canınmı sıkılıyoo sen temizlik yaptın yorulmadınmı
:26:
yaptım da yorulmadım yok hiç bişe yok sankim ben yapmadım o temizliği
asicim seni yalnız bırakcam ama ben çıkayım zaten mesai bitiyor 5 te paydos anca hazırlanırım
öptüm seni
iyi akşamlar kızlarrr
selam canım aramıza yeni katıldın galiba hoş geldinherkescikler cıkmışş bende cıkayım barii.. zaten benimle konuşmuyorsunuzdaa
biz konuyu kapatmıştık bence sende artık uzatma yine eskisi gibi gel sonuçta birbirimize hakaretler edip birbirmizi yerden yere vurmadık ya... şaka yapmışsın ama bana o an kaldıramıyacağım bir şaka gibi geldi
uzatmıyalım daha .hem kızkardeşler arasında kırgınlıklar olur önemli olan büyütmemek .sen erdemlik yapıp özrünü diledin bende kabul edip şaka olayını varsaymadım özründen sonra..
ne demek istediniz türkçe yazın lütfen
oda dalgamı geçıyoo anlamadım bee durummmmmmmgeçsin bakalım bıde o geçsin elınee ne geçecekseee
buyuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr ne didiiiiiinnn
tuğba gelmiş tubişşşşş nasılsın
tuğbişiiiiiimmmmmmmmm sen geçmişi okuyana dek benim mesaim bitecek yaffff gitcem çık yukarı bak önümde işler duruyooo hadi nasılsın anlat bakeemmm
durumm dünya güzeli annem kusura bakma çok özür geçmişi okurken kapı çaldı komşum gelmişti sağolsun yemekl yaptı ev işi yaptı o iş yaparklen bende pc başında olsam ayıp olurdu selamsız çıktım afedersinaaaa tubişimde gitmişşşş
hoşbuldum asıl sen hopşgeldin yüreği güzelimmmmmTubişim canım hoş geldin nasılsıninşallah ağrıların kalmamıştır
Tubişim çıkmam lazım kocişle abiciğim çarşıdalardı eve dönerken çağrı atın demiştim çay hazırlamak için şimdi mutfağa koşturmam lazımöptüm canım kendine cici bak
sselam millet herkes nasıl kamer az alınmış ama bu konuda gerekeni ben telde anlattım oda anlayışla karşıladı sağolsun anladığım kadarıyla kamerde biraz gergin son günlerde o bizlere aslındığından gitmemiş birazcık kafasını dinleyip toparlaması lazzımmış sağlık olsun
nevonun bebelerini elif silememiş galiba buda benim işime yaradımaşallah tebarekallah okudum üfledim allah korusun o nları oluş askerlik çağına gelmiş gömleğine bayıldım o gömleği giydirip kız istemeyemi gitsek onunla kızada ayrı bi bayıldım şirinem benimm o emdiğin dudağını yiyim snein bandanasıdapek hoş olmuş maşallahhhh
fatoşum dünya güzeli melekyüzlüm niye kendini bun kadar harap ediyosun canımmmm
keşke bu konuda elimizden gelen bişeyler olsa ama hepimiz aynı durumdayız ne yapabilirzki lütfen kafanı dağıtacak bişeyler bıul çevreni o kadar takma kafana bi şeye sıkıştığında çevren elinden tutmuyo yadahastaladığın zaman çevren gelipo sana bakmıcak boşver varsın olmuyo desinler bizimle dalgageçen bile oldu ama hep allaha havale ettim ona sığındım ben inanıyorum sende bize o müjdeyi vericeksin böle yaparak eşinide içten içe üzüyosun bak adamda dolu zaten haydi silkelen azıcık gamsız olmaya çalış dualara sarılalım dualarımdasın bitanemmmmm
melikem gelmiş canım benim nasılsın arayamadımda senii herşey yolundamı analık nasıl bişi anlatsaydın azıcık yaa onu beslerken izliyomusun doyasıya kokusunu çekiyomusun içine maşallah sizlereeee
hatunlar size bişey danışayım
evde ıspanak vardı neffffret ederim eşimde kavga etti yemen lazımda bilmemne filan diye bende sevmiyorum dedim börekyapayım neyyse ıspanaklı böreği yaparken dolapta milföy olduğunu gördüm indirdim peynirli patatesli milföy sardım sonra kalan yufkaylada kabaklı börek yaptım ıspartadayaparlar genelde bal kabağındna börek neyse bunları dolap poşetine sardım attım buzluğa dondurdum şimdi düşünüyorum bunları nasıl kullancaz çıkarıp çözülmeye bıraksam hamur olmazmı ne bilem bozulmazmı uydum kaçık aklıma ziyan etmemişimdir inşallah malzemeleriii
haydi şimdilik öpüyorum hepinizi allaha emanet olun seviyorum hepinizi hemde çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
herkescikler cıkmışş bende cıkayım barii.. zaten benimle konuşmuyorsunuzdaa
hoşgeldin demet iyi akşamlar
çay mı koydun ohh ne güzel
burası da soğuk ay mart kapıdan baktırmaya başladı
şu soğukta kedilere de yazık yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?