Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy inş.rabbim ısteyen herkesehayırlı ewlat nasıp etsın..allahtan hep hayırlısını ıstıyorum.ılledeolsun dıe dııl..hayırlısını wersın rabbbiim.

verdiği fiyat gayet iyi burdaki en iyi dr.lar 3.5 tan aşağı değil....
sanırım bu konuyla ilgili bi topik vardı dr. önerisi ve fiyat
sitede bulabilirsen bi bak derim...

tabı bu en uygun olanı medıcal park 2.5 ıla 4 arsı dedı bune ya bole somuruyorlar ınsanlarıı... resmen basıt bı amelıyat..ama duygusal yonu war .. esım ole der..

ilaçların vücuda etkisi bence kişiden kişiye değişiyır beni mahfediyo mesela çünkü
bende hipotroidi ve insülin direnci var doktor her ne kadar kilo alman ilaçlardan değil desede
ben tedaviden önce ne yiyosam şimdide onu yiyorum sadece spora ara verdim ama çok şiştim kilo yaptı normal bir kilo değil sanki hava verilmişte şişirmişler gibi özelliklede progestan ve çatlatma iğnesi bana hiç yaramıyo inşallah allahım kısa zamanda bizlerede hamilelik nasip ederde kurtuluruz bu ilaçlardan kusura bakma çok yazdım kafanı şişirdim ama dertli olunca insanın çenesi düşüyo işte

ay kız inşallah alalım da kilo ilaçlardan değil hamilelikten olsun sonra verirz koştururken demiiii...

bıde bı ara prolaktınım yuksek cıkmıstı neysekı ılacla dustu..2aydır ne alemde bılmıorum tabı..2aydır ara werdım dra.prolaktın cın bıtkısel onerınız warmı..

olurmu ole sey.. hepımız dertlı ....ah ah

Canım duaların için ALLAH razı olsunn.

sizden de razı olsun canım llah gönlünüze göre versin

sen rahat ol canim,RABBIM korur bebeyini insallah,insallah hepimiz hayirlisiyla hamis oluruz,sen de bulut da ayaginizi iyi surtun ardinizdan gelelim.

insallah canim,o gun elbet gelecek hayirlisiyla yeter ki dua edelim,tevekkul edelim,O'ndan isteyelim.hic vaz gecmeyelim,umutsuzluga kapilmayalim.

inşallah canım tek dileğim o inşallah sizleride hamile olduğunuzu duyacağım ben inanıyorum allahım verecek canım alanda verende o ben herzaman allahım canıma can kat benim derdim kimselerden esikli koyma derdim allah dualarımı kabul etti sizinde eder inşallah

naagihancım Allahım bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsinn. Allahım o dütcücük bebişini korusun.

ammmmmmiiiiiiiiinnn canım inşallah bebeğimi korusun allah sizlerede nasip etsin dua edeceğim herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…