Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bence sevinmelisin benim arkadaşımın kardeşi var evli hanımında bi problem yok kendisininde sperm yetersizliği varmış Ankarada ANATOLİA tüp bebek merkezinde yapıldı tedavileri şimdi bi tane kızları var arkadaşım kardeşinin keçi boynuzu pekmezi içtiğinden bahsetmişti bide canım sen özel merkezemi gidiceksin bence oda çok önemli

canım geçmiş olsun seninde inşallah temiz çıkar.Bence varikosel olmadığı için sevin canım hormaları normalmiydi eşinin ve ağrısı falan varmı testislerde canım.Benim eşim zinco,nac60 ve evikap kullanıyo bunlar vitamin ve sperm kalitesini arttırmak için canım.tüp bebek zamanında verdi doktor hala kullanıyo doktor kullan dedi zaten. ama klomen falan vermesi iyi inşallah artar ama mucize olmaz tabiki canım.Bence doktorun çok çok etkisi var bu konularda çünkü varikosel görünmüyosa hormonlar normalse araştırrılması gerekli öyle değilmi ama maalesef bizde doktor seçimlerinde hep yanıldık canım.Durup dururken sperm neden düşük olsunki doktorlar hemen ilaç veriyo ama bence araştırılması gerekli o yüzden bizde doktor doktor gezdik şimdiki doktor pahalı ama yeterki bize doğru bilgiyi ve yönü versin diyoruz artık napalım..canım sizde bence konusunda uzman birine gidin derim eğer dediğim şeyler normalse doktora sorun neden düşük ozaman diye bakalım ne dicek elbet bir cevap verecektir. kaydirigubbakcemile5

canim benim icinde okur musun

ama benim icin okurken elini karnina koy bebeginle beraber oku canim benim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu ne guze dua bu mubarek gunde

ohhh herkes gitmiş bulutum çaya gitmedin mi hala
diğer giden arkadaşlarda geç kalmayın gelmeyin

aminnnnnnnnnnnnnn canim benim
rabbim bu mubarek gunde bu guzel duani kabul eylesin

O zaman canlarım bende bu hafta İpeĞİn seyhanın ve dÜnÜrÜmÜn nİyetİne yasİn okuyayım...artık kaÇar tane okuya bİlİrsem...İnŞallah rabbİm sİzlerede bugÜnlerİ nasİp eder...

ya canim beni unutmussun
bak darildim simdi
benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Ben geldım... Ayy ne Çok Şeyler yazmıŞsınız yenı okudum bıtırdım geÇmıŞı...
Canlarım benım tefrıcıyeler bıtmıŞ bende yasın okumak ıstıyorum sıze allahım kabul etsın sevdam ıpeĞım kedersızım ÜÇÜnÜz ıÇınde okuyabıldıĞım kadar yasın okucam haftaya cumaya kadar... ınŞallah gÖnlÜnÜzdekı bÜtÜn ıyı nıyetler bÜtÜn hayırlı dualar kabul olur... Bu mÜbarek cuma gÜnÜnde mÜbarek cuma saatınde ettıĞınız bÜtÜn dualar kabul olsun ınŞallah... Amın...

UMUDUNU KAYBETME HOŞGELDıN CANIM...
BU HAFTA ıPEĞE SEVDAYA VE KEDERSıZıME OKUYACAĞIMIZ ıÇıN ONLARI YAZDIK HAFTAYA ALLAHIM KISMET EDERSE BıZE OKUNCAKYA O ZAMAN OKURUZ CANIM ÜZÜLME OLURMU...opuyorumnanaktan

canim benim icinde okur musun

ama benim icin okurken elini karnina koy bebeginle beraber oku canim benim

tabiki okurum canım seve seve... ismini söylersen ismine niyet ederekten okurum...

canim 7 cuma mi yoksa 7 gun ust uste mi
birde gunde kac defa

7 . gün cumaya gellecek şekilde başladım hergün 1 tane okudum... en son 7. yide cuma selayla ezan vaktinde okudum... duamı ettim.... Rabbimin mucizeleri çok büyük... inşallah sende en kısa zamanda bize hamileyimm haberini verirsin.....

canim ya dr kim ogrenebilir miyim
biliyorsun bizimkide erkek interfilitesi

sağol canım benim valla yasin okumak bize çok makbule geçer Allah razı olsun sizden :Saruboceq:

slm kızlar hayırlı cumalar olsun cümlemize nasılsınız ben yine yoktum bi iki gündür memlekete ailemin yanına gitmiştim.şimdi kimler için tefriciye okunuyo nevonun transferi nasıl geçmiş geçmişi okuyamıyorum çok uzun (

ya canim sende beni unuttun
bak simdi kusecem ha senağlamabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…