- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım okumanızı tabiki isteriz ama sayı önemli olduğu için karışıklığa sebebiyet vermemek lazım. toplam kaç okumayı planladığını söyle benimkilerden düşelim o zaman ama mutlaka sayı ver oldu mu?
bu progestan beni de mahvetmişti diğer tedavilerimde. başım döne döne yürüyodum...
şimdi de verdiler fakat fitil olarak alttan.....o yüzden şimdilik sıkıntı vermiyo....
kıslar bugün giremedim dopiğe dr dan geldikten sonra direk kafamı koyup yattım tam 3 saat yatmışım ama yatmadan önce balkonda yarım saatten fazla hıçkırıklarla ağladım nedenini bende bilmiyorum :gitme:bazen böyle duygu karmaşasına giriyorum boshayallersmile
çok şükür film sonucunda bişey çıkmadı yane korktuğum gibi taş falan yok dr basit bir üşütme dedi
benim eşim bu d oktoru benğenmedi pazartesi özel bir hastaneye gidecez ordaki dr ne diyecek bakalım :sinifsinif:
BEN BU BETÜŞÜ BİR YERDEN TANIYORMUYUM ACABA sengözlerimebaksanab
CANIM YA NERDEN BULDUN BENİ ??BU NE GÜZEL BİR SÜPRİZ BÖYLE CANIM BENİM DOPİĞİME HOŞGELDİN BU ARADA YENİ NİCKİN ÇOK HOŞUMA GİTTİ KIZ kaydirigubbakcemile5
EE NASILSIN CANIM NEVAR NE YOK UZUN ZAMANDIR KONUŞAMIYORUZ ECRİNİM NASIL İYİMİ BENİM YERİME ÇOK ÖP ONU opuyorumnanaktan
SENİ BURDA GÖRMEK BENİ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETTİİ CANIM BENİMolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile HER ZAMAN BEKLERİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tanımammı hele o benekli kuzunu avatarında görür görmez bu bizim betüş dedim olumunekankayizsmile dün sana yukardaki mesajı yazdım ama görmemişsin :hulya:nurcannnnnnnnnnnnn beni tandın mı bacım ? tedaviye mi başlıyorsun rabbim inşaallah ikiz versin birtanem bend eikiz istioyrum allahım isteyen herkeslere sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
canım aynısı bende de var hıçkıra hıçkıra şu an ağlıyorum. inşallah doktorun dediği gibidir taş falan yoktur. pazartesi de inşallah hayırlı haber alırsınız.
canım benim sen neden ağlıyorsun kıyamam :1hug:
inş RABBİM bu sesimizi duyacak dualarımızn mükafatını verecek canım benim şuanda sabretmekten tevvekül etmekten başka çaremiz yok :teselli:
canım bizim için tefriciye okumuşsun ALLAH razı olsun RABBİM kabul etsin inşş canım tam olarak ne kadar okudun tekrar yazarmısın hemen ekliyorum seni listeye
canım ipek için 100 seyhan için 100 nurcan için 200 okudum. tatlım bende bugün test yaptım adetim 7 gün geçmişti ümitliydim ama negatif çıktı yine bi hüsran yanii. .
kıslar bugün giremedim dopiğe dr dan geldikten sonra direk kafamı koyup yattım tam 3 saat yatmışım ama yatmadan önce balkonda yarım saatten fazla hıçkırıklarla ağladım nedenini bende bilmiyorum :gitme:bazen böyle duygu karmaşasına giriyorum boshayallersmile
çok şükür film sonucunda bişey çıkmadı yane korktuğum gibi taş falan yok dr basit bir üşütme dedi
benim eşim bu d oktoru benğenmedi pazartesi özel bir hastaneye gidecez ordaki dr ne diyecek bakalım :sinifsinif:
EKLEDİM CANIM ALLAH KABUL ETSİN
CANIM YA ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ BELKİDE GEÇ DÖLLENME OLMUŞTUR OLABİLİR YANE ÇOK DUYDUM SONRADAN POZİTİF ÇIKANLARI AMA YOKSA BİLE UMUTLARI GELECEK AYA TAŞI ALNIMIZDA YAZILSIYSA ELBET OLACAK BİRGÜN BİZDE BURALARA HAMİLEYİMMM DİYE BANGIR BANGIR BAĞIRACAZ olumunekankayizsmile
BUGÜN BEN SEN VE KUTLUAYIN DUYGUSAL GÜNÜYMÜŞcanım benim bugün seninlen benim ağlama günümüzmüş ben çok rahatladım ağlayınca ya sen bugün kan tahlilimi aldık ne biçim şeyse yine 79.8 e düşmüş onun üzerine kaynim ve eltim oturmaya geldiler eltim bana abimin yıllardır uğraşıyolar olmuyo işte dünyanın parasını veriyolar sonuç sıfır dediğini anlattı öyle zoruma gittiki kadersizim çok ağladım eltim geçen yıl göğüs kanseri oldu ve göğsünün biri alındı biz yanında kanser kelimesini bile anmıyoduk oysa o sürekli bana laf çarptırıyo durmadan evliliği boyunca kaç tane kürtaj olduğunu rahiminden hiçbir problemi olmadığını anlatıyo aslında mizaç olarak bunların altında kalıcak bi kadın değilim ama bu aralar çok duygusalım hemen ağlıyorum insanlar ne kadar densiz ve ben ortalık karışmasın diye sustum eşime anlattım oda sinirlendi ve takma bile kafana böyle densizlerin lafını dedi ya kadersizim bugün bende ağladım mafoldumben
kıslar iiyi akşamlr ben çıkıyorum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?