Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bynkutluay canım bence kuru incir ye yumurtaların gelişsin
adetin bitince 3, veya 4.gün belini çektir yada yumurtlamaya yakın hamama git etipufum yaptığını yap yumurta bezayını beline sür (ben bu ay yapamadım ama gelecek adetimden sonra bunu yapıcam)
eşini iyi besme eğer eşinde sorun varsa macunlar ve keçiboynuzu devamlı kullan

ayrılamasın zaten dedektif olur peşinden gelirim sempatiksalakcinni

bu ay öyle dene bakalım belkide drlara bile gerek kalmadan gelir bebişin ..zaten ne geliyorsa bu maddi yönden geliyor başımıza boshayallersmile

hakkatende öle ya herşey para. inşallah kurban olduğum rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür. ya bişey sorcam topicteki resmi nasıl değiştircem tarif eder misiniz?bilmiyorumkismile

kızlar şu ateş ölçme nasıl oluyo sabah yataktan kalkmadan hergün ateşimi ölçüyos gerçekçiliği varmı acaba birde derecesi varmı.yani şu dereceden sonra olması gerek gibi

ay canım allah razı olsun ya sütü mütü ertelicem bu dediklerini yapacam allahın izniyle yumurta beyazını ne zaman sürecem tatlım.

hakkatende öle ya herşey para. inşallah kurban olduğum rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür. ya bişey sorcam topicteki resmi nasıl değiştircem tarif eder misiniz?bilmiyorumkismile
canım avatardaki resminemi diyorsun ??

kızlar şu ateş ölçme nasıl oluyo sabah yataktan kalkmadan hergün ateşimi ölçüyos gerçekçiliği varmı acaba birde derecesi varmı.yani şu dereceden sonra olması gerek gibi

ben hiç denemdim bu zamana kadar .bu konuda hiç bir fikrim yok canım :sm_confused:

canım onu bende duydum alt komşumda sürekli takip ediyormuştu o şekilde bebeği olmuş yataktan kalmadan önce ölçüyormuştu 36.5, 37 falan oluyormuştu yumurtlama döneminde gün bitiminde de fikfik oluyormuş.

ay canım allah razı olsun ya sütü mütü ertelicem bu dediklerini yapacam allahın izniyle yumurta beyazını ne zaman sürecem tatlım.

bencede sütü ertele ben kendime yaptım sistit oldum ve ozamandan beridir var yarım saatte bir tuvaletteyim alsanaalsanasmile tabi herkeste böyle olacak diye birşey yok.ama rahimiçinde bir sorunun yoksa yapma derim.
yumruta beyazını etipufum daha iyi bilir ama adetinin 10.gününde falan yapılabilir diye düşünüyorum yine etipufa sorarız

tamam tatlım teşekkür ederim rahim içinde bi iltahap vardı oda geçti çok şükür fitil kullanmıştım ama şimdiki durumu bilmiyorum.

evet canım avatar daki resim bulamadım ya değiştiremedimmmm.

canım ana sayfanın yanında kullanıcı paneli yazıyor oraya tıkla ordanda soıl tarafta avatar resmini değiştire gir senin pcde varsa güzel bebiş resimleri eklersin canım istersen kendi resminide koyabilirsin mirmirmirmir

zuhal bugün doktora gidecektin dimi ??ne dedi dr ??

canım ben dr.dan geldim ama dr.umu şaşırttım akşam kullandığım iğneler yumurtaları güzel geliştirmiş ve gelişen yumurtalar bu e2.yi yükseltmeliymiş benim yumurtalar büyümüş ama e2 yerlerde dr.uma benim tüp bebek işim olmazmı diye sordum her zaman bana moral veren adam dün yüzünü buruşturarak çok enteresan bi durum yani şaşırdım ben yinede denemenizi tavsiye ederim dedi yarın yine tahlilim var akşamda ultrason kontrolüm 2 gün et yeme bakalım sebze tüket dedi bende dünden beri otlanıyorum çörek otlu keçi boynuzu pekmezi yiyorum bu güne kadar böyle bişeyden haberim bile yoktu inan miyomlarımı bile unuttum bi anda zavallı anacım bana üzülmekten kalp hastası oldu kadersizim nolcak benim bu halim bilmiyorum zaten azıcık bi ümidim vardı oda tükendi

allah allah neden öyle olduki bu e2 hormonunu yükseltmek için bir ilaç veremiyorlarmı ..canım ya inan bu durumda bende ne diyeceğimi şaşırdım 2 gün daha sabret bakalım ALLAH büyük canım keşke annene hiç anlatmasaydın üzülmekten başka onun elinden ne gelebilirki canım dualarımız seninle canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…