hoşgeldin canım nasılsın
paşamız nasıl
hoşbuldumm datlımmm çok şükür quuzm sen nasılsınn
bebeiş iyi teyzesii
canımm Rabbim sizede tattırsınnn
bi kerem sen gendini şartlıyonnnnnn bu biiiirrrrrr
insan sadece bebekten değil başka şeylerdende mutlu olabilirrr bu ikkiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hamiş haber verce sende dahil bu üüüçççççççççç
bişeylerle meşgul ol ne biliyim kitap oku, dikiş dik, resim yap, el işi yap, el işi sanatları kursuna git, dans kursuna git ya da evde dans ett , mutfakta vakit geçirr, araba kullan ne biliyim işte bul bişiler bu döörrrttt
dimiiiii yaaaa aferin saaaaa:13: gerçekten bişilerle meşgul olunca insan unutuyoooo
hoşbuldum aplacımmm
paşa çok şükür iyi teyzoşş
siz nasılsınız
ohh mis gibim olmuşturr gile gülekirlet quzummmbende nası oluyum işte bugün baya bi temizlik yaptım yeni oturdum ne pis evim varmış beeeee gücün çıktım içindeeeeeennn
aman iyi olsun annesiiiiii kuzum benim yirim ben onu yaaa allahım hep iyi günlerini göstersin sanaaaa melikeeemmmm
amin cnm inşşş...tattırırrrrr
canım nazar duası okudum sana
durum bunlsrın hepsını yaptım 10 cocuk buyutecek hırkalar yelekler aman yaa bugun geldıelr bana bakın taze anne gelmışş hoşgelmış melıkem nasılsın
kıslar ya konuyu açıp tekrar üzmek istemem ama tostinin bebişi neden düştü nasıl şimdi biliyormusunuz
canım ama sen sürekli çocuk kıyafetleri yaparsan tabi aklından çıkmaz başka şeyler yaparsan daha iyi olur yada sen bi işe gir çalış en iyisi bak yorgunluktan aklına geliyomu
kıslarr ben kaçıyımm dikişler zonk ediyoo sizi çok öptümm Rabbime emanet olunn
kıslarr ben kaçıyımm dikişler zonk ediyoo sizi çok öptümm Rabbime emanet olunn
kıslarr bendee çıkayımmm soba yakacam sogukta oturuyorum bırazda kendıme geleyımmmmm
kıslarr bendee çıkayımmm soba yakacam sogukta oturuyorum bırazda kendıme geleyımmmmm
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffff canım sıkılıyo bi şarkı çığrıymda bari belki duyup gelirleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?