Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Nazraca ınŞallah o testte ıyı Çıkar stres yapma Çok streslısın bu tedavını de etkıler haberın olsun canım

canlarım cumanız mübarek olsun...dualarımız rabbim katında kabul olsun...amin...rabbim kimseyi huzurundan boş çevirmesin...herkesin gönlünden geçen hayırlı muradlarını nasip etsin....aminnnnnnnnnnanne olmak isteyen arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tatmayı anne adaylarınada sağlıklı hayırlı 9 ay geçirip hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım inşallahhh... en kısa zamanda senide hamişler listesinde görecez... ama stres yapma... en büyük düşmanımız stres...

inşallah canım bu stresim belki dr.dan iyi bişeyler duyarsam geçer kafam sürekli konuşuyo bazen diyolar düşünme fazla diye ama olmuyo canım

amin inşallah

Ben Şuan yoĞunum herkese cevap yazamıyorum
herkesın dualrı kabul olur ınŞallahh Şu mÜbarek zamanda

Nazraca İnŞallah o testte İyİ Çıkar stres yapma Çok streslİsİn bu tedavİnİ de etkİler haberİn olsun canım

canım eşim Allah razı olsun her konuda destek fakat tek onunla olmuyo eşim hiçbişeyi kafana takma moralini yüksek tut diyo ama sinirlendiriyolar insanı ben sinirlenince sıkıyorum kendimi ve titremeye başlıyorum bu bana ve yumurtalara zarar veriyo ben biliyorum fakat başkaları anlamıyo bunu canım

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........600
seyhan.....950
ipek.........44
etipuf......50

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1750
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........950
etipuf......50
nevo........600
seyhan....800
kedersiz..44

TOPLAM 4444

dünürüm canım nasıl oldun...bende okumak istiyordum size...minik bebeğimle...ama bitmiş..artık bende yasin okurum sizlere...

kızlar doktordan şimdi geldik benim film çekildi öğleden sonra çıkacak sonuç bilmiyorumkismile
eşimde göründü dr muayne etti varikosel yok bu durumda amaleyitada gerek yok dedi buna sevinsemmmi üzelsemmi anlamadım boshayallersmile madem varikosel yok neden bu kadar düşük ben bu doktora pek güvenemedim eşimden tahlilde istemedi 3 ay önceki tahliline baktı sadece Çok üzgünüm çoook ilaç olarak klomen ve EPHYNAL verdi (E vitamini)boshayallersmile
sevdam eşinede vitamin ilacı verdilermi canım benneyaptımki

dünürüm canım nasıl oldun...bende okumak istiyordum size...minik bebeğimle...ama bitmiş..artık bende yasin okurum sizlere...

bak bu çok iyi çok sevindim canım ALLAH razı olsun
ben iyi sayılırım canım seni sormalı sen nasılsın damadım nasıllar

senin damat çok şükür iyi artık hafiften bulantılar başladı canım...gelini bekliyoruz....kızlar eltim çaya çağırmış ..sonra görüşürüz...üst katımda oturuyor...

senin damat çok şükür iyi artık hafiften bulantılar başladı canım...gelini bekliyoruz....kızlar eltim çaya çağırmış ..sonra görüşürüz...üst katımda oturuyor...

aman iyi olsun damadıma iyi bak kız .benim kızın gelmeye niyetli değil baksana şimdiden naz yapıyor bizlere boshayallersmile
eltinlede muhabetiniz bol olsun canım afiyet olsun

kızlar çıkmama lazım daha namaz kılıp tefriciyelere başlıyacam ondan sonrada doktora akannehir

canım kedersizim sevindim ameliyat olmak zorunda değilmiş eşin ne güzel e vitamini erkeklere faydalı biliyosun benim eşimede evicap verdiler bence eşin ilaçları bir kaç ay kullansın snra spermiyogram yaptırıp tekrar kontrole gitsin canım hatta kontrole gerek kalmadan bebişiniz gelsin inşallah

Selam kızlar hayırlı cumalar geÇmıŞı okuyup gelıyorum.. Elektırkler kesıldı kaÇ saattır pc aÇamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…