- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
iyiyim bi tanem heyecanlıyım accık da ağrı var
günler geçmiyo sankiiiii
nevom korkma inşallah sonucun çok güzel olucak
umudunukaybetme canım benim çok şükür iyi sevdanın babası ameliyat oluyo canım
inşallah canım hayırlısı olsun artık bu durmda ben kendime bu durumun geçici olduğunu
herşeyin doğumdan sonra düzeliceğini empoze edicem kafama takmamaya çalışıcam aslında benim kafama taktığım kilo değil kiloya bağlı olarak rahatsızlıklarımın artmasından korkuyorum eğer başarabilirsem hamile kalmayı hamilelikte bebeğe zarar vermekten korkuyorum
canım sende inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun bebişinin tadını çıkarırsın korkusuzca
ya evet canim
benim bir andalginligima geldi
karasizligin gecti diye misoracaktim
kafam biraz karisik:uhm:fisfisfis
evet canim gunler gecmiyor
bende heyecanliyim seninadina
canimya daha oncetest yapsak ogrenirmiyiz
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
jollita, Eti_puf, iipekk34, nevbahar76, umudunukaybetme
GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE MUTLU HUZURLU GÜNLER... GEÇMİŞİ OKUYORDUMDA...
SEVDAM GEÇMİŞ OLSUN CANIM BABANA İNŞALLAH RABBİM ŞİFALAR VERSİN...
NAZRACAM İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH DUALARIMIZ SENİNLE...
İPEĞİM HERŞEYİN HAYIRLISI HAYIRLI KARARLAR VERİRSİNİZ İNŞALLAH EŞLERİMİZİNDE FAZLA ÜSTÜNE GİTMEMEK GEREKLİ GERÇEKTENDE ONLARIN PSİKOLOJİSİ BİZDEN FARKLI ÇALIŞIYOR BEN BUNU ANLADIM...
ETİ PUFUM CANIM BENİM SENİN NAZLI BEBİŞKO ANNESİNİ ÜZÜYOR AMA KOLARINA ALINCA HEPSİNİ UNUTACAKSIN. BENİM DAYIMIN KIZI İLK 3 AY HASTANEDEN EVE GELEMİYORDU AMA ÇOK KOLAY VE GÜZEL GEÇTİ 3 AYDAN SONRASI. İNŞALLAH SENİNDE OLUR...
NEVBAHARIM SENİNDE BU AĞRILAR YUMURTA YERLEŞMESİNDEN DOLAYIDIR İNŞALLAH BEBİŞİN TUTUNMAYA BAŞLAMIŞTIRDA ONDAN BÖYLE OLUYORDUR...
UMUDUM SEN NASILSIN SOĞAN SUYU NASIL GİDİYOR İÇİYON DİMİ. BEN BİRDE SABAHLARI AÇ KARNIMA BAL TARÇIN ÇÖREKOTU VE POLEN KARIŞTIRDIM BİR ŞİŞE BİR TATLI KAŞIĞI ONDAN YİYORUM...opuyorumnanaktan
umudum korkuyorum kaç defa aldım o negatif sonucu kaçççç
boğazımda bi yumrukla eve döndüm her seferinde
test günümü beklim sabah erkenden gidip yaptırıp kurtulurum
önemli değil canım hepimizin kafası karışık
ya jolitam kizma ama ben sogan syunu biraktim
canıııım inşallah bu ay sürpriz yapanlardan olursun :CüvCüv:
jollita inşallah bu yaptığın kürler bebiş olarak geri döner sana
bebek kür tanesi deriz :ecrin_bebek:
kızlar ben biraz kaçıyorum çünkü hem iş hem burası oldumu tefriciyeler yavaş ilerliyo
onun için hem iş hem tefriciye yapıyım sonra gelirim bu arada bulut kaç gündür nerelerde hiç görünmedi
kızlar ben biraz kaçıyorum çünkü hem iş hem burası oldumu tefriciyeler yavaş ilerliyo
onun için hem iş hem tefriciye yapıyım sonra gelirim bu arada bulut kaç gündür nerelerde hiç görünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?