Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ıPEK ıÇıN
ablası......2000
kedersiz..1000
nevo........600
seyhan...802
ipek..... 42 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN ıÇıN
kedersiz...1000
ipek.........2844
nevo.........600

TOPLAM 4444

NURCAN ıÇıN
ailesi:).....2000
ipek........1000
nevo........300
seyhan...300
kedersiz..844

TOPLAM 4444

BU DURUMDA LıSTE BÖYLE OLUR EĞER KABUL EDERSEN

GÜnaydın hayırlı cumalar
allahım bu mÜbarek gÜnde burada ne kadar evlat hasretıyle yanan arkadaŞımız
varsa hepsıne hayırlı ve saĞlıklı evlatlar hamılelere kolay doĞumlar nasıp et
herkese evladını saĞlıkla huzurla ımanla bÜyÜtmek nasıp et evlerımıze bereket ver yarabbım

Hanımlar nasılsınız sevdam ben ıyıyım sen nasılsın
kedersızım Çok ınŞallah eŞının doktor gÖrÜŞmesı gÜzel Çıkar senınde fılm temız Çıkar canım .... Yenı hamıle arkadaŞlar gelmıŞ bızlere umut oluyosunuz moral oluyosunuz ıyıkı geldınız hoŞgeldınız

kızlar günaydınlar...nasılsınız bakalım...
eee kızlar tefriciyeler bitmiş...ama öyle olmazki..okumak isteyen arkadaşlarda var...şunu unutmayın arkadaşlar kulun kula duası makbul olurmuş....tabii kızlar sizler bilirsiniz yinede...ALLAH KABUL ETSıN...NE DıYEYıM:...

ıPEK ıÇıN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........600
seyhan.....1000
ipek.........44

TOPLAM 4444

SEYHAN ıÇıN
kedersiz...1000
ipek.........1800
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800

TOPLAM 4444

NURCAN ıÇıN
ipek........1000
nevo........600
seyhan....800
kedersiz..44

TOPLAM 4444

baya bir karıştırdım ama hepimize hemen hemen aynı olsun istedim birde azda olsa kendimize okuyalım istedim eğer olmamışsa düzeltme yapalım canım

ipeğim senin listende bana az sana çok yüklenmişiz o yüzden benimki olsun istersen

bulut günaydın biz zaten kendimize değil en çok diğer arkadaşlarımıza alıyoruzki dediğin gibi kulun kula duası için.yine de sağol canım okumuş kadar oldun

tamam canım o zaman geçerli olan liste bu olsun böyle daha iyi oldu
kendimize okumak yerine birbirimize okumak daha makbul
bulut canım senin durumun malum miniğin artık bu haftadan itibaren ben buradyım demeye başlar annesini yorar onun için sen dinlen canım düşünmen okumak istemen bile yeter canım benim allah razı olsun

O zaman canlarım bende bu hafta ıpeĞın seyhanın ve dÜnÜrÜmÜn nıyetıne yasın okuyayım...artık kaÇar tane okuya bılırsem...ınŞallah rabbım sızlerede bugÜnlerı nasıp eder...

tamam canım bu şekilde okumaya başlarız ozaman

başlamadan önce;
21 defa "estağfurullah el azim ve etubu ileyh"
1 defa euzu besmele ile niyet edilecektir

DÜnÜrÜm geÇmıŞ olsun canım...ınŞallah bırŞeyın Çıkmaz..Önemlı..kendıne ıyı bak...

O zaman canlarım bende bu hafta İpeĞİn seyhanın ve dÜnÜrÜmÜn nİyetİne yasİn okuyayım...artık kaÇar tane okuya bİlİrsem...İnŞallah rabbİm sİzlerede bugÜnlerİ nasİp eder...

aaa bak buna hayır demeyiz canım ağzına sağlık canım:lepi:

günaydınn kızlarrrr.....

ama ben azda olsa hepinize okumak istiyorum....hepinize 50 şer veya 100 er çünkü belki rabbim benim olmasa bile karnımdaki günahsız bebişimin hatrına duamızı daha çabuk kabul eder... nolursunuz azda olsa banada verin... canı gönülden okumak istiyorum... azda olsa banada verin...

tamam canım listeyi düzelliyorum 50 er tane verelim sanada ozaman güzel bebişin hatrına kaydirigubbakcemile5

canım benim allah yavrunu sana bağışlasın ne kadar duygulandırdınız beni ama sana zor olmazmı canım ya zaten zor geçiyo hamilelik

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........600
seyhan.....950
ipek.........44
etipuf......50

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1750
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ipek........950
etipuf......50
nevo........600
seyhan....800
kedersiz..44

TOPLAM 4444

ekledim seni canım artık bu son liste olsun çünkü okumaya başladık artık

tamam canım listeyi düzelliyorum 50 er tane verelim sanada ozaman güzel bebişin hatrına kaydirigubbakcemile5

canımm sağol.... inşallah rabbim dualarımızı kabul ederde tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz... :Saruboceq:

canım benim allah yavrunu sana bağışlasın ne kadar duygulandırdınız beni ama sana zor olmazmı canım ya zaten zor geçiyo hamilelik

canım benim olsun sizin için herşey yapmaya hazırım... zaten uzağız elimizden ancan bu geliyor... Rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin... :Saruboceq:

VE SİZLER İÇİN KENZUL ARŞ DA OKUYACAM..

Kenzul arş duası çok mübarek bir duadır.... Allahu teala bu duanın arkadasından istenilen arzuyu reddetmezmiş... Meleklerin kitapların üzerine yemin ediyor bu duada... Peygamberlerin hatrı üzerine yeminler ediliyor... size hem anlamını hemde arapcasını göndereyim... onuda okuyon çok mübarek ve murat hasıl bir dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…