HAMİŞLERİMİZ
1....duru81....anne oldu
2.....sisi07 :CüvCüv:
3.....eti_puf :CüvCüv:
4.....sanal :CüvCüv:
5.....naagihan :CüvCüv:
6.....bulut83 :CüvCüv:
7.....srp16 :CüvCüv:
uğur getirsin inşallah...
bende kopyalamak istedim
verdiği fiyat gayet iyi burdaki en iyi dr.lar 3.5 tan aşağı değil....
sanırım bu konuyla ilgili bi topik vardı dr. önerisi ve fiyat
sitede bulabilirsen bi bak derim...
İNŞALLAH UĞUR GETİRİR CANIM...opuyorumnanaktan
SENİN KAÇ GÜN KALDI ŞİMDİ BELLİ OLMASINA...:1hug:
aynen bende kafama takıyorum esımden allah razı olsun..daha bana kzıyor neden kafana takıyorun dıe aha nekadalık ewlıyız.allah dılerse olur.bırde ılaclarda cok karsı hormon ılaclarına ınasan wucudunu mahvedıyor dıyor..offff
tabı bu en uygun olanı medıcal park 2.5 ıla 4 arsı dedı bune ya bole somuruyorlar ınsanlarıı... resmen basıt bı amelıyat..ama duygusal yonu war .. esım ole der..
ilaçların vücuda etkisi bence kişiden kişiye değişiyır beni mahfediyo mesela çünkü
bende hipotroidi ve insülin direnci var doktor her ne kadar kilo alman ilaçlardan değil desede
ben tedaviden önce ne yiyosam şimdide onu yiyorum sadece spora ara verdim ama çok şiştim kilo yaptı normal bir kilo değil sanki hava verilmişte şişirmişler gibi özelliklede progestan ve çatlatma iğnesi bana hiç yaramıyo inşallah allahım kısa zamanda bizlerede hamilelik nasip ederde kurtuluruz bu ilaçlardan kusura bakma çok yazdım kafanı şişirdim ama dertli olunca insanın çenesi düşüyo işte
10 sabah sonra test yaptıracam canım
hayırlısıyla inşallah....
9 şubat salı.....
bıde bı ara prolaktınım yuksek cıkmıstı neysekı ılacla dustu..2aydır ne alemde bılmıorum tabı..2aydır ara werdım dra.prolaktın cın bıtkısel onerınız warmı..
ilaçların vücuda etkisi bence kişiden kişiye değişiyır beni mahfediyo mesela çünkü
bende hipotroidi ve insülin direnci var doktor her ne kadar kilo alman ilaçlardan değil desede
ben tedaviden önce ne yiyosam şimdide onu yiyorum sadece spora ara verdim ama çok şiştim kilo yaptı normal bir kilo değil sanki hava verilmişte şişirmişler gibi özelliklede progestan ve çatlatma iğnesi bana hiç yaramıyo inşallah allahım kısa zamanda bizlerede hamilelik nasip ederde kurtuluruz bu ilaçlardan kusura bakma çok yazdım kafanı şişirdim ama dertli olunca insanın çenesi düşüyo işte
10 sabah sonra test yaptıracam canım
hayırlısıyla inşallah....
9 şubat salı.....
biliyolar ki insanlar bu uğurda herşeyini verir...
neyse kızlar ben şimdilik gidim
gene gelecek bennnnn
Canım duaların için ALLAH razı olsunn.
sen rahat ol canim,RABBIM korur bebeyini insallah,insallah hepimiz hayirlisiyla hamis oluruz,sen de bulut da ayaginizi iyi surtun ardinizdan gelelim.
insallah canim,o gun elbet gelecek hayirlisiyla yeter ki dua edelim,tevekkul edelim,O'ndan isteyelim.hic vaz gecmeyelim,umutsuzluga kapilmayalim.
naagihancım Allahım bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsinn. Allahım o dütcücük bebişini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?