Günaydın kızlar...
Kedersizim hayırlı haberlerle dön inşallah....
Sevdacım çok geçmiş olsun... Rabbim babana şifa versin...
İpeğim eşinle konuştunmu.. İnşallah güzel bir karar almışsınızdır...
Nevbaharcım bugün kendini nasıl hissediyorsun...
Umudunukaybetme canım sen nasılsın...
nazraca canım ismini gördüm aklıma geldi seninde hakında hayırlısı olsun tahlillerin
çok iyi çıkmış inşallah emeklerin boşa çıkmaz
günadınlarr
kedersizim inaşllah iyi geçer canım
kızlar ben bugün olmayabilirim babam ameliyat oluyo haberiniz olsun..
İpeğim senin tefriciyeni okudum yazarsınız
Görüşürüz kızlar
sağol tatlım iyiyim çok şükür....sen nasılsın bakim dün doktora mı gitcektin aklımda öyle kalmış....
sevdam geçmiş olsun canım
etipufum konuştuk sen bilirsin diyo ama sanırım tedaviye devam etmekten yana benim cephede değişien bi şey yok yani sen ne yaptın akşma gittinmi doktora serum verdilermi
nevbaharım sen nasılsın canım ağrın sızın oluyomu
canlarım günaydın bugün gidiyoruz istanbula hayırlısıyla dün gece dr.sonuçları çok beğendi 4 tane yumurtam 7 tane olmuş yüzde 50 şans veriyorum ümitliyim senden dedi canlarım hep ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine oldu böyle inanıyorum çatlatma iğnemi saat 1.de vurdu yarın sabah 9.da hastanede hazır bulun dedi canlarım orda görümcemde kalıcam internet varmı bilmiyorum alıcaz diyolardı varsa gelişmeleri yazarım eğer yoksa kızkardeşim melondan haber yollarım inanın oda sizleri çok seviyo her birinize dua ediyo ne kadar candan insanlar abla ama ben yazmaya çekiniyorum diyo bende çekinme onlar çok iyi diyorum canlarım inanın bugüne kadar kızkardeşimin desteği olmasa napardım bilmiyorum 6 yaşındaki oğlu bile dua ediyo bugün heyecanlıyım biliyorum yarın tedirginliğe dönecek canlarım dualarınızı esirgemeyin benden hayatımın dönüm noktasındayım şimdi hazırlık yapıyorum kalkmam lazım güzeller hepinizi çok seviyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim dua edin bana
canım evet dün hastanedeydim... serum taktılar yine... nolursunuz bana çok dua edin bugünleri atlatayım....
sevdam geçmiş olsun canım
etipufum konuştuk sen bilirsin diyo ama sanırım tedaviye devam etmekten yana benim cephede değişien bi şey yok yani sen ne yaptın akşma gittinmi doktora serum verdilermi
nevbaharım sen nasılsın canım ağrın sızın oluyomu
gunaydin kizlar
canlarim ya islerim vardi o yuzden fazla yazamiyordum ama surekli yazdiklarinizi okuyup takip ediyorum
etipufcugum ben iyiyim sen nasilsin
ipekcigim babanon nesi var gecmis olsun
nevomsen nasilsin
kedersiz gitti mi dr
jolitam sen nasilsin daha gelmemissin
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.... ama kendini ne kadar rahat ne kadar pozitif hissedersen tedavide okadar olumlu yanıt veriyor... inşallah tedaviye bile gerek kalmadan gelsin bebişin... evet ben dün akşam 10,30 a kadar hastanedeydim.. serum verdiler cuma tekrar gel dediler... 4 ayına kadar bu şekilde devam edermiş...
kız sanada iştah için mi tefriciye okusak netsek cokacimcoook
canım yaaaa inşallah geçerrrr inan o kadar kalpten söylüyorum ki imkanım olsa da benim iştahtan verebilsem keşke...
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.... ama kendini ne kadar rahat ne kadar pozitif hissedersen tedavide okadar olumlu yanıt veriyor... inşallah tedaviye bile gerek kalmadan gelsin bebişin... evet ben dün akşam 10,30 a kadar hastanedeydim.. serum verdiler cuma tekrar gel dediler... 4 ayına kadar bu şekilde devam edermiş...
canlarım günaydın bugün gidiyoruz istanbula hayırlısıyla dün gece dr.sonuçları çok beğendi 4 tane yumurtam 7 tane olmuş yüzde 50 şans veriyorum ümitliyim senden dedi canlarım hep ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine oldu böyle inanıyorum çatlatma iğnemi saat 1.de vurdu yarın sabah 9.da hastanede hazır bulun dedi canlarım orda görümcemde kalıcam internet varmı bilmiyorum alıcaz diyolardı varsa gelişmeleri yazarım eğer yoksa kızkardeşim melondan haber yollarım inanın oda sizleri çok seviyo her birinize dua ediyo ne kadar candan insanlar abla ama ben yazmaya çekiniyorum diyo bende çekinme onlar çok iyi diyorum canlarım inanın bugüne kadar kızkardeşimin desteği olmasa napardım bilmiyorum 6 yaşındaki oğlu bile dua ediyo bugün heyecanlıyım biliyorum yarın tedirginliğe dönecek canlarım dualarınızı esirgemeyin benden hayatımın dönüm noktasındayım şimdi hazırlık yapıyorum kalkmam lazım güzeller hepinizi çok seviyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?