Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

jollitam ben geldim kimse kalmamış canım demek haftaya size okicaz.....
hadi hayırlısı inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün .....

kızlar ya okumak isteyen okusun bence...50 veya 100 ne kadar verirseniz. sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. listeden ona göre ayar çekeriz...ama sayıyı siz dağıtın mutlaka...

canım güzel niyetlerle bu işe başladık kimsenin gönlünü kırıp günaha girmek istemem ben açıkçası bu kadar önemli bir konuda bir kişinin bile kalbi kırılırsa olmaz ama dediğim gibi
bizim ailelerimizde hevesli oldu onlarıda kıramadık ozaman bu okumuş olduklarını bynkutluayın düşelim kimden düşelim peki sendenmi ben ve sevda için 100 kedersiz için 200

eşimin sperm değerleri düşük olduğu için olası gebelikte düşük olmaması için günde 3 tane içiyorum allah bilir ama sanki hiç anne olamıcam gibime geliyoosenağlama

bu progestan beni de mahvetmişti diğer tedavilerimde. başım döne döne yürüyodum...
şimdi de verdiler fakat fitil olarak alttan.....o yüzden şimdilik sıkıntı vermiyo....

jollitam ben geldim kimse kalmamış canım demek haftaya size okicaz.....
hadi hayırlısı inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün .....

HOŞGELDİN NEVOM KIZ...
EVET İNŞALLAH HAFTAYA KISMETSE BİZE OKUNCAK BAKALIM...:asigim:
BU GÜN SAKİN BURALAR HERKESİN İŞİ VAR SEN DİNLENİYOSUN DİĞER ARKADAŞLAR YOĞUN NURCANIN SONUÇLARINI MERAK ETTİM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM... SEN NASILSIN BOL BOL YATIYORSUN DİMİ GERÇİ YAT YAT İNSAN SIKILIRDA BİLGİSAYARIN OLDUĞU ODA SOĞUKSA FAZLA DURMA CANIM AMA SICAKSA DURABİLİRSİN opuyorumnanaktan KONUŞURUZ ACCIK...

canım kimden düşeceğinize siz karar verin. daha başındayız kimse aldığını bitirememiştir heralde...bence en çok alandan düşün mesela kedersizden kabul ederse.... dedim ya kimin nefesindedir hayır bilinmez o yüzden sorun değil bizimkilerden düşeriz. ancak kimse durup durup son gün çıkıp şu kadar okudum demesin lütfen...asıl sorun o zaman olur...

merhaba katılabılırmıyım sıze?herkesın ortak beklentısı bebek..2buk yıllık ewlıyım ve 1.5 yıldır korunmuyoruz sagymurtalıgımda kıst var amelıyat olammagerekıo 4 dr gezdım en son kanı amelıayt.offf kıstlen hamıle kalan bır cok ınsan war keske bende onlardan bırı olsamm..

tatlım benim ya....kedersizi ben de merak ettim bence onda taş maş yok. bu aralar öyle bi hastalık dolaşıp duruyo. geçenlerde ben de oldum ya size söylemiştim...hem belim hem sırtım taaaa böbreklerime vurdu.sonra kendiliğinden geçti çok şükür.
evimiz merkezi sistem olduğu için iyi ısınıyo canım elhamdülillah o konuda problem yok. sadece yatmaktan çok sıkıldım össssledim sizi...a.s.

HOŞGELDİN CANIM...
İNŞALLAH SENDE BEBEĞİNE EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURSUN CANIM BENDEDE KİST VAR SAĞ YUMURTALIĞIMDA ÇİKOLATA KİSTİ HENÜZ AMELİYATMI DEĞİLMİ BELLİ DEĞİL BEBEK TEDAVİSİNEDE BAŞLAMADI DOKTORUM KİST YÜZÜNDEN BENDE BELLİ OLANA KADAR SOĞAN SUYU İÇİYORUM... ALLAHIM ŞİFA VERSİN CANIM EVET KİSTLE HAMİLE KALANLAR VAR AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR TABİ... İNŞALLAH GÜZEL HEBRLERİNİ ALIRIZ SENİNDE CANIM BURDAN...opuyorumnanaktan

evet canım bynkutluay okudum dedi onları düşelim ama bundan sonra liste belli
nasılsa onun için okunmasına gerek yok çünkü ben bugün yoğun değilim sevda için
başladım ve neredeyse 500 tane okudum problem olabilir bundan sonra liste harici okunanlar bütün arkadaşlarımız sağolsun sevenimiz çokmuş herkes seferber oldu hepinizin gönlünün muradı en kısa zamanda olsun inşallah

Son düzenleme:

hoşgeldin bi tanem... öncelikle Rabbim hepimize şifa versin.
eğer kistin çikolata kistiyse, yumurtalıklarda yapışıklıklara yol açtığı için hamilelik şansı çok az canım. yok eğer fonksiyonel kistse onun hamileliğe hiç bir engeli yok. ameliyat dediklerine göre çikolata kisti. gerçi bu kist için kesin tanı ameliyat sonrası konuyo...yani ben de çikolata kisti olabilir tanısını ameliyattan sonra teşhis ettiler.öyle korkulacak bir ameliyatta değil laparoskopi oldum ben..

OYY BİZDE ÖZLÜYOZ SENİ CANIMCIM... İYİ SICAKSA ODA DUR O ZAMAN...olumunekankayizsmile BENDE OTUR OTUR SIKILDIM İŞYERİM ÇOK DURGUN BU GÜNLERDE ALLAHTAN BURASI VAR SİZ VARSINIZ İKİ MUHABBET EDİYORUZ İYİ GELİYOR...opuyorumnanaktan

2 aydır ara werdım dra emınım kıstım hala duruyordur en son amelıyat dıe karar wermıstık sogan suyuda ıctı ama bı fatdasıını goremedım yenıden baslasammı acaba. daha farklı bıtkısel ılaclarda ıctım ama sonuc deısmedı. ama buradada bırsuru ınsan war kıstle hamıle kalan busefer umıtlenıorum ..senın kıstın kac cm ve nekadardır war

hoşgeldin tabiki katılabilirsin inşallah ameliyata falan gerek olmadan hamile kalırsın

ewet laporoskopı yapılacak amma korkuyorum genede. ıstanbuldada hastane arstırması yapıyorum. ıstabuldada olabılırım nısa hastanesını soyledıler ama yınede kesın degıll.. sen nerede oldun amelıyat.nekadr zman gectı uzerınden

canım bu endometriozisin evreleri var
benim kistim 2 cm bile değildi
ama ameliyattan sonra anlaşıldı ki evre 4 müşüm
yani en kötüsü
o yüzden bu kistin büyüklüğünden çok vücuda verdiği tahribatla ilgili
benim rahimi bile bağırsaklara yapıştırmış bu kist
bu hamile kalanlar muhtemelen evre 1 filandır

ben çevre hastanesinde oldum
prof. bi bayan yaptı ameliyatımı
ama sonra dr.umu değiştirdim
çünkü beni aşılamayla oyalıyodu
tv. deki aytuğa bile gittim
sonuçlarımı gösterdim
dedi ki evre4 endometriozis=tüp bebek
yani başka doktora sormasam şu anda aşılamayla uğraşıyo olacaktım
bu ay tüp bebek denedik
şimdi beklemedeyim

benim kistim 3 cm. Canım. Bir ay oldu kist var deneli ama daha önce varmıydı bilmiyorum ben bir buçuk seneyi geçti bebeğim olmadığı için doktora bebek tedavisi için gittim. Kistin var sağ yumurtalığında çikolata kisti dedi... Adetlerim feci kötü geçiyor sanki afedersin rahmim çıkcaık gibi oluyor tuvalete gidemiyorum adetimin ilk iki günü... Eğer kist alındıktan sonra hamilelik kolaylaşıcaksa bence ameliyat uygun canım. Takma kafana... Adetliyken gel dedi doktorum muayene edicekmiş adetimi bekliyorum bakalım ay sonu falan adet olcam... Ilaç falanda vermedi... Bende ilaç vermediği için adet olana kadar soğan suyu içiyorum faydası oldumu bilmiyorum. Inşallah şifa olur bana... Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…