kızlar doktordan şimdi geldik benim film çekildi öğleden sonra çıkacak sonuç bilmiyorumkismile
eşimde göründü dr muayne etti varikosel yok bu durumda amaleyitada gerek yok dedi buna sevinsemmmi üzelsemmi anlamadım boshayallersmile madem varikosel yok neden bu kadar düşük ben bu doktora pek güvenemedim eşimden tahlilde istemedi 3 ay önceki tahliline baktı sadece Çok üzgünüm çoook ilaç olarak klomen ve EPHYNAL verdi (E vitamini)boshayallersmile
sevdam eşinede vitamin ilacı verdilermi canım benneyaptımki
kızlar doktordan şimdi geldik benim film çekildi öğleden sonra çıkacak sonuç bilmiyorumkismile
eşimde göründü dr muayne etti varikosel yok bu durumda amaleyitada gerek yok dedi buna sevinsemmmi üzelsemmi anlamadım boshayallersmile madem varikosel yok neden bu kadar düşük ben bu doktora pek güvenemedim eşimden tahlilde istemedi 3 ay önceki tahliline baktı sadece Çok üzgünüm çoook ilaç olarak klomen ve EPHYNAL verdi (E vitamini)boshayallersmile
sevdam eşinede vitamin ilacı verdilermi canım benneyaptımki
Kenzul arş duası çok mübarek bir duadır.... Allahu teala bu duanın arkadasından istenilen arzuyu reddetmezmiş... Meleklerin kitapların üzerine yemin ediyor bu duada... Peygamberlerin hatrı üzerine yeminler ediliyor... size hem anlamını hemde arapcasını göndereyim... onuda okuyon çok mübarek ve murat hasıl bir dua...
ben hamile kalmadan önce 7 gün bu duayı okumuş arkasından kıbleye dönüp dua etmiştim... 7 günü cuma vaktine denk getirmiştim... cuma ezanından önce sela ile cuma vakti dileğimi dilemiştim...
canlarım cumanız mübarek olsun...dualarımız rabbim katında kabul olsun...amin...rabbim kimseyi huzurundan boş çevirmesin...herkesin gönlünden geçen hayırlı muradlarını nasip etsin....aminnnnnnnnnnanne olmak isteyen arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tatmayı anne adaylarınada sağlıklı hayırlı 9 ay geçirip hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GÜnaydın hayırlı cumalar
allahım bu mÜbarek gÜnde burada ne kadar evlat hasretİyle yanan arkadaŞımız
varsa hepsİne hayırlı ve saĞlıklı evlatlar hamİlelere kolay doĞumlar nasİp et
herkese evladını saĞlıkla huzurla İmanla bÜyÜtmek nasİp et evlerİmİze bereket ver yarabbİm
O zaman canlarım bende bu hafta İpeĞİn seyhanın ve dÜnÜrÜmÜn nİyetİne yasİn okuyayım...artık kaÇar tane okuya bİlİrsem...İnŞallah rabbİm sİzlerede bugÜnlerİ nasİp eder...
kedersiz hastanede
umudunukybetme ve jollita neredeeee
canim benim icinde okur musun
ama benim icin okurken elini karnina koy bebeginle beraber oku canim benim
canim 7 cuma mi yoksa 7 gun ust uste mi
birde gunde kac defa
canım geçmiş olsun seninde inşallah temiz çıkar.Bence varikosel olmadığı için sevin canım hormaları normalmiydi eşinin ve ağrısı falan varmı testislerde canım.Benim eşim zinco,nac60 ve evikap kullanıyo bunlar vitamin ve sperm kalitesini arttırmak için canım.tüp bebek zamanında verdi doktor hala kullanıyo doktor kullan dedi zaten. ama klomen falan vermesi iyi inşallah artar ama mucize olmaz tabiki canım.Bence doktorun çok çok etkisi var bu konularda çünkü varikosel görünmüyosa hormonlar normalse araştırrılması gerekli öyle değilmi ama maalesef bizde doktor seçimlerinde hep yanıldık canım.Durup dururken sperm neden düşük olsunkidoktorlar hemen ilaç veriyo ama bence araştırılması gerekli o yüzden bizde doktor doktor gezdik şimdiki doktor pahalı ama yeterki bize doğru bilgiyi ve yönü versin diyoruz artık napalım..canım sizde bence konusunda uzman birine gidin derim eğer dediğim şeyler normalse doktora sorun neden düşük ozaman diye bakalım ne dicek elbet bir cevap verecektir. kaydirigubbakcemile5
Ben geldİm... Ayy ne Çok Şeyler yazmıŞsınız yenİ okudum bİtİrdİm geÇmİŞİ...
Canlarım benİm tefrİcİyeler bİtmİŞ bende yasİn okumak İstİyorum sİze allahım kabul etsİn sevdam İpeĞİm kedersİzİm ÜÇÜnÜz İÇİnde okuyabİldİĞİm kadar yasİn okucam haftaya cumaya kadar... İnŞallah gÖnlÜnÜzdekİ bÜtÜn İyİ nİyetler bÜtÜn hayırlı dualar kabul olur... Bu mÜbarek cuma gÜnÜnde mÜbarek cuma saatİnde ettİĞİnİz bÜtÜn dualar kabul olsun İnŞallah... Amİn...
canim ya dr kim ogrenebilir miyim
biliyorsun bizimkide erkek interfilitesi
Ben geldİm... Ayy ne Çok Şeyler yazmıŞsınız yenİ okudum bİtİrdİm geÇmİŞİ...
Canlarım benİm tefrİcİyeler bİtmİŞ bende yasİn okumak İstİyorum sİze allahım kabul etsİn sevdam İpeĞİm kedersİzİm ÜÇÜnÜz İÇİnde okuyabİldİĞİm kadar yasİn okucam haftaya cumaya kadar... İnŞallah gÖnlÜnÜzdekİ bÜtÜn İyİ nİyetler bÜtÜn hayırlı dualar kabul olur... Bu mÜbarek cuma gÜnÜnde mÜbarek cuma saatİnde ettİĞİnİz bÜtÜn dualar kabul olsun İnŞallah... Amİn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?