- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
UMUDUNU KAYBETME HOŞGELDİN CANIM...
BU HAFTA İPEĞE SEVDAYA VE KEDERSİZİME OKUYACAĞIMIZ İÇİN ONLARI YAZDIK HAFTAYA ALLAHIM KISMET EDERSE BİZE OKUNCAKYA O ZAMAN OKURUZ CANIM ÜZÜLME OLURMU...opuyorumnanaktan
tabiki okurum canım seve seve... ismini söylersen ismine niyet ederekten okurum...
7 . gün cumaya gellecek şekilde başladım hergün 1 tane okudum... en son 7. yide cuma selayla ezan vaktinde okudum... duamı ettim.... Rabbimin mucizeleri çok büyük... inşallah sende en kısa zamanda bize hamileyimm haberini verirsin.....
slm kızlar hayırlı cumalar olsun cümlemize nasılsınız ben yine yoktum bi iki gündür memlekete ailemin yanına gitmiştim.şimdi kimler için tefriciye okunuyo nevonun transferi nasıl geçmiş geçmişi okuyamıyorum çok uzun(
bizde yeni başladık ama eşim çok memnun kaldı
yeditepe üniv. prof.kemal bey
slm kızlar hayırlı cumalar olsun cümlemize nasılsınız ben yine yoktum bi iki gündür memlekete ailemin yanına gitmiştim.şimdi kimler için tefriciye okunuyo nevonun transferi nasıl geçmiş geçmişi okuyamıyorum çok uzun(
HOŞGELDİN TUĞBACIM SAĞOLASIN SANADA HAYIRLI CUMALAR...
BU HAFTA İPEK SEVDA VE KEDERSİZİM İÇİN OKUNACAKTI AMA TEFRİCİYE KALMADI ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZİM TOPİK BİRBİRİNE DUA ETMEK İÇİN YARIŞIYO:Saruboceq:... SENDE DUA ET BOL BOL CANIM... NEVONUN TRANSFER YAPILDI ŞİMDİ EVDE YATIYO FALZA PC YE GELME DEDİK YATIP DİNLENİYO. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİCEK BURAYA...
canımsın çok tşkler ama üzüldüm iki gün yokrum sadece ne çabuk bitti tefriciyeler kedersize okumaya çok istekliydimetmemmi hiç dua inanın her duamda dileğimde burdaki bebek özlemi içinde yanıp tutuşan arkadaşlarım var her zaman diyorum rabbim önce yıllardır o özlemi çkenlere nasip etsin ben daha çok yeni 6 aydır uğraşıyorum inşallah yaradan herbirimizin dualarının karşılığını nasip eder ol der olur inş..:Saruboceq:
bende bitirdim canımKEDERSİZİM GELİNCE UMARIM OKURSUN BEN BULUT İÇİN ALDIĞIM BÜTÜN TEFRİCİYELERİ BİTİRDİM... HAYIRLISIYLA YARIN SİZİN LİSTENİZDEN ALIRIM...
bulut için (ümmühan)
ümmühan....600
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...200 OKUDU
jollita............272 OKUDU
kedersiz.....100
jollita......200 OKUDU
toplam 4444
canim telefonu mail adresi yada int sitesi var mi varsa gonderir misin
[sıze="2"]ipek için
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........600
seyhan.....950
ipek.........44
etipuf......50
toplam 4444
seyhan için
kedersiz...1000
ipek.........1750
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
toplam 4444
nurcan için
ailesi:).....2000
ipek........950
etipuf......50
nevo........600
seyhan....800
kedersiz..44
toplam 4444[/sıze]
İNŞALLAH CANIM... SEN NASILSIN BAKALIM... olumunekankayizsmile
nasıl olayım bizde ümitle bekliyoruz bu ay inşallah hayırlı bi sonuç çıukar doktorumuz sayı düşük ama canlı sayısı ii dedi bizi çok ümitlendirdi adet olmama 5 gün var ama belirtisi yok sürekli uyukluyorum halsizlik var acaba demekten kendimizi alamıyoruz ama progestan kullanıyorum ondanda olabilir diyorum bu ay dualarla birlikte ayıptır sölemesi çok çalıştık allah büyüktür ümitle bekliyoruz inş.aşılama yaptırmadığımız için pişman olmayız rabbimin mucizelerinden faydalanırız:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?