iyi akşamalr cnm evet bidenem çay kodum gelde içek
walla haa yazık şu kediilerreeee nası bağırıyolar bu araaaaa
saol bitanem işllh o zamanlarda gelir bigün...kuzu ya beni ne zaman çağırırlar transfer için sence perşembe gidrmrmiyiz ki
perşembe veya cuma olur cnm ayyy inş..senin sıpa senihiç bırakmaz inş...cnm yaaaa
dün mü toplanmıştı yumoşların?
he dün toplndı
işllh cnm ya bırakm beni
galiba cuma günü transferin olur cnm hadi hayırlısı zaten sizi ararlar döllenmeniz oldu dieeee
cnm kaç tane transfer olacak sana!!!
AŞKİTOM DEMETOM ben çıktım kuzu arkadaş çaya .çağırdı oraya uçuorum ben...öptüm iyi geceler bidenem..
12 olur dimi..doktor 14 topladık 12 si alıncak dedi..tmm kuzu
selam canım aramıza yeni katıldın galiba hoş geldinvalla kasıtlı değildir ya kimsenin olmadığı saatte uğradın ya da herkesin çokkk yoğun olduğu saatte geldin ondandır yoksa burdaki herkes sıcacık canayakın kızlar :87: bu arada memnun oldum tanıştığımda bi dahakine karşılaşıp bol sohmet etmek dileğiyle kimse yok şu an malum dizi saatleri bende aşk ve cezama bakıvereyim :79:
kuzu nie konuşmayalım senle sen az giriosun ben girmiştim geçmişi az okuyayım dedim sonrada aniden çıktım yani seni gördüm ama yazamandım
sakın kimseyi yanlış anlama burda kimse kimseyi ayırt etmez herkes bir sadece ya görmediler seni yada sana yazmıştır sen görmemişsindir......
ee o zaman her şey yolundahaklısınız aslında yeni girmiyorum bayadır yazıyorum ama pek karşılık alamadım sohbet de edemedik ondan alınganlık yaptım....neyse soruun yok...
GÜNAYDINherkese güneydınn
DURUMMMMMMM doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere sağlıkla, mutlulukla girmen dileğiyle
günaydın kamercim nasılsın?
aaaaaaaaa bugün durunun doğum günümüüüüüüüüüüüüüü cnm benim yaaaa ablam doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahhhh
iyiym canım çıkmam lazım işlerim var:79:
GÜNAYDINherkese güneydınn
DURUMMMMMMM doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu senelere sağlıkla, mutlulukla girmen dileğiyle
günaydın kızlarr ...
asicim bir sen varsın galiba..bugün misafirlerin geliyo dimi ,ikramlıkların hazırmı kızz
olurmu hiç öyle şey canımm .ayrım gayrım yok bizde .gücenme bize kız, hem dün ben sana cevap yazmıştım karbonat testi ile igili :)))haklısınız aslında yeni girmiyorum bayadır yazıyorum ama pek karşılık alamadım sohbet de edemedik ondan alınganlık yaptım....neyse soruun yok...
hııı iyi ozaman yarına kadar zamanın var ablanda geliyormuş yardım eder bir çırpıda yapıverirsinizgünaydın cnmmmm
yok kız bugün değil yarın geliyolar bugün hazırlık varr anlıycannn ablam gelicek onu bekliyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?