Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya ipeğim kafana taktığın şeye bak sanki kilolusun sennnnn
o dediğin sorunlar aşırı kilolularda olur
hem onlar bile hamile kalıyo da bi sorun olmuyo
bunları düşünme canımmm
hamile kalana kadar yap diyetini ondan sonra düzelecek herşeyyy
:hooray:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
jollita, Eti_puf, iipekk34, nevbahar76, umudunukaybetme

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE MUTLU HUZURLU GÜNLER... GEÇMıŞı OKUYORDUMDA...
SEVDAM GEÇMıŞ OLSUN CANIM BABANA ıNŞALLAH RABBıM ŞıFALAR VERSıN...
NAZRACAM ıNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM GÜZEL HABERLERLE DÖNERSıN ıNŞALLAH DUALARIMIZ SENıNLE...
ıPEĞıM HERŞEYıN HAYIRLISI HAYIRLI KARARLAR VERıRSıNıZ ıNŞALLAH EŞLERıMıZıNDE FAZLA ÜSTÜNE GıTMEMEK GEREKLı GERÇEKTENDE ONLARIN PSıKOLOJıSı BıZDEN FARKLI ÇALIŞIYOR BEN BUNU ANLADIM...
ETı PUFUM CANIM BENıM SENıN NAZLI BEBıŞKO ANNESıNı ÜZÜYOR AMA KOLARINA ALINCA HEPSıNı UNUTACAKSIN. BENıM DAYIMIN KIZI ıLK 3 AY HASTANEDEN EVE GELEMıYORDU AMA ÇOK KOLAY VE GÜZEL GEÇTı 3 AYDAN SONRASI. ıNŞALLAH SENıNDE OLUR...
NEVBAHARIM SENıNDE BU AĞRILAR YUMURTA YERLEŞMESıNDEN DOLAYIDIR ıNŞALLAH BEBıŞıN TUTUNMAYA BAŞLAMIŞTIRDA ONDAN BÖYLE OLUYORDUR...
UMUDUM SEN NASILSIN SOĞAN SUYU NASIL GıDıYOR ıÇıYON DıMı. BEN BıRDE SABAHLARI AÇ KARNIMA BAL TARÇIN ÇÖREKOTU VE POLEN KARIŞTIRDIM BıR ŞıŞE BıR TATLI KAŞIĞI ONDAN YıYORUM...opuyorumnanaktan

canıııım inşallah bu ay sürpriz yapanlardan olursun :CüvCüv:

ya jolitam kizma ama ben sogan syunu biraktim

anlıyorum seni canımcım diyorumya bende bir kaç ay önce içmiştim 3 gün içebildim bıraktım ama bu sefer rabbim dayanma gücü verdi içince miğden eskisi kadar bulanmadı... Keşke biraz daha sabretseydin en azından adet olana kadar...
Adet günün ne zaman senin şimdi umudum...

kızlar ben biraz kaçıyorum çünkü hem iş hem burası oldumu tefriciyeler yavaş ilerliyo
onun için hem iş hem tefriciye yapıyım sonra gelirim bu arada bulut kaç gündür nerelerde hiç görünmedi

jollita inşallah bu yaptığın kürler bebiş olarak geri döner sana
bebek kür tanesi deriz :ecrin_bebek:

İNŞALLAH CANIM...
YİNE BURADA OKUMUŞTUM HAMAMA GİDECEM KOCİŞİMLE YUMURTANIN BEYAZINI SÜRCEM BELİME SONRA ÇALIŞMA YAPCAM BEBEK İÇİN. ONUDA BU AY DENİCEM BAKALIM... HEE BİRDE BARDAK ÇEKTİRCEM BELİMDE...
AYY ÇOKMU ABARTIRIM YAA VÜCUDUMDA ŞAŞIRMASIN BU KADAR MUAMELEYİ GÖRÜNCE...:1shok:

kızlar ben biraz kaçıyorum çünkü hem iş hem burası oldumu tefriciyeler yavaş ilerliyo
onun için hem iş hem tefriciye yapıyım sonra gelirim bu arada bulut kaç gündür nerelerde hiç görünmedi

TAMAM İPEKCİM... HAKLISIN TEFRİCİYELERİNDE ÇOK SAYISI ONLARI HIZLADIR...
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH... HADİ KOLAY GELSİN SANA...opuyorumnanaktan

tamam canım görüşürüz
pazar gördüm adını ama bişi yazmadıııı

BU GÜNDE BURSA NASIL YAĞMURLU ŞAKIR ŞAKIR...
TAM BÖYLE EVıNDE SARILCAN KOCıŞıNE UYUCAN YANı O HAVA...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…