nasıl olayım bizde ümitle bekliyoruz bu ay inşallah hayırlı bi sonuç çıukar doktorumuz sayı düşük ama canlı sayısı ii dedi bizi çok ümitlendirdi adet olmama 5 gün var ama belirtisi yok sürekli uyukluyorum halsizlik var acaba demekten kendimizi alamıyoruz ama progestan kullanıyorum ondanda olabilir diyorum bu ay dualarla birlikte ayıptır sölemesi çok çalıştık allah büyüktür ümitle bekliyoruz inş.aşılama yaptırmadığımız için pişman olmayız rabbimin mucizelerinden faydalanırız:Saruboceq:
inşallah canım... Progestan ilacı ne içindi tuğbacım??? Ne için kullanıyorsun yani...
ben geldim jollita umudunukaybetme bynkutluay hepinizden allah razı olsun gerçekten çok güzel bir topiğimiz herkes yürekten dua ediyo jollitacım sen ve bulut bizlere yasin okumaya niyetlendiniz allah razı olsun üçümüzde çok uzun zamandır bekliyoduk inşallah dualarınızla kısa bir süre sonra bebeişlerimiz gelecek
hayırlısı olsun canım bende pregeston kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz gelir artık...
eşimin sperm değerleri düşük olduğu için olası gebelikte düşük olmaması için günde 3 tane içiyorum allah bilir ama sanki hiç anne olamıcam gibime geliyoosenağlama
canım sen ne zamandn beri kullanıyosun sende yan etkilerini gösterdimi ben ilacı kullanmaya başladıktan sonra sürekli uyku hali ve halsizzlik oldu iştahım kesildi diyebilirim
jollita canım nasılsın?dün tuyan nedemek diye sormuşsun yazdım ama görmemiş olabilirsin diye tekrar yazıyorum tuyan el deymemiş inci tanesi demek benim adım eda tuyan da iki kızım olursa ilk kızımın adı hira ikincisininde tuyan koymayı düşünüyorum
ama böyle düşünme tuğbacım herşeyden önce umutsuzluğa kaplmamalısın tabiki herşey biz insanlar için ama olumlu düşün olumlu olsun canım... Inşallah faydasını görürsün... Eşinde kullansın keçi boynuzu kürü falan çok faydalı olduğunu söyledi burdaki arkadaşlar bende eşime içiriyorum...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM... İYİYM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM İŞTEYİM...
EVET OKUDUM CANIM ÇOKTA BEĞENDİM İSİM ÇOK GÜZEL BENDE DURU ECE VEYA HİRA NUR İSTİYORDUM KIZIMA TUYAN EDA İSMİDE ÇOK GÜZEL AMA ÜÇÜMCÜ KIZIMDADA ONU KOYARIM OĞULLARIMADA DÜŞÜNÜRÜZ BAKALIM:lepi: DAHA BİR TANESİNİ YAPAMADIK AMA BEN HAYAL ETMİŞKEN ÇOK HAYAL EDİYİM DEDİM...:roflol:
bende ara ara baş dönmesi yapıyo okadar daha yeni başladım ben çarşamba günü bakalım hayırlısı rabbim kimsenin çabasını boşa çıkartmasın...
evet baş dönmesi ilk başladığım zaman iki tanesini aynı anda içmiştim yatmadan önce gece uyandığımda duvarlara çarparak yani sallanarak yürümüştüm amin inşallah allah sesimizi duysun korkuyorum eşim kilo almaya başladıktan sonra tedavi olmıcam artık demeyye başladı hevesi biter diye korkuyorum açıkcası yoksa ben tek başıma hiç bişey yapamamkii karşılıklı mücadele olmadıktan sonra
Kutluay arkadaŞım kırılma ne olur dÜŞerler senİn okuduklarından heralde ÜzÜlme...
bilmiyorum canım kendileri bilirler ben allah rızası için okudum okumaya da devam edicem allahın izniyle şu mübarek cuma gününde yasin de okucam allahın izniyle hepimizin adına tatlım ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam allaha emanet olun kendinize ii bakın.
bilmiyorum canım kendileri bilirler ben allah rızası için okudum okumaya da devam edicem allahın izniyle şu mübarek cuma gününde yasin de okucam allahın izniyle hepimizin adına tatlım ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam allaha emanet olun kendinize ii bakın.
tatlım ben ipek için 100 seyhan için 100 nurcan için 200 okudum eklermisin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?