ah kankim aaah bitenin yerine yenisini koyamadımki hiç bişey kalmadı en son geçen hafta dolmayıda çıkarıp yedik şimdi yavaş yavaş yeniden stok yapmak istiyorumkankimm donmdrucuda vardır hazır bir yemeğin :))çıkar pişir hemen
maalesef çıkıp alışveriş yapmam lazım ev tam takır kuru bakır dedikleri cinstenyoğurt çorbası yapsana kankim hem kolay hem lezetli ..evde yoğurdun varmı
kızlar menüleri sayın bakıyım bende yemek yok
yoğurt çorbası yapacağım ama yanına ne yapsam bilmiorum:26:
ah kankim aaah bitenin yerine yenisini koyamadımki hiç bişey kalmadı en son geçen hafta dolmayıda çıkarıp yedik şimdi yavaş yavaş yeniden stok yapmak istiyorum
maalesef çıkıp alışveriş yapmam lazım ev tam takır kuru bakır dedikleri cinsten
makarna veya köfte :86:kızlar menüleri sayın bakıyım bende yemek yok
yoğurt çorbası yapacağım ama yanına ne yapsam bilmiorum:26:
kalan çöpe gidecek değil ya iyi yapmışsın hem misafir yorgunluğunuda atarsınbakmayın bana aslında bugün yapmadım böreği..dün misafirlere yapmıştımm ..sadece mercimeği ocağa attım oturuyorumm böyle rahat rahat
en basiti tavuk canım
menemen olabilir
salata yoğurt
köfte olabilir
kalan çöpe gidecek değil ya iyi yapmışsın hem misafir yorgunluğunuda atarsın
muhtemelen menemen olur veya soğalı yumurta çünkü evde bunların malzemesi var
kızlar nası yapıyosunuz yoğurt çorbasınııı
kalan çöpe gidecek değil ya iyi yapmışsın hem misafir yorgunluğunuda atarsın
muhtemelen menemen olur veya soğalı yumurta çünkü evde bunların malzemesi var
sizin evde kıtlık varr desene
makarna veya köfte :86:
haftasonu evde değildim kardeşim geldi ankaradan annemdeydim alışverişe gidemedik
bu arada kızlar martın son haftası kardeşime kız istiyoruz ankaraya yolculuk var
he heee yine ttutturdum ama bi lotoyu tutturamıyom
aa çok sevindim canımm hayırlı olsunn Allah mesut etsin :81::81::81:sizin evde kıtlık varr desene
haftasonu evde değildim kardeşim geldi ankaradan annemdeydim alışverişe gidemedik
bu arada kızlar martın son haftası kardeşime kız istiyoruz ankaraya yolculuk var
sizin evde kıtlık varr desene
ayy çok sevindim ipeekkk kendi abime kız istmeiş gibim olduum yaaaaaa
bende görcemmii o günleriiii
sende hangi hazır yemek var durumm
aa çok sevindim canımm hayırlı olsunn Allah mesut etsin :81::81::81:
nurcikim mercimek çorba kıymalı biber dolma brokoli havuş haşlama börek
darısı abinin başına canım.bizim senin abine okudğumuz ipeğin kardeşinemi tepti neayy çok sevindim ipeekkk kendi abime kız istmeiş gibim olduum yaaaaaa
bende görcemmii o günleriiii
iyi akşamlar durumm..ama yazsaydınn yaa eve giderken hangi hazır yemeği alıp yiyeceksin merak ettimm (hazırcı duru)
hımm güzelmişş..hazır değil dimi bunlar:))) offf canımm dolma çektii yaaa
sende hangi hazır yemek var durumm
nurcikim mercimek çorba kıymalı biber dolma brokoli havuş haşlama börek
darısı abinin başına canım.bizim senin abine okudğumuz ipeğin kardeşinemi tepti ne
bence öyle olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?