ipek için
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........600
seyhan.....1000
ipek.........44 okudu
toplam 4444
seyhan için
kedersiz...1000
ipek.........1800
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
toplam 4444
nurcan için
ailesi:).....2000
ipek........1000
nevo........600
seyhan....800
kedersiz..44
toplam 4444
baya bir karıştırdım ama hepimize hemen hemen aynı olsun istedim birde azda olsa kendimize okuyalım istedim eğer olmamışsa düzeltme yapalım canım
O zaman canlarım bende bu hafta İpeĞİn seyhanın ve dÜnÜrÜmÜn nİyetİne yasİn okuyayım...artık kaÇar tane okuya bİlİrsem...İnŞallah rabbİm sİzlerede bugÜnlerİ nasİp eder...
o zaman canlarım bende bu hafta ipeğin seyhanın ve dünürümün niyetine yasin okuyayım...artık kaçar tane okuya bilirsem...inşallah rabbim sizlerede bugünleri nasip eder...
günaydınn kızlarrrr.....
ama ben azda olsa hepinize okumak istiyorum....hepinize 50 şer veya 100 er çünkü belki rabbim benim olmasa bile karnımdaki günahsız bebişimin hatrına duamızı daha çabuk kabul eder... nolursunuz azda olsa banada verin... canı gönülden okumak istiyorum... azda olsa banada verin...
günaydınn kızlarrrr.....
Ama ben azda olsa hepinize okumak istiyorum....hepinize 50 şer veya 100 er çünkü belki rabbim benim olmasa bile karnımdaki günahsız bebişimin hatrına duamızı daha çabuk kabul eder... Nolursunuz azda olsa banada verin... Canı gönülden okumak istiyorum... Azda olsa banada verin...
tamam canım listeyi düzelliyorum 50 er tane verelim sanada ozaman güzel bebişin hatrına kaydirigubbakcemile5
canım benim allah yavrunu sana bağışlasın ne kadar duygulandırdınız beni ama sana zor olmazmı canım ya zaten zor geçiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?