Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevom sen nasılsın ya kendi derdimle seni sormayı unutmuşum
nasıl gidiyor değişik bişey hisediyormusun çok yorma kendini
ne zamndır burdaısn git uzan biraz canım

nevom sen nasılsın ya kendi derdimle seni sormayı unutmuşum
nasıl gidiyor değişik bişey hisediyormusun çok yorma kendini ne zamndır burdaısn git uzan biraz canım

seni toparladım ya şimdi gönül rahatlığıyla gidebilirim artık
ben iyiyim canım ara sıra hafif ağrılar oluyo
ilaçlarımı düzenli alıyorum
şimdilik böyle
neyse ben şimdi gidim tefriciyelere devam edim

bu arada listeyi tekrar kopyalar mısın canım
ipeğe 500 okudum..

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........500 OKUDU
seyhan.....950
ipek...........44
etipuf..........50
bynkutluay...100 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000
ipek.........1650
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100 OKUDU

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........850
etipuf......50
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200 OKUDU

TOPLAM 4444

ALLAH kabul etsin nevom

ah canım ya hakını helal et senide kendimle üzdüm
RABBİM senin o temiz kalbine göre verecek inş

çıkıyorum bende umudum senide öpüyorum canım görüşürüz opuyorumnanaktan

Merhaba hepinize inş hamileler arasında bende sizde yer alırsınız

NEVBAHAR

süpersin canım süperrrr

ANNE

BUGÜNLERDE YOĞUN DUYGU YÜKLÜYÜM.
UMUTSUZUM ÇARESİZİM,ACILARDAYIM.
BENİ BİR TEK SEN ANLARSIN ANNE !
ANNE BENİM KADERİMMİ BU?
BENİM YAZIMMI BU ?
ANNE BENİM İÇİM ACIYOR ,İÇİM YANIYOR
YANGINLARDAYIM, FERYATLARDAYIM
ANNE ' BANA SORUYORLAR KAÇ ÇOCUĞUN VAR DİYE
BEN ,BEN CEVAP VEREMİYORUM.BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR
SORMASINLAR SORMASINLAR BEN İSTEMİYORUM SORMASINLAR BU SORUYU
SONRA BOYNUMU BÜKÜYORUM ,BURKULAN YÜREĞİMLE ,SIZLAYAN KALBİMLE
ÇARESİZLİĞİN ALTINDAKİ EZİLMİŞLİKLE, VE KISIK BİR SESLE YOK, YOK DİYORUM
KARŞIMDAKİNİN ACIYAN GÖZLERLE BAKMASI ,BENİ ÜZÜYOR ,BENİ KAHREDİYOR,BENİ BİTİRİYOR ANNE !
BAZILARI DİYORKİ HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR ,AMA BAZILARIDA NEDENİNİ SORUYORLAR ,BENİM ÖZEL,İME GİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.
ANNE!BEN, BEN KAHROLUYORUM NİYE?? NİYEEEE?
HERKES KÜÇÜNK ÇOCUKLARA KENDİNİN OLSUN OLMASIN OĞLUM ,KIZIM ,YAVRUM DİYOR,BEN DİYEMİYORUM .UTANIYORUM.
ÇÜNKÜ ,ÇÜNKÜ BENİM HİÇ ÇOCUĞUM YOK ANNE !
BEN HEP BAŞKALARINA ÖZENİYORUM .BANA DÜŞEN ÖZENMEK ,ÖZLEMEK .AMA EN ACISİ GİZLİ KÖŞELERDE KİMSEYE BELLİ ETMEDEN AĞLAMAK ANNE!
HAYIR, HAYIR BEN İSTEMEDİM BÖYLE BİR HAYATI ,BEN İSTEMEDİM YARATANIM VERDİ.
NEDEN ANNE !NEDEN ,NEDEN İSYAN ETMİYORUM ANNE! KARMA KARIŞIK DUYGULARLA ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM SADECE.
VİTRİNDEKİ ÇOCUK KIYAFETLERİNE BAKIP HAYYALER KURUYORUM ,O SIRADA KIZIM ANNE !BANA BUNU ALSANA DİYOR. HEMEN OĞLUM BENDE,BENDE İSTERİM DİYE TUTURUYOR ÇOCUK İŞTE .HAYALİDE GÜZEL BE boshayallersmile
AMA İŞTE O ENB ACI TARAFI VARYA O EN ACI TARAFI, O HAYAL DÜNYASINDAN UYANIP GERÇEK DÜNYAYA GERİ DÖNMEK.
İŞTE OZAMAN ÇARESİZLİĞİMİN İÇİNDEKİ GİRDABA DÜŞÜYOR VE KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM
EŞİM KUCAĞIMA BİR BEBEK ALDIĞIMDA NE KADARDA YAKIŞIYOR .DİYORUMKİ İŞTE BİZİMDE OLSA ONU NE KADAR ÇOKI SEVERİZ AH NE KADAR
ONA OYUNLAR OYNATIRIZ ,NİNNİLER SÖYLERİZ, GECELERİ ONUNN İÇİN UYKUSUZ KALIRIZ
AaaaaaaH ANNE ! aaaaaaah
ANNE ! SAHİPSİZLİK KÖTÜ,SAHİPSİZLİK ZOR,SAHİPSİZLİK ACI, HEMDE ,HEMDE ÇOK ACI
VARSIN HERKES ÇOCUĞUYLA TORUNUYLA YAŞASIN .VARSIN BENİM BU YARALI YÜREĞİM KANASIN ,VARSIN BU GÖZYAŞLARIM İÇİME AKSIN .BUNDAN KİME NE ???
ÇOCUKLAR BİR EVİN NEŞESİ DERLER ,BU YÜZDEN EVİMİZ HEP HÜZÜN DOLU .ÇOCUKLAR EVİN MEYVASI DERLER,BİZİM DALIMIZDA GAZELLER DOLU ..
ANNE! BİR ZAMANLAR SEN VARDIN .AMA BENİ SENDE TERKEDİP GİTTİN .BEN YANLIZ KALDIM ,BEN SENSİZ KALDIM YAPAYALNIZ BU DÜNYADA
ARTIK BİR EŞİM BİRDE HAYALERİM KALDI ,BAŞKA NEYİM VARKİ BU KOCA DÜNYADA?
HERKES YUVASINDA MUTLU OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN ,VE OLMAYAN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN

SEDAT YILDIRIM​

INALLAH HER SEY DUZELICEK ALLAHIN IZNIYLE,dusunmemeye calis nolur,YARABBIM ,NURCAN kardesime hayirlisiyla evlat nasip et,acisini dindir,cekdiklerine son koy ,nolur,bu ozlemi ceken her kese hayirli evlatlar nasip et nolur
öyle olmasını istiyorum
burdaki bütün canım arkadaşlarımın hamile kalmasını istiyorum
:CüvCüv:
insallah canim,insallah
elimden geldiğince bu bunalımı üstümden atıcam bende sevmiyorum bu halimi dün eşimde benimle beraber çok ağladı onu üzmeye hakkım yokkk :çok üzgünüm:
bak hem kendini,hem onu uzuyosun,boyle uzulerek ve uzerek bi yere varamayiz ki,siz bir-birinize destek olun,her sey yoluna girer,bi de bakmissin ki bu ay beklediyin adetin gelmiyor,annesinin bi tanesi ona supriz yapiyor.
ne guzel anlattin ya,ALLAH senden razi olsun,gercekten ya,su mubarek insanlarin cekdiklerinin yaninda bizimki ne ki?isyan etmemeliyiz hic bi zaman
canım daha önce kılmadım hemen şimdi netten araştıryorum ..

ben de arastiricam,kismetse ben de kilarim.yeter ki mis kokulu yavrularimiz gelsin

canim ,nerden buluyorsun bunlari,okuma nolur,git televizyona bak,disari cik ne biliyim seni uzecek her seyden uzak ol nolur,sen boyle yapdikca mahvoluyorum.YARABBIM nolur acilarimizi dindir,bize hayirli bebkler ver nolur,biz de senin kulunuz ve cok caresiziz, elimizden bi sey gelmiyor dua etmekten baska sana siginiyoruz,senden isyiyoruz,nolur bizi geri cevirme.

sevdam hoŞgeldın canım ama ben Çıkıyorum yemek vaktı geldı sonra gÖrÜŞÜrÜz kızlar bana dua edın

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ağlattın beni kedersizimmm nasılda bizi anlatıyor nasıl çaresizliğimizi nasıl ekdik kaldığımızı nasıl insanların bizi hançerlediğini nasıl nasılllllarr bitmez tükenmezzz mafoldumben mafoldumben yine acı gerçekle yüzleştim yine yüreğim acıdı :sinifsinif: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…