kız walla sevincimden ayyyy allahım yaaaaa senin yerinde olmak için neler vermezdimkiiiiiiiiiiiiiiiiii rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhDemet ağlama ya valla bende ağlıorum bak ayy nasıl bi duyguymuş yaaaa
elif beni de umutlandırdı senin heyecanın biraz gergindim ama senin haberin rahatlandırdı.darısıtedavi sırasına göre hepimize inşallah ASİME de çok dua ediyorum rabbim onunda kucanı boş birakmasın topikteki herkese rabbim bu sevinci tattırsın bugün bayram
kayserili olan varmı aranızdaa?
benim bildiğim asi elif ve ben kayseriliyim
iyim gadasını aldığım uğraşıyok işteeeee kayserinin köyündenim cnm ben ya sen?canımm kan mı cektı nedır bılmem kii neresındensın gadasını aldıgım
benim bildiğim asi elif ve ben kayseriliyim
bende kayseriliyim canımmmmm
cnm ben kayserili değilim kayseride teavi oldum
oyyyy yirim ben seni kıııııııııııııııııııııııızzzz walla içimden geldi elifcimmmmm
vereceksin ende inş.. Ben inanıorum şimdi sıra sıra hamile haberleri gelcek inş..sıra şimdi pınarda bakalım o napacak rabbim onada yaşatsın bu duyguları hepimizekızlar hava güzel farkettinizmi herkesin balkonunda çamaşır asılı veeeeeeeeeeeeeeee çoğununki bebek çamaşırı en azından benim mahallemde öyle çok canım sıkkındı kafam karışıktı elifin haberi kafamı dağıttı rahatladım rabbim sağlıkla kucana almak nasip etsin 12 gün sonrada inşallah aynı haberi vermeyi banada nasıp etsin inşallah
öylemiiiiiii cnm allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhhayy zaten bu ara acayıp duygulanıyorum gelde duygulanma sımdı yaniii..insan dogup buyudugu yerden ufakda olsa bı ses işitirse ne kadar cok sevınıyo ..ben su an konyadayım evlendım 4 ay oldu ama kayserimi cok ozledımmm
kızlar hava güzel farkettinizmi herkesin balkonunda çamaşır asılı veeeeeeeeeeeeeeee çoğununki bebek çamaşırı en azından benim mahallemde öyle çok canım sıkkındı kafam karışıktı ELİFİN haberi kafamı dağıttı rahatladım rabbim sağlıkla kucana almak nasip etsin 12 gün sonrada inşallah aynı haberi vermeyi banada nasıp etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?