Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kırılmadım desem yalan olur burdaki herkess kırıldığımı anladıı zaten ... ama demekki senn kırlacağımı düşünmeden yazmışsın neyse özrünü kabul ediyorumm ..
herkesten çok özür dilerim böyle bir konuya sebebiyet vermek istemezdim herkesin tadını kaçırdım sanırım hoşçakalın
böyle bırakıp gitmek olmaz amaa

canımm inşallah bu sıkıntılı günlerinn geçecek yakında ..tubiş bizi rüyasında görmüşş

huuuu nurcik kamer nereyesunuz
bah bende bi gidersem heç gelmem haaaa kalırsınız aplasıızzzzz

nireyeee duru bacımmm sen gidersen bizim kulakları kim çekecekk hata yaptığımızda

çok şükür canım çok sevindimm diyete tam gaz devam

kullanıyoruzz bir kutusu bitti 20 güne kadar biter diğerleride bitince eşim sperm testi verecek yine bakalımm işe yaramışmı görecez

nabersiniz kızlar ipem gelmiş gitmiş mi yoksammmm:26:
nurcan canını sıkma artık isme bakarmısın bende bilmiyodum o emveymidir nedir onu bunu bilmemekle cahillik olmaz bunu herkes biliyo artık canını sıkma cnm benimmmm

nurcanım hoşgeldin canımmm kızzz tubiş bizi rüyasında görmüşşşş senle kavga ediyomuşuzzz sen rüyanın detaylarını biliyomusun çok merak ettim ya hayrolur inşallahhh
hoşbulduk canımm..yok anlatmadı uyuzzz ama senle sanırım atışıyormuşuzz ilk önce ben ilk önce ben diyee
siz aldınızmı sevo bu ilaçtan

bazı şeyleri bilmemekle cahil olunmazz biliyorumm ama işte neyse yaa tamam ..kamerde zaten istemeyrek yazmış kırılacağımı tahmin etmemiş ..kapatalım artık bu konuyu

sevdacım doktorda bize proxeed plus yazdı reçöeteye devlet karşılamıyomuş 1 kutu 113 tl 15 gün gidiyo bir kutu ayda 2 kutu 3 ay kullanıcakmışızz eczaneye gittim ödemiyo bunu dedi salak doktor niywe reçeteye yazıyo o zaman anlamadım yaaa

nurcanım hadi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda burdaki herkesle beraber bizde güzel haberler veririz canım

canımm bizim kullandığımız cymplus internetten arattır istersenn sanırımm proxeedle içerikleri aynı %100 doğal 3 kutusunu 199 tl ..internetten sipariş aldık biz

Son düzenleme:
canımm bizim kullandığımız cymplus internetten arattır istersenn sanırımm proxeedle içerikleri aynı %100 doğal 3 kutusunu 199 tl ..internetten sipariş aldık biz

bunuda bize doktor yazdı bakalım 3 ay kullanıcakmışız sonra test yaptıracakmışız eğer etkisi olmuyosa hormaon tedavisi uygulayacaklarmış eşime
inşallah canım inşallahh görecez o günleri :97:

amin canım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…