Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

elif beni de umutlandırdı senin heyecanın biraz gergindim ama senin haberin rahatlandırdı.darısıtedavi sırasına göre hepimize inşallah ASİME de çok dua ediyorum rabbim onunda kucanı boş birakmasın topikteki herkese rabbim bu sevinci tattırsın bugün bayram

Rabbim hepinize versin en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün dularım sizle dilimden düşürmeyecem sizleri
hepinizi çok seviyorum

valla ne yalan soyleyım ben hamıleymısım gıbı sevındım nedendır bılmıyorumm :):) bende beklemedeyım adetıme 1 hafta kaldı butun belırtıler var bakalım inş hayırlısı rabbimden.. yalnız bısey sormak ıstıyorum ..

Demet ağlama ya valla bende ağlıorum bak ayy nasıl bi duyguymuş yaaaa
kız walla sevincimden ayyyy allahım yaaaaa senin yerinde olmak için neler vermezdimkiiiiiiiiiiiiiiiiii rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhh

cnm çok saol yaaaa walla bende herkese ediyorum duamı allahım bizde görebiliecekmiyiz bu günleri yaaaaaa ay çok mutluyum yaaaaaaaa papatyacım inşşşşş sanada böle halaylar çekecezzzz

canımm kan mı cektı nedır bılmem kii neresındensın gadasını aldıgım

elifcim inan bende çokkkkkkkkk sevindim canım yaaaaaaaaaa alahım herkese nasip etsin bu mutluluğu canım benim rabbim yüzünü hep böyle güldürsün bundan sonra

ayy zaten bu ara acayıp duygulanıyorum gelde duygulanma sımdı yaniii..insan dogup buyudugu yerden ufakda olsa bı ses işitirse ne kadar cok sevınıyo ..ben su an konyadayım evlendım 4 ay oldu ama kayserimi cok ozledımmm

kızlar hava güzel farkettinizmi herkesin balkonunda çamaşır asılı veeeeeeeeeeeeeeee çoğununki bebek çamaşırı en azından benim mahallemde öyle çok canım sıkkındı kafam karışıktı ELİFİN haberi kafamı dağıttı rahatladım rabbim sağlıkla kucana almak nasip etsin 12 gün sonrada inşallah aynı haberi vermeyi banada nasıp etsin inşallah

vereceksin ende inş.. Ben inanıorum şimdi sıra sıra hamile haberleri gelcek inş..sıra şimdi pınarda bakalım o napacak rabbim onada yaşatsın bu duyguları hepimize

ayy zaten bu ara acayıp duygulanıyorum gelde duygulanma sımdı yaniii..insan dogup buyudugu yerden ufakda olsa bı ses işitirse ne kadar cok sevınıyo ..ben su an konyadayım evlendım 4 ay oldu ama kayserimi cok ozledımmm
öylemiiiiiii cnm allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhh
daha 4 ay mı oldu oyyy kıyamam ben sizeeeeee
bebiş düşünüyomusun peki!!!

evet cnm hava çok güzel maşşallahhhh
aynen cnm herkesin balkonunda bebek çamaşırları benim alt komşumunda yeni bebeği oldu onun çamaşırarını hergün görüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…