kırılmadım desem yalan olur burdaki herkess kırıldığımı anladıı zaten ... ama demekki senn kırlacağımı düşünmeden yazmışsın neyse özrünü kabul ediyorumm ..tamam nurcan çok özür dilerim çok büyük bir hata yapmışım sadece espiri yapmakla herkes herşeyi bilmek zorunda deil bende bilmiyodum 1 yıl önceye kadar halbuki 50. yılını kutlyan bir firmaymış aaaaaaaaa çok cahilmişim bende türkiyenin en cahili çok üzüldüm gerçekten böyle yanlış anlaşılır olmaktan ben ne diyeceğimi bilmiyorum başka
böyle bırakıp gitmek olmaz amaaherkesten çok özür dilerim böyle bir konuya sebebiyet vermek istemezdim herkesin tadını kaçırdım sanırım hoşçakalın
selam arkadaşlarrr ben geldim özledim sizleriiii
1 haftadır hastaneyle uğraşıyorum hala hiç bişeyi halledemedimmmm malesef bu günde gittim tast sonuçları çıkmamış hala boş yere gidip geldim aptal gibiyım bu hastane işleri yüzündenhaftasonuda kayınvalidemlerle görümcemler vardı dün gittiler
sizler nasılsınız bakalım yeni haberler var mıııı
huuuu nurcik kamer nereyesunuz
bah bende bi gidersem heç gelmem haaaa kalırsınız aplasıızzzzz
selam kızlar ben geldim hastanedeydim yarım saat oldu geleli bugün uğramayı düşünmüyodum
kanki aradı dayanamadım geldim bizim sonuçlarımız iyi çıktı eskisi gibi diyetle devam ediyoruz
ilaç kullanmaya gerek yokmuş
melike mi gelmiş geçmişe bakamadım canım benim yaaaneyse lohusalık çıksın arada birde olsa gelir ozaman görüşürüz
tuğbişşşşşşşşşşş mailllll diyorum okadarrr yanee anlaaa
nurcik bizde sipariş ettik ilaçtan siz kullanmaya başladınız dimi hadi inşallah yararını görürüzzz
ipeğimmm ev kuşummm artık rahatça zamanını geçirirsin canım
hoşbulduk canımm..yok anlatmadı uyuzzznurcanım hoşgeldin canımmm kızzz tubiş bizi rüyasında görmüşşşş senle kavga ediyomuşuzzz sen rüyanın detaylarını biliyomusun çok merak ettim ya hayrolur inşallahhh
siz aldınızmı sevo bu ilaçtanspermler için sayısı hareket sorunu olanlar için cymplus adında bi ilaç canım onu kullanıcaz
bu arada eşim tahlil verdi pek değişen bişey olmamış hareketlilik %10 dan %15 e yükselmiş 1 ml de sayı 35 milyon 2 ml de ortalama sanırım 60 milyon dur sayı düzeldi ama hareketlilik düşük hala
bazı şeyleri bilmemekle cahil olunmazz biliyorumm ama işte neyse yaa tamam ..kamerde zaten istemeyrek yazmış kırılacağımı tahmin etmemiş ..kapatalım artık bu konuyunabersiniz kızlar ipem gelmiş gitmiş mi yoksammmm:26:
nurcan canını sıkma artık isme bakarmısın bende bilmiyodum o emveymidir nedir onu bunu bilmemekle cahillik olmaz bunu herkes biliyo artık canını sıkma cnm benimmmm
spermler için sayısı hareket sorunu olanlar için cymplus adında bi ilaç canım onu kullanıcaz
bu arada eşim tahlil verdi pek değişen bişey olmamış hareketlilik %10 dan %15 e yükselmiş 1 ml de sayı 35 milyon 2 ml de ortalama sanırım 60 milyon dur sayı düzeldi ama hareketlilik düşük hala
inşallah canım 10 güne kadar rahatlıcam sonra gelecem yine hep
Canım benim yukarda ipek tuğbişin rüyasını alıntılamış oku ordan canım çok detay vermedi rüya bozulmasın diye
canımm bizim kullandığımız cymplus internetten arattır istersenn sanırımm proxeedle içerikleri aynı %100 doğal 3 kutusunu 199 tl ..internetten sipariş aldık bizsevdacım doktorda bize proxeed plus yazdı reçöeteye devlet karşılamıyomuş 1 kutu 113 tl 15 gün gidiyo bir kutu ayda 2 kutu 3 ay kullanıcakmışızz eczaneye gittim ödemiyo bunu dedi salak doktor niywe reçeteye yazıyo o zaman anlamadım yaaa
inşallah canım inşallahh görecez o günlerinurcanım hadi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda burdaki herkesle beraber bizde güzel haberler veririz canım
tubik çok güzel olduğu için hepsini anlatmamış
canımm bizim kullandığımız cymplus internetten arattır istersenn sanırımm proxeedle içerikleri aynı %100 doğal 3 kutusunu 199 tl ..internetten sipariş aldık biz
inşallah canım inşallahh görecez o günleri:97:
ıspanaklı pırasalı börek..mercimek çorbası ..benim menüm bu kadar ..çok şükür...kızlar menüleri sayın bakıyım bende yemek yok
kızlar menüleri sayın bakıyım bende yemek yok
ıspanaklı pırasalı börek..mercimek çorbası ..benim menüm bu kadar ..çok şükür...
yoğurt çorbası yapsana kankim hem kolay hem lezetli ..evde yoğurdun varmıçok güzel ama bana uymaz
bende de yemek yokkk yaaa
bakmayın bana aslında bugün yapmadım böreği..dün misafirlere yapmıştımm ..sadece mercimeği ocağa attım oturuyorumm böyle rahat rahatyemek yapmamayı bile düşünüyorum hiç yerimden kalkmaya niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?