canım bu endometriozisin evreleri var
benim kistim 2 cm bile değildi
ama ameliyattan sonra anlaşıldı ki evre 4 müşüm
yani en kötüsü
o yüzden bu kistin büyüklüğünden çok vücuda verdiği tahribatla ilgili
benim rahimi bile bağırsaklara yapıştırmış bu kist
bu hamile kalanlar muhtemelen evre 1 filandır
inş. banada dua edın olurmu?
benim kistim 3 cm. Canım. Bir ay oldu kist var deneli ama daha önce varmıydı bilmiyorum ben bir buçuk seneyi geçti bebeğim olmadığı için doktora bebek tedavisi için gittim. Kistin var sağ yumurtalığında çikolata kisti dedi... Adetlerim feci kötü geçiyor sanki afedersin rahmim çıkcaık gibi oluyor tuvalete gidemiyorum adetimin ilk iki günü... Eğer kist alındıktan sonra hamilelik kolaylaşıcaksa bence ameliyat uygun canım. Takma kafana... Adetliyken gel dedi doktorum muayene edicekmiş adetimi bekliyorum bakalım ay sonu falan adet olcam... Ilaç falanda vermedi... Bende ilaç vermediği için adet olana kadar soğan suyu içiyorum faydası oldumu bilmiyorum. Inşallah şifa olur bana... Amin...
benım kıst 4.8 capında drum 5 cm we uzerı ıcın amelıyat onerıyorum gacmıoyorsa dedı benım kı tam sınırda oldugu ıcn arada kaldı yanı bıze bıraktı bende cok fazla wakıt kaybetmek ıstemıyorum.1.5 yıldır gecmedı sabıtne buyudu ne kuculduu
yanı hangı ewrde oldum amelıyattan sonra ogrenılıyor olemııı. offfffffffffff
bi de seni korkutmak istemem ama benim bi arkadaşım bu kistle hamile kaldı.....
kisti bebekle beraber büyüdü ve 10 cm. oldu.
bırak bebekleri arkadaşımı zor kurtardılar.
binde bir de olsa böyle bir ihtimal de var...
o yüzden önce kistini tedavi ettir sonra hamilelik düşün
aynı senin yaşadıklarını ben yaşadım canım
hep kendi kendine olsun istedim
ameliyata kendimi 1 sene de ancak hazırladım
zor bi süreç
ama bebek için değer yaaaaaa
r um keske hamıle kalabılsende bebekle bırlıkte kıstıde alırız dıo.ama senın arkadısının kıstı neden buyudukı hamıle kalınca kıst kuculuyor dıe bılıyorum . herkesde degısıo demmekııı
zaten esımde ılk once onemlı olan kısten kurtulmak dıor. bebek sonrakı iş ..allah dılerse olur dıo..coook ısrarcı olmanın manası yok dıor allahın bır bıldıgı wrdır .
bıde drum bana sana asılamada yapalırımdedı kıst warken nekadar dogru bılmıyorum..yanı asılamada yapabılırım amelıyatta . ama amelıyat olursan hem kısten kurtlmus olursun hemde o esnada tuplerıne bakarız yapısıklık wramı yokmu bunlarada bakarız bırdaha rahım fılmı cektırmek zorunda kalmzssın dedı .bızede amelıyat daha mantıklı geldı ..
ZATEN ALLAHIM EŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN... EĞER ONLARDA ANLAYIŞSIZ OLSALARDI NE YAPARDIK BİLMİYORUM... BENİM BAŞIMDA HİÇ BEBEĞİN NEDEN OLMUYOR DİYE BASKI YAPAN YOK ŞÜKÜRLER OLSUN... BEN BASKIYI KENDİ KENDİME YAPIYORUM ELİMDE DEĞİL KENDİMİ SAKİNLEŞTİRMEK...boshayallersmile ÇALIŞIYORUM AMA İŞİMDE ÇOK YOĞUN DEĞİL KENDİMİ ÇOK FAZLA DİNLİYORUM ÇOĞUNLUKLA YALNIZ OLDUĞUM İÇİN...
HAMİŞLERİMİZ
1....duru81....anne oldu
2.....sisi07 :CüvCüv:
3.....eti_puf :CüvCüv:
4.....sanal :CüvCüv:
5.....naagihan :CüvCüv:
6.....bulut83 :CüvCüv:
7.....srp16 :CüvCüv:
uğur getirsin inşallah...
HAMİŞLERİMİZ
1....duru81....anne oldu
2.....sisi07 :CüvCüv:
3.....eti_puf :CüvCüv:
4.....sanal :CüvCüv:
5.....naagihan :CüvCüv:
6.....bulut83 :CüvCüv:
7.....srp16 :CüvCüv:
uğur getirsin inşallah...
burada ben ozel bı hasaneya gıdıyorum drumda haftada 2 gun ıstabuldan gelıyor ..bıze amaelıyatparasını 1.5 2mılyar arası dedı basıt bı amelıyat cok ıstedı sanırım .ıstabuld arstırdık nısa hastanesı 850mılyona yapıyormus .bu işte amelııyat yapan drda onemlı mı bılmıyorum..ordakı drlarıda hıc tanımıyoru ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?