şekerrr gurbet zordur allah sabır versin inş. sanada hayırlı evlat ve huzur versin evliliğin ilk yılı zor olur hemde gurbette idare et sabırlı ol alttan almasını bil yuvana sahip ol 8 yıllık evli birinin tavsiyesi kabül buyurursan şekerim
o ne demek ablacım öptüm başıma koydum bıle zaten oyle yapıyorum sımdılık hersey yolunda bı hasretlık var ıste ama napalım:)mutluyum ben yınede
o ne demek ablacım öptüm başıma koydum bıle zaten oyle yapıyorum sımdılık hersey yolunda bı hasretlık var ıste ama napalım:)mutluyum ben yınede
ooooooo hadi bide akraba çıkı bakemmmmm
allah bozmasın sen neresindensin gayserinin
güzelim elbette gurbetlik olcek amaa mutluymuşun bak raabbim bozmasın inş...o ne demek ablacım öptüm başıma koydum bıle zaten oyle yapıyorum sımdılık hersey yolunda bı hasretlık var ıste ama napalım:)mutluyum ben yınede
evet bende merak ettim şincik bakkkallah bozmasın sen neresindensin gayserinin
şaşırmam hayatım sürprizlerle doludurrr
kayserılıler yanı bızler k harfını kullanmayız dimi g yi kullanırız..ama konyada oyle ya gecenlerde eşim bişey anlattı cok güldüm sizlerlede paylasmak ısterım. adamın bırıne sormuslar g harfıyle baslayan hayvanları sayarmısın dıye o da goyun guzu geçi demıs
ASİİ sen hangi köydensin bide ben avşar deyilim PALASLIYIM çok şükür
şaşırmayın amaa..19 heheheh
şaşırmayın amaa..19 heheheh
kızzzzzzzzzz aranızda kendimi yaşlı hissetmeye başladım
ne şaşırcam cnm bende 20 yaşındayımmm
kızzzzzzzzzz aranızda kendimi yaşlı hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?