Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asicim seni yalnız bırakcam ama ben çıkayım zaten mesai bitiyor 5 te paydos anca hazırlanırım

öptüm seni

iyi akşamlar kızlarrr

herkescikler cıkmışş bende cıkayım barii.. zaten benimle konuşmuyorsunuzdaa

selam canım aramıza yeni katıldın galiba hoş geldin valla kasıtlı değildir ya kimsenin olmadığı saatte uğradın ya da herkesin çokkk yoğun olduğu saatte geldin ondandır yoksa burdaki herkes sıcacık canayakın kızlar :87: bu arada memnun oldum tanıştığımda bi dahakine karşılaşıp bol sohmet etmek dileğiyle kimse yok şu an malum dizi saatleri bende aşk ve cezama bakıvereyim :79:

Tubişim canım hoş geldin nasılsın inşallah ağrıların kalmamıştır

Tubişim çıkmam lazım kocişle abiciğim çarşıdalardı eve dönerken çağrı atın demiştim çay hazırlamak için şimdi mutfağa koşturmam lazım öptüm canım kendine cici bak

ne demek istediniz türkçe yazın lütfen

oda dalgamı geçıyoo anlamadım bee durummmmmmmgeçsin bakalım bıde o geçsin elınee ne geçecekseee
buyuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr ne didiiiiiinnn
aaayyy tepkinize bayıldımm hanım arkadaşlarım benimmmmmmmmmm fatoşumuda kzıdırmış o deli gaci
tuğba gelmiş tubişşşşş nasılsın

tuğbişiiiiiimmmmmmmmm sen geçmişi okuyana dek benim mesaim bitecek yaffff gitcem çık yukarı bak önümde işler duruyooo hadi nasılsın anlat bakeemmm

aaaa tubişimde gitmişşşş
durumm dünya güzeli annem kusura bakma çok özür geçmişi okurken kapı çaldı komşum gelmişti sağolsun yemekl yaptı ev işi yaptı o iş yaparklen bende pc başında olsam ayıp olurdu selamsız çıktım afedersin
Tubişim canım hoş geldin nasılsın inşallah ağrıların kalmamıştır
hoşbuldum asıl sen hopşgeldin yüreği güzelimmmmm ben daha iyiyim şükür bugün ilk bulantıyı saldım öğlenden hemen sonra değişik bişeyleroldu içimde ama dün komşum geldi gribini bana bırakıp gitti mide bulantısı hamilelikten deyipte şımarıklık yapamam allah günah yazar bence o gribin etkisi hem üşüttümde ben biraz ağrıda daha hafif dikkat ettim biraz fazla ayakta kalsam iş yapacak olsam ağrım başlıyo ama şükür şimdilik iyiyim eee sen nasılsın şifammm

Tubişim çıkmam lazım kocişle abiciğim çarşıdalardı eve dönerken çağrı atın demiştim çay hazırlamak için şimdi mutfağa koşturmam lazım öptüm canım kendine cici bak
bir saat geçmişi okursam selamsız kaçırırım böle herkesi işte neyse haydi kolay gelsi,n canımm afiyet olsun bende kocişe bi cilve atayımda çay yapsın

sselam millet herkes nasıl kamer az alınmış ama bu konuda gerekeni ben telde anlattım oda anlayışla karşıladı sağolsun anladığım kadarıyla kamerde biraz gergin son günlerde o bizlere aslındığından gitmemiş birazcık kafasını dinleyip toparlaması lazzımmış sağlık olsun

nevonun bebelerini elif silememiş galiba buda benim işime yaradı maşallah tebarekallah okudum üfledim allah korusun o nları oluş askerlik çağına gelmiş gömleğine bayıldım o gömleği giydirip kız istemeyemi gitsek onunla kızada ayrı bi bayıldım şirinem benimm o emdiğin dudağını yiyim snein bandanasıdapek hoş olmuş maşallahhhh

fatoşum dünya güzeli melekyüzlüm niye kendini bun kadar harap ediyosun canımmmm
keşke bu konuda elimizden gelen bişeyler olsa ama hepimiz aynı durumdayız ne yapabilirzki lütfen kafanı dağıtacak bişeyler bıul çevreni o kadar takma kafana bi şeye sıkıştığında çevren elinden tutmuyo yadahastaladığın zaman çevren gelipo sana bakmıcak boşver varsın olmuyo desinler bizimle dalgageçen bile oldu ama hep allaha havale ettim ona sığındım ben inanıyorum sende bize o müjdeyi vericeksin böle yaparak eşinide içten içe üzüyosun bak adamda dolu zaten haydi silkelen azıcık gamsız olmaya çalış dualara sarılalım dualarımdasın bitanemmmmm

melikem gelmiş canım benim nasılsın arayamadımda senii herşey yolundamı analık nasıl bişi anlatsaydın azıcık yaa onu beslerken izliyomusun doyasıya kokusunu çekiyomusun içine maşallah sizlereeee

hatunlar size bişey danışayım
evde ıspanak vardı neffffret ederim eşimde kavga etti yemen lazımda bilmemne filan diye bende sevmiyorum dedim börekyapayım neyyse ıspanaklı böreği yaparken dolapta milföy olduğunu gördüm indirdim peynirli patatesli milföy sardım sonra kalan yufkaylada kabaklı börek yaptım ıspartadayaparlar genelde bal kabağındna börek neyse bunları dolap poşetine sardım attım buzluğa dondurdum şimdi düşünüyorum bunları nasıl kullancaz çıkarıp çözülmeye bıraksam hamur olmazmı ne bilem bozulmazmı uydum kaçık aklıma ziyan etmemişimdir inşallah malzemeleriii
haydi şimdilik öpüyorum hepinizi allaha emanet olun seviyorum hepinizi hemde çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk

ewt kuzu ya silemedim mesaj düzenleme paneli oluordu hep bu sefer yok valla arkadaşa da aıp oldu ama silemedim devamlı deniorum olmuor

kamer neye küstü neye kızdı yawww ben kaçırmışım olayı geçmişide okuyamam çok zaman alıor
sonra okurum belki

böreklere bişe olmaz yiyeceğin kadar çıkar az beklet pişir bende yaparım öle

kuzu nie konuşmayalım senle sen az giriosun ben girmiştim geçmişi az okuyayım dedim sonrada aniden çıktım yani seni gördüm ama yazamandım
sakın kimseyi yanlış anlama burda kimse kimseyi ayırt etmez herkes bir sadece ya görmediler seni yada sana yazmıştır sen görmemişsindir......

iyi akşamlar kuzular nasılsınız bakaklım bizde yeni alışverişten geldik anaaaamdışarda bi sğuk var bi soğuk dondum walllaaaa:18::18::18:

hoşgeldin demet iyi akşamlar
çay mı koydun ohh ne güzel
burası da soğuk ay mart kapıdan baktırmaya başladı
şu soğukta kedilere de yazık yawwww

hoşgeldin demet iyi akşamlar
çay mı koydun ohh ne güzel
burası da soğuk ay mart kapıdan baktırmaya başladı
şu soğukta kedilere de yazık yawwww

iyi akşamalr cnm evet bidenem çay kodum gelde içek
walla haa yazık şu kediilerreeee nası bağırıyolar bu araaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…