oyyyy yirim ben seni kıııııııııııııııııııııııızzzz walla içimden geldi elifcimmmmm
hmm bende köyündenim has avşarım hemde dadlu:)
hmm bende köyündenim has avşarım hemde dadlu:)
bende köyündenim ama avşar deyilim SARIZLI mısın yoksa
kızlar ben çıkyorum banyoya giricem sonrada mutfak için masa sandalye bakmaya gidicez arkadaşlarla görüşürz kendinize çok iyi bakın elifcim çok öpüyorum bebeğim seni ççççççççççççççoooooooookkkkkkkkkkkkkkk
benim komşumun ikizleri çok koyuyor bana malum bi kız bi oğlan (benimde olacaktı ama şimdi kucağım boş)öylemiiiiiii cnm allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhh
daha 4 ay mı oldu oyyy kıyamam ben sizeeeeee
bebiş düşünüyomusun peki!!!
evet cnm hava çok güzel maşşallahhhh
aynen cnm herkesin balkonunda bebek çamaşırları benim alt komşumunda yeni bebeği oldu onun çamaşırarını hergün görüyorummmmmm
iyi cnm bebiş düşünüyomusun bakeeeeeemmmmevet aynen 4 ay oldu cok tesekkur ederım bu arada adım pınar eşim burda polis o yuzden burdayız ıste ne kadar kalcamız da bellı degıl.
Canlarım hadi ben çıkıorum yine gelirim
aboooooooooooooo avşarmısınnnn:18::18::18::18:
yok cnm şaka yapıyorum tabiki her insan benim için aynı memnun oldum şekerimmm
evet sarız incedereeeeeeya senn?ayy cok heycanlandım sımdııı
benim komşumun ikizleri çok koyuyor bana malum bi kız bi oğlan (benimde olacaktı ama şimdi kucağım boş)
iyi cnm bebiş düşünüyomusun bakeeeeeemmmm
evet dusunmez olurmuyuuz dört gozle beklıyoruz aşkımlaabır hafta var adetıme onun gecmesını beklıyorum onun dısında butun belırtıler var bıde dun aksamdan bu yana kahverengı lekelenmer oluyo bu da mı bı belırtı bılmıyorum
evvet cok da memnunum:)..yalnız sunu bılın avsarlar sadece gönül çalar arkadaşlarrrr
ben SARIOĞLAN İLÇESİ PALAS KASABASINDAN komşum var sarızlı kuşçu mahallesinden
iyi cnm bebiş düşünüyomusun bakeeeeeemmmm
evet dusunmez olurmuyuuz dört gozle beklıyoruz aşkımlaabır hafta var adetıme onun gecmesını beklıyorum onun dısında butun belırtıler var bıde dun aksamdan bu yana kahverengı lekelenmer oluyo bu da mı bı belırtı bılmıyorum
inş... cnm yaaaaaa rabbim herkesin gönlünün muradını versin inş...içindede bizimkileriiii
ilahi kızzzz
ayıp oluyorr..kuşçu degıl o anam guccuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?