bende öyleydim bir boşluktaydım ne iyi nede kötü düşünüyodum daha doğrusu bu duygular devamlı değişiyodu.İnşallahh sonuç iyi olacak en iyisi zaten strese girmemek olan oldu yapılacak birşey yok dediğin gibi opuyorumnanaktan
Sual: Hatmi tehlil gibi zikirleri bir murat için okunan duaları abdestsiz de okumak caiz midir?
CEVAP
Evet bütün zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Ancak abdestli okumak elbette iyidir. Hele bir murat için okunan dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışmalıdır.
alıntıdır..
canım moralini boşuna bozuyosun. benim 18-19 arası olunca verdiler çatlatmayı....senin de bişey kalmamış üzülme sakın....yolun sonuna gelmişsin vazgeçmek olur mu gülüm yaa...iyi düşün herşey iyi olacak....stres yapıp yumurtalarına zarar verme lütfen....
bütün duaları abdestli okumak çok güzel abdestli okuyunca benim içime daha çok siniyo ama çalışınca hepsi bir arada olmuyoki şimdi ben o duayı cuma saati okursam abdest alamam abdest alayım dersem cuma saati okuyamam insan ikilemde kalıyo hangisi daha makbul olurki
günaydın canım bende yarınki kontrolde öyle olmasını ümit ediyorum bal ve pekmez yiyorum az önce kan tahlilinden geldim inşallah şu estradiol yükselmiştir
bütün duaları abdestli okumak çok güzel abdestli okuyunca benim içime daha çok siniyo ama çalışınca hepsi bir arada olmuyoki şimdi ben o duayı cuma saati okursam abdest alamam abdest alayım dersem cuma saati okuyamam insan ikilemde kalıyo hangisi daha makbul olurki
günaydın canım nasılsın ben inanılmaz stresliyim senin kaç tane yumurtan vardı benim 4 tane oluşmuş şansım az galiba kan değerimde düşük moral bozuk anlıyacağın
günaydın canım nasılsın ben inanılmaz stresliyim senin kaç tane yumurtan vardı benim 4 tane oluşmuş şansım az galiba kan değerimde düşük moral bozuk anlıyacağın
Rabbim bu mübarek günün hatrı hürmetine, okuduğumuz bu duların hatrı hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim... Sen bu yolda çaba gösteren arkdaşlarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle allahım...Sen ol dedinmi olmayacak hiç bir şey yoktur güç ve kuvvet sana aittir.. Ya rabbim sen burdaki arkdaşlarımın ve isteyen herkesin kucaklarını boş çevirme rabbim....
Rabbim bu mübarek günün hatrı hürmetine, okuduğumuz bu duların hatrı hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim... Sen bu yolda çaba gösteren arkdaşlarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle allahım...Sen ol dedinmi olmayacak hiç bir şey yoktur güç ve kuvvet sana aittir.. Ya rabbim sen burdaki arkdaşlarımın ve isteyen herkesin kucaklarını boş çevirme rabbim....
Tuyaneda arkadaşımızında dün doğum günüymüş.... Mutlu yıllar diliyorum.... Umarım gelecek yıl bebeişiyle birlikte kutlar doğumgününü.....a.s.
NE DİYORSUN SEN YA NE DEMEK TEDAVİDEN VAZGEÇMEK BÖYLE UMUTSUZ VAKA OLURSAN BEBİŞİN GELMEKTEN VAZGEÇER BEN SANA DİYİM GÜÇLÜ ANNE OL BAKİM :mymeka:
SEN DOKTORUNU DİNLE YUMURTAN GAYET İYİ 1-2 CM DAHA BÜYÜMELERİ LAZIM CANIM BU YOLDA YÜRÜMEK ÇOK KOLAY DEĞİL ZOR YANLARI ÇOK HEM MADDİ HEM MANEVİ İNSANI YIPRATIYOR AMA SONUNU GÜZEL HAYAL ETTİKÇE HER ZORLUĞU ÇEKMEYE DEĞER SENCEDE ÖYLE DEĞİLMİ BEBİŞİMİZ İÇİN DAHA NELERE KATLANACAZ a.s
HADİ BAKALIM POZİTİF OLMANIN ZAMAN POZİTİF OLKİ SONUCUNDA POZİTİF OLSUN olumunekankayizsmile:ecrin_bebek: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?