Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öyle canım tabi ya....şu an tevekkül modundayım....
mevla görelim neyler neylerse güzel eyler......opuyorumnanaktan

bütün duaları abdestli okumak çok güzel abdestli okuyunca benim içime daha çok siniyo ama çalışınca hepsi bir arada olmuyoki şimdi ben o duayı cuma saati okursam abdest alamam abdest alayım dersem cuma saati okuyamam insan ikilemde kalıyo hangisi daha makbul olurki

günaydın canım nasılsın ben inanılmaz stresliyim senin kaç tane yumurtan vardı benim 4 tane oluşmuş şansım az galiba kan değerimde düşük moral bozuk anlıyacağın

canım şimdi abdestsiz oku o zaman
eve gidince de abdestli oku bu dua her zaman makbul....

Rabbim bu mübarek günün hatrı hürmetine, okuduğumuz bu duların hatrı hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim... Sen bu yolda çaba gösteren arkdaşlarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle allahım...Sen ol dedinmi olmayacak hiç bir şey yoktur güç ve kuvvet sana aittir.. Ya rabbim sen burdaki arkdaşlarımın ve isteyen herkesin kucaklarını boş çevirme rabbim....

günaydın canım bende yarınki kontrolde öyle olmasını ümit ediyorum bal ve pekmez yiyorum az önce kan tahlilinden geldim inşallah şu estradiol yükselmiştir

inşallah canım inşallahhh... en kısa zamanda senide hamişler listesinde görecez... ama stres yapma... en büyük düşmanımız stres...

canım doğrusunu istersen bende çalıştığım için abdest alamadan okumuştum... Gönülden tereddütsüz oku rabbim kabul eder.... Rabbim içimizdeki niyeti en iyi bilendir...

günaydın canım nasılsın ben inanılmaz stresliyim senin kaç tane yumurtan vardı benim 4 tane oluşmuş şansım az galiba kan değerimde düşük moral bozuk anlıyacağın

bak canım yukarda da yazdım sana yumurtaları takma kafaya kedersiz ne dedi az yumurta daha kaliteli oluyo dedi. benim 9 yumurtadan 7 tanesi olgun çıktı ve sadece 2 tanesi döllendi...ama topiklerde çok araştırdım 21 yumurtası olup hiçbiri döllenmeyenler, 2 yumurtası olup ikisi de döllenenler çok değişik sonuçlar var...o yüzden böyle şeylere takılma bunları düşünme...çünkü 4 yumurta gayet iyi inşallah hepsi döllenir....

böyle aşırı stresle sen olacak işide bozarsın rahat olki yumurtaların gelişsin kan değerlerin düzelsin herşeyin başı sağlık sen sağlıklı ol bebeğinde vakti gelince gelicek hepimiz stres yapıyoruz kendi moralimizi bozuyoruz böyle yaparak kendimizden çalıyoruz aslında psikolojimizi bozuyoruz duamızı yaptık tedavini oluyosun gerisi allaha kalmış

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, nazraca, Nisanur81, sevdanehri54+

:1hug:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bulut83+, iipekk34+, nazraca, nevbahar76+, sevdanehri54+

maşallahh...

Tuyaneda arkadaşımızında dün doğum günüymüş.... Mutlu yıllar diliyorum.... Umarım gelecek yıl bebeişiyle birlikte kutlar doğumgününü.....a.s.

amin amin

günaydın canım valla ne yalan söyliyim Allah biliyo içimi dr.a ilk gittiğim zamanki kadar ümitli değilim birazda sabırsızım hastanelerden nefret ediyorum maddi kısmını sorma zaten ben devletten faydalanamıyorum kan tahlillerimin ve rapor olayının dışında yani kendim sigortalı olduğum halde herşey özel hadi maddi kısmını düşünmemeye çalışıyorum Allah sağlık versin çalışırım ama yaşım 33 birde 10 yıldır kullandığım hormon ilaçları yumurtalarımı azalttı baksana bugün 9.gonalf iğneyi vuruncam 4 tane yumurta var ve ağır gelişiyo umudum ister istemez kırılıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…