Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim jollita umudunukaybetme bynkutluay hepinizden allah razı olsun gerçekten çok güzel bir topiğimiz herkes yürekten dua ediyo jollitacım sen ve bulut bizlere yasin okumaya niyetlendiniz allah razı olsun üçümüzde çok uzun zamandır bekliyoduk inşallah dualarınızla kısa bir süre sonra bebeişlerimiz gelecek

hayırlısı olsun canım bende pregeston kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz gelir artık...

inşallah canım... Progestan ilacı ne içindi tuğbacım??? Ne için kullanıyorsun yani...

eşimin sperm değerleri düşük olduğu için olası gebelikte düşük olmaması için günde 3 tane içiyorum allah bilir ama sanki hiç anne olamıcam gibime geliyoosenağlama

İNCALLAH İPEĞİM İNŞALLAH... BU UZUN BEKLEYİŞİNİZ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA SONA EREDE GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ CANIM...opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım bende pregeston kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz gelir artık...

canım sen ne zamandn beri kullanıyosun sende yan etkilerini gösterdimi ben ilacı kullanmaya başladıktan sonra sürekli uyku hali ve halsizzlik oldu iştahım kesildi diyebilirim

jollita canım nasılsın?dün tuyan nedemek diye sormuşsun yazdım ama görmemiş olabilirsin diye tekrar yazıyorum tuyan el deymemiş inci tanesi demek benim adım eda tuyan da iki kızım olursa ilk kızımın adı hira ikincisininde tuyan koymayı düşünüyorum

eşimin sperm değerleri düşük olduğu için olası gebelikte düşük olmaması için günde 3 tane içiyorum allah bilir ama sanki hiç anne olamıcam gibime geliyoosenağlama

ama böyle düşünme tuğbacım herşeyden önce umutsuzluğa kaplmamalısın tabiki herşey biz insanlar için ama olumlu düşün olumlu olsun canım... Inşallah faydasını görürsün... Eşinde kullansın keçi boynuzu kürü falan çok faydalı olduğunu söyledi burdaki arkadaşlar bende eşime içiriyorum...

canım sen ne zamandn beri kullanıyosun sende yan etkilerini gösterdimi ben ilacı kullanmaya başladıktan sonra sürekli uyku hali ve halsizzlik oldu iştahım kesildi diyebilirim

bende ara ara baş dönmesi yapıyo okadar daha yeni başladım ben çarşamba günü bakalım hayırlısı rabbim kimsenin çabasını boşa çıkartmasın...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM... İYİYM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM İŞTEYİM...
EVET OKUDUM CANIM ÇOKTA BEĞENDİM İSİM ÇOK GÜZEL BENDE DURU ECE VEYA HİRA NUR İSTİYORDUM KIZIMA TUYAN EDA İSMİDE ÇOK GÜZEL AMA ÜÇÜMCÜ KIZIMDADA ONU KOYARIM OĞULLARIMADA DÜŞÜNÜRÜZ BAKALIM:lepi: DAHA BİR TANESİNİ YAPAMADIK AMA BEN HAYAL ETMİŞKEN ÇOK HAYAL EDİYİM DEDİM...:roflol:

keçi boynuzunu içmiyo arı sütü polen ve propolis karışımı kullandı klomen kullanıyo birde ama acayip kilo yaptı bırakmazsa iidir ayıptır sölemesi 96dan 103e fırlamış

AMİN inşallah olurda bizde bu isimleri koyabiliriz.Napalım be gülüm bizimde sınavımız buymuş isyan etmeden dua etmekten başka yapacak bişey yok...

bende ara ara baş dönmesi yapıyo okadar daha yeni başladım ben çarşamba günü bakalım hayırlısı rabbim kimsenin çabasını boşa çıkartmasın...

evet baş dönmesi ilk başladığım zaman iki tanesini aynı anda içmiştim yatmadan önce gece uyandığımda duvarlara çarparak yani sallanarak yürümüştüm amin inşallah allah sesimizi duysun korkuyorum eşim kilo almaya başladıktan sonra tedavi olmıcam artık demeyye başladı hevesi biter diye korkuyorum açıkcası yoksa ben tek başıma hiç bişey yapamamkii karşılıklı mücadele olmadıktan sonra

kızlar ben çıkmak zorundayım akşam üzeri dönerim aranıza tekrar hepinizi çok öpüyorum allaha emanetsinizopuyorumnanaktan

motive et canım benim bak bebeğimiz olsun bende doğumda kilo alıcam beraber veririz de ben seni böyle daha çok seviyorum de motive et.inşallah biran önce gelir bebişinizde seninde korkuların son bulur...

Kutluay arkadaŞım kırılma ne olur dÜŞerler senİn okuduklarından heralde ÜzÜlme...

bilmiyorum canım kendileri bilirler ben allah rızası için okudum okumaya da devam edicem allahın izniyle şu mübarek cuma gününde yasin de okucam allahın izniyle hepimizin adına tatlım ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam allaha emanet olun kendinize ii bakın.

TAMAM CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN...
SANA KOLAY GELSİN İYİ AKŞAMLAR SENDE ALLAHA EMANET OL.
HOŞÇAKAL... opuyorumnanaktan

canım okumanızı tabiki isteriz ama sayı önemli olduğu için karışıklığa sebebiyet vermemek lazım. toplam kaç okumayı planladığını söyle benimkilerden düşelim o zaman ama mutlaka sayı ver oldu mu?

gönül koyma lütfen bizim ailelerimizden de okumak isteyenler olduğu için böyle oldu
bunun sayısıda önemli bilyiosun fazla veya eksik olmaması lazım ondan okuma dedik

kızlar ya okumak isteyen okusun bence...50 veya 100 ne kadar verirseniz. sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. listeden ona göre ayar çekeriz...ama sayıyı siz dağıtın mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…