Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini darısı başımıza amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

AMİİİİİİİİİİİNNNN Canım allah sizlerede nasip etsin inan ki sizlerede çok dua ediyorum çünki bende çok aradım bu bebeği çok ağladığım günler oldu sizlerede dua ediyorum kur,an okuduğumda hep dua ediyorum inan yani gönülden söylüyorum:teselli::teselli:

sen rahat ol canim,RABBIM korur bebeyini insallah,insallah hepimiz hayirlisiyla hamis oluruz,sen de bulut da ayaginizi iyi surtun ardinizdan gelelim.

insallah canim,o gun elbet gelecek hayirlisiyla yeter ki dua edelim,tevekkul edelim,O'ndan isteyelim.hic vaz gecmeyelim,umutsuzluga kapilmayalim.

naagihancım Allahım bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsinn. Allahım o dütcücük bebişini korusun.

ben cikiyorum,yarin gorusuruz,RABBIM hepimizi korusun,kendinize dikkat edin,YARABBIM,bize hayirli evlatlar nasip et .AMIN

benim aşılamam galiba başarısız doktora gıtmedım kan tahlılı sonucum 0,3 cıkdı yani basarısız galıba ama hala adet olmadım sizce hala şansım varmı doktorum progesteronunu kes dedi.... çok üzüldüm öglen telefonla ögrendım sonucumu...adet olmadıgım için beklıodum ama bılmıyorum hemösıre dedıkı o zamn bu aradalarda adet olucaksınızdır dedı

mrb kadersiz bugün üye oldum siteye.yazılarını okudum.bende 5 yıllık evliyim ve sorunumuz aynı benim eşimde de varikosel var.fakat bizimki biraz daha riskli hale geldi.bir an öretnce tüp bebek tedavizi yaptırmam gerekiyo.haliyle geriliyorum.2 deneme yaptıktan sonra ve negatif sonuç alınca 3.yaptırnak beni korkutuyo yine olmassa diye.daha sonrada kendimi teselli ediyorum ümidini yitirme rabbim hayırlısıyla vericek zor olacak ama vericek.inş ne demişler önce sabret sonra seyret.rabbim tüm anne olmak isteyenlere anneliği yaşatmayı nasip eylesin amin.saygılarımla

Siteyi 2 yıldır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Bebek özlemi çekenlere biraz moral vermek adına. :)

Kaç defa burada hamileyim diye içini döken arkadaşların yazılarına ağladım bilemiyorum ama sonunda Allah'ım banada nasip etti.

Uzun yıllar uğraşan arkadaşlara göre belki şanslıyım ama hikayemi kısaca size anlatayım.

2 yıllık evliyim. Yaşım 29 o nedenle ilk 6 aydan sonra doktor ziyaretlerine başladım. Adetlerim kendimi bildim bileli düzensizsizdir. En kısa 40 günde adet olurum. ilk 6 ay her gittiğim doktor iyisin olabilir gibi sözler söyledi. 1 yılı doldurduğumda hsg çektirmek istediğimi söyledim herşey bundan sonra başladı.

Pcos olduğumu (sağ yumurtalığımda 3,5 cm kist olduğunu) , rahimimde yapışıklıklar olduğunu , iki tüpümün tamamen tıkalı olduğunu(doktorların %90 açılması neredeyse imkansız dedi) , 5,30 cm bir miyomum olduğunu öğrendim. Bunları öğrenmek için en az 5 doktor gezdim. Bu arada hatrı sayılır ölçüde kiloluyum. En son gittiğim üniversite hastahanesi prof u miyomumla çocuk şansımın olmadığını ve ameliyat geçirmem gerektiğini söylediğinde artık tüm ümitlerimi kesmiştim.

Kendimce madem durumum bu bende kabullenir hemen tüp bebek merkezleriyle görüşür elimde olan paramla şansımı dener içimde kalmadı derim dedim. (içimde kalmadı diyeceğim çünkü tüple bile ümidim artık yok olmuştu) Bunun için işten ayrılacağım günleri neler yapacağımıda planladım.

Bu arada çalışmalarımıda bırakmadım yanlız. Kendim soğan kürü , eşim keçiboynuzu 2 ay kullandım. Meryem süresinide okudum. 2. ayın 10 gün soğanını içmeme rağmen adet olmadım. Her zaman ki gibi gecikti diye düşündüm. 10 gün bekledim. 10. gün hiç ama hiç umudum olmadan test yaptım ve şu anda hamileyim. Daha çok minikmiş ama olsun.

Son olarak söylemek istediğim ümidinizi kaybetmeyin ve her doktorun söylediğine sizinde mantığınıza uymuyorsa inanmayın. Başka doktorlar başka yöntemler bulmaya çalışın. Allah hepimizi bir gün anne yapacak ben hep buna inanıyorum. :)

inşallah ben bu işi para için yapmayan bir doktor arıyorum şimdiye kadar birçok doktora gittim 3 yıldır olmuyor çocuğum bir sorununuz yok dediler fakat tüp bebek apalım diyorlar anlamadım bu işten ne olur dua edin bana

hepsi tamamdır :lepi:

eeee ben kimse için okuyamıcakmıyım olmazzz bilmiyorumkismile kendinizinkini azaltın ben okuyayım size yaa alsanaalsanasmile

herkese günaydınlar cumanız hayırlı olsun dualarınız kabul olsun

kedersizim ilaçlı röntgen çektircen bugün hadi güzel haberlerle gel canım geçmiş olsun tekrar

nevom senin tefriciyelerini düşürelim bende kedersiz ve ipekten alayım 300 sen 300 ben alayım olurmu kaydirigubbakcemile5

hamile kalan arkadaşlarımız yaşadıklarını anlatmışlar ağzınıza sağlık kızlar teşekkrüler bize ümit oluyosunuz bebeişlerinizi sağ salğlim kucağınıza alırsınız inş. :Saruboceq:

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..1000
nevo........300
seyhan...300
ipek.........844

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1000
nevo.........600
seyhan....1844

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........1000
nevo........300
seyhan...300
kedersiz..844

TOPLAM 4444

son durum bu olsun kızlar

Sevdam nevo bana 600 okusun ben eĞer yanlıŞ anlamazsan bana hıÇ okumıyım
benım 844 Ü sen bana oku senın 1844 Ü de sen kendıne okuma ben sana okurum
bırbırımıze okusak daha ıyı olur dıyorum ben

Son düzenleme:

tamam canım daha iyi olur benim isteğimde o kendimden çok sizlere okumak
müninin başka mümine dua etmesi çok daha iyi
ozaman ben listeyi yeniden yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…