bugün doğum günümdü pasta keserken mum söndürmeden dilek dile dediler dileğim belli diledim bakalım taktir ALLAHTAN
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah ben ve eşim doktora gidecez eşim sperm sonucu verecek benimde böbreklerime bakılacak taş varmı diye dua edin canlarım yarın güzel sonuçlarla dönelim çok korkuyorum nedense
canım nice mutlu yıllara inş seneye bebişinle beraber kutlarsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Merhaba.Siteye az önce kayıt oldum. İlk kez size cevap yazıyorum. Ben 5 yıllık evliyim. 2 yıl önce tüp bebek tedavisi gördüm. Olmadı. Dünyam başıma yıkıldı. Benim eşimde de varikosel vardı ve hala var. 1 hafta önce beta hcg yaptırdım. Şu an doğal yollardan hamileyim. 7 tane hafız bana Kuranı Kerim okuduğu hafta hamile kaldım. Dua ve sabır ile herşeyin sahibinden herşeyi istemek gerekiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah allahım gönlüne göre versin sonuçlar güzel gelir bir aksilik çıkmaz inşallah rahat ol:teselli:
nagihancım kimsecikler yok bende fena değilim iyi taraflarıda var işte sen nasılsın bebiş nasıl canım
iyiyiz canım dr biraz korkuttu biraz değil baya bi kortum bebek gözükmüyor dedi sigortaya gittim testler için utrosyona girdim dr bebek yok kese vae dedi ağlayarak çıktım özele gittim ordada bebeğinin sağlıklı güzel kalbi atıyor dedi öyle işte canım vakit geçiriyoruz allahım sizinde hamile olduğunu dusam inşallah duyarım canım allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
edacım doğum günün kanımca doğum günün kutlu olsun. nice yıllara rabbim yeni yaşında yüzünü güldürsün dileklerin kabul olsun inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin.
ben çıkıyorum iyi akşamlar...
iyi akşamlar tatlım dua et bana daha adet olmadım 6 gün geçti.:ecrin_bebek:
evet başladık bakalım hayırlısı bugün doğum günümdü pasta keserken mum söndürmeden dilek dile dediler dileğim belli diledim bakalım taktir ALLAHTAN
iyi akşamlar tatlım dua et bana daha adet olmadım 6 gün geçti.:ecrin_bebek:
canim,dogum gunun kutlu olsun,insallah gelen yasini bebeyinizle karsilarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?