Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canim ben ozelden yollarim

bana kimse cevap vermicekmi senağlama

HOŞGELDİN TUĞBACIM SAĞOLASIN SANADA HAYIRLI CUMALAR...
BU HAFTA İPEK SEVDA VE KEDERSİZİM İÇİN OKUNACAKTI AMA TEFRİCİYE KALMADI ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZİM TOPİK BİRBİRİNE DUA ETMEK İÇİN YARIŞIYO:Saruboceq:... SENDE DUA ET BOL BOL CANIM... NEVONUN TRANSFER YAPILDI ŞİMDİ EVDE YATIYO FALZA PC YE GELME DEDİK YATIP DİNLENİYO. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİCEK BURAYA...

canımsın çok tşkler ama üzüldüm iki gün yokrum sadece ne çabuk bitti tefriciyeler kedersize okumaya çok istekliydim etmemmi hiç dua inanın her duamda dileğimde burdaki bebek özlemi içinde yanıp tutuşan arkadaşlarım var her zaman diyorum rabbim önce yıllardır o özlemi çkenlere nasip etsin ben daha çok yeni 6 aydır uğraşıyorum inşallah yaradan herbirimizin dualarının karşılığını nasip eder ol der olur inş..:Saruboceq:

İNŞALLAH CANIM... SEN NASILSIN BAKALIM... olumunekankayizsmile

bende bitirdim canım

tuğba hoşgeldin arkadaşım özetlemiş kısaca durumu canım sana nasılsın bakalım

bynkutluay bizlere okuma canım tefriciye bizim listemiz tam

canım ben çıkıyorum sen listeyi gönder ben birazdan gelirim merdiven temizlicez yaaaaaaaaaaaaaa

bynkutluay canım... Bu hafta okuyacağımız arkadaşlarımızınki tam tefriciye kalmadı haftaya cuma diğer gruba başlıcaz inşallah canım...

Kutluay arkadaŞım kırılma ne olur dÜŞerler senın okuduklarından heralde ÜzÜlme...

İNŞALLAH CANIM... SEN NASILSIN BAKALIM... olumunekankayizsmile

nasıl olayım bizde ümitle bekliyoruz bu ay inşallah hayırlı bi sonuç çıukar doktorumuz sayı düşük ama canlı sayısı ii dedi bizi çok ümitlendirdi adet olmama 5 gün var ama belirtisi yok sürekli uyukluyorum halsizlik var acaba demekten kendimizi alamıyoruz ama progestan kullanıyorum ondanda olabilir diyorum bu ay dualarla birlikte ayıptır sölemesi çok çalıştık allah büyüktür ümitle bekliyoruz inş.aşılama yaptırmadığımız için pişman olmayız rabbimin mucizelerinden faydalanırız:Saruboceq:

inşallah canım... Progestan ilacı ne içindi tuğbacım??? Ne için kullanıyorsun yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…