sevdam hoŞgeldİn canım ama ben Çıkıyorum yemek vaktİ geldİ sonra gÖrÜŞÜrÜz kızlar bana dua edİn
çok etkılendım okudum yazdıklarınızı kusura bakmayın:kedi:
allahım insallah kucagınızı boş bırakmaz inşallahhh guzel hayırlı haberlerınızı alırız:Saruboceq:
sız daha ıyı bılırsınız ama kafanızı odaklamayın bu kanuya lutfen ben 1 sene bekledım piskolojı cok önemlı sırf bebek ıcın ılışkıye gırenler var..
sakın sakın yapmayın çok rahat bır zamanda ummadıgım anda kaldım.
inş yarın bırınız baslık acarsınızzzzzzzzzzzz
sızı sevıyorum allaha emanet oluna.s.
canım ya ayağını sıcak tut adet sancısını geçirir
bide adaçayı demle o da iyi geliyor hem rahmide temizliyor diye biliyorum
inş bu son adetin olur canım (9 ay)
canım ya ayağını sıcak tut adet sancısını geçirir
bide adaçayı demle o da iyi geliyor hem rahmide temizliyor diye biliyorum
inş bu son adetin olur canım (9 ay)
CANIM YA İNAN SİZİ ÜZMEK İÇİN EKLEMİYORUM BU YAZILARI BİZİ ANLATIĞI İÇİN SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM AMA İŞTE AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL :gitme:mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ağlattın beni kedersizimmm nasılda bizi anlatıyor nasıl çaresizliğimizi nasıl ekdik kaldığımızı nasıl insanların bizi hançerlediğini nasıl nasılllllarr bitmez tükenmezzz mafoldumben mafoldumben yine acı gerçekle yüzleştim yine yüreğim acıdı :sinifsinif: :sinifsinif:
AMİN CANIM BENİM SAOLASIN ..MAALESEF BENİM KAFAM İYİCENE BEBEK DÜŞÜNCESİNE ODAKLANMIŞ DURUMDA KAFAMDAN SİLEMİYORUMçok etkılendım okudum yazdıklarınızı kusura bakmayın:kedi:
allahım insallah kucagınızı boş bırakmaz inşallahhh guzel hayırlı haberlerınızı alırız:Saruboceq:
sız daha ıyı bılırsınız ama kafanızı odaklamayın bu kanuya lutfen ben 1 sene bekledım piskolojı cok önemlı sırf bebek ıcın ılışkıye gırenler var..
sakın sakın yapmayın çok rahat bır zamanda ummadıgım anda kaldım.
inş yarın bırınız baslık acarsınızzzzzzzzzzzz
sızı sevıyorum allaha emanet oluna.s.
KIZ ÖĞRENDİĞİN YENİ ŞEY NEEEsağol tatlım sıcak tutmaya çalışıyorum ama ben bu ağrıyı sürekli çekiyorum mevburen ağrı kesici içiyorum . kıslarrrrr yumurtlamayı kolaylaştıran bişey öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
nevommm peygamberlerimizle ilgili yazın çok çok güzeldi Allah razı olsunn senden.Bizim seni motive etmmemiz gerekirken sen bizi ediyorsun canım yaa bilmiyorumkismile canım ben yeditepe ye gittim ama tedaviye tam başlamadım henüz biraz beklicem sadece eşime test yaptırcam okadar.Çünkü Marmara üniversitesi benim bulunduğum yere gelecekmiş Temmuzda o devlet üni.si 1000 tl ye çıkmıyomuş tüp bebek hem 200 metre aram olacak evimle onu beklemeyi düşünüyorum.
yıldızımm ağrıların varmış ipne gibi batmalar varmış bunlar iyiye işaret inşallah bu ay kavuşursun bebişine :Saruboceq:
tuğba üzülme canımm testler bazı zamanlarda değişiklik gösteriyo yeniden yükselir merak etme
tatlım nasılsın? sütü kaynatıyoruz leğene boşaltıyoruz üzerimize battaniye yada başka bişey alarak üzerine çöküyoruz faydası oluyormuş ebeden öğrendim ben yumurtlama dönemimde yapacam
artı bide şey varmış fikfikten sonra bir kumaşı ısıtıp pıtımıza kaoycakmışız bununda faydası oluyormuş.
AA NE GÜZEL SEVDAM HEM SANA YAKIN OLUYOR HEMDE ÇOK UYGUN FİYATA GELİYOR HEM TEMMUZA NE KALDIKİ :lepi:
evet canım büyük ihtimal orayı beklicem canım.Keşke sende gelsen inan seni misafir ederimm gerçekten bak :gitme: biraz borç birşey alırsınız yada ozamana kadar biriktirseniz 1000 civarını gelseniz :gitme:
ya kıslar ya kafam karıştı bu ay ne yapacağımı şaşırdım yapsam mı yapmasam mı acaba üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dene canım ama süt buharını dene saece diğeri bana çok mantıklı gelmedi açıkçası yinede sen bilirsin tabi
canım benim beni düşünme sen hele benim arkadaşımın bi olsun :1hug:
tedavim istanbulda olursa eğer söz vermiyim ama inş yanına gelecem 1 geceliğine canım benimm böyle düşünmen bile beni çok mutlu etti :1hug:
ay canım doğruyu söylemek gerekirse bana da mantıklı gelmedi ama işte hepsi bebiş için hastaneye gidicektik oda iptal oldu maddi durumdan dolayı şimdi ağlıcammmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?