Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol bitanem işllh o zamanlarda gelir bigün...kuzu ya beni ne zaman çağırırlar transfer için sence perşembe gidrmrmiyiz ki

perşembe veya cuma olur cnm ayyy inş..senin sıpa senihiç bırakmaz inş...cnm yaaaa
dün mü toplanmıştı yumoşların?

AŞKİTOM DEMETOM ben çıktım kuzu arkadaş çaya .çağırdı oraya uçuorum ben...öptüm iyi geceler bidenem..

haklısınız aslında yeni girmiyorum bayadır yazıyorum ama pek karşılık alamadım sohbet de edemedik ondan alınganlık yaptım....neyse soruun yok...

haklısınız aslında yeni girmiyorum bayadır yazıyorum ama pek karşılık alamadım sohbet de edemedik ondan alınganlık yaptım....neyse soruun yok...
ee o zaman her şey yolunda canım ben seni yeni farkettim daha önce hiç hatırlayamadım ki :26: zaten epeydir sık giremiyorum ben başıma okul ders bela ettim :18: açıköğretim 1. sınıftayım devamlı takılırdım içim gidiyor ama derslere ağırlık vermem lazım işte neyse tekrardan memnun oldum tanıştığıma canım sen kaç yıllık evlisin sorun ne tedavi görüyorsan eğer ne aşamadasın inşallah tez zamanda müjdeni alırız

ütü yaptım az önce bitti sırtım ayaklarım koptu walla az bakınıyım dediydim yarın abiciğim gidiyor ama ben dersleri ihmal etmiştim abim bendeyken sıkı sıkı hem temizlik hem ders felan uğraşacağım kızlar fırsat buldukça kısa kısa bi selam veririm öptüm hepinizi

GÜNAYDINherkese güneydınn
DURUMMMMMMM doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere sağlıkla, mutlulukla girmen dileğiyle

GÜNAYDINherkese güneydınn
DURUMMMMMMM doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere sağlıkla, mutlulukla girmen dileğiyle

günaydın kamercim nasılsın?
aaaaaaaaa bugün durunun doğum günümüüüüüüüüüüüüüü cnm benim yaaaa ablam doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahhhh

Son düzenleme:
günaydın kızlarr ...
asicim bir sen varsın galiba..bugün misafirlerin geliyo dimi ,ikramlıkların hazırmı kızz

günaydın kızlarr ...
asicim bir sen varsın galiba..bugün misafirlerin geliyo dimi ,ikramlıkların hazırmı kızz

günaydın cnmmmm
yok kız bugün değil yarın geliyolar bugün hazırlık varr anlıycannn ablam gelicek onu bekliyoruummm

Son düzenleme:
olurmu hiç öyle şey canımm .ayrım gayrım yok bizde .gücenme bize kız, hem dün ben sana cevap yazmıştım karbonat testi ile igili :)))

günaydın cnmmmm
yok kız bugün değil yarın geliyolar bugün hazırlık varr anlıycannn ablam gelicek onu bekliyoruummm
hııı iyi ozaman yarına kadar zamanın var ablanda geliyormuş yardım eder bir çırpıda yapıverirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…