ben hamile kalmadan önce 7 gün bu duayı okumuş arkasından kıbleye dönüp dua etmiştim... 7 günü cuma vaktine denk getirmiştim... cuma ezanından önce sela ile cuma vakti dileğimi dilemiştim...
etipufum sağol canım kopyaladım çıktı aldım bile
kenzul arş okuyacağım bu duayıda abdestli olmak gerekiyomu nevom etipufum bu dua için
nevom şimdi cuma duasına başlıcam canım senin yazdığın duaya..nasıl gidiyor bakalım hangi duygular içindesin canım ağrın sızın varmı neler kullanıypsun anlat bakalım
abdestli olmak gerekiyomu peki abdest almak gerekiyosa ancak akşamları okuyabilirm
iyiyiz canım dr biraz korkuttu biraz değil baya bi kortum bebek gözükmüyor dedi sigortaya gittim testler için utrosyona girdim dr bebek yok kese vae dedi ağlayarak çıktım özele gittim ordada bebeğinin sağlıklı güzel kalbi atıyor dedi öyle işte canım vakit geçiriyoruz allahım sizinde hamile olduğunu dusam inşallah duyarım canım allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
kenzul arş okuyacağım bu duayıda abdestli olmak gerekiyomu nevom etipufum bu dua için
nevom şimdi cuma duasına başlıcam canım senin yazdığın duaya..nasıl gidiyor bakalım hangi duygular içindesin canım ağrın sızın varmı neler kullanıypsun anlat bakalım
abdestli olmak gerekiyomu peki abdest almak gerekiyosa ancak akşamları okuyabilirm
abdest gerekiyo mu bilmiyorum ama hangi dua olursa olsun abdestli olmak daha iyidir eğer imkan varsa....
benim duygularım karışık canım...ümitle korku arasındayım....
ha bire yatıyorum, iğneci eve geliyo... hiç heyecan yok bende... ya da bana mı öyle geliyo bilmiyorum... olacak mı olmicak mı hiç düşünmüyorum artık ne olduysa oldu çünkü. sürekli dua ediyorum. Rabbim dualarımızla yüzümüzü güldürecek inşallah.........
çiğdem 81 gerçekten moral verdin canım bana..
çünkü bende anne olamıorum
bende çok büyük sorun yok..sadece yumurtalıklarım yeteri kadar büyümüor.hapla iğneyle tedavi edilecek durumda..eşimde de sperm sayısı az..sen bu kadar sorunların üstesinden geldiyse biz de sanırım hamiş kalabiliriz Allahın izniyle..bende soğan ve lahana+ maydonoz kürü içiorum..bakalım inşallah ii gelir canım..
sende inşallah bebeğini sağsalim alırsın kucağına..
nazraca canım yumurtalığının en az 18 mm ve 22mm arasında olması gerek kaliteli olup çatlaması için..
bal + tarçın ve çörek otu karışımını yap ye sen..ii gelior yumurtalıklara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?