yok cnm ne şeeeedeeecez ben 20 yaşındayım amma maşşallah gönlün 40 da geçtiii:85::85:hmm iyi hani bu konusmalarımdan sonra belki şaşırırsınız dıye şeettim:)
kızlar pınardan sonra banada dua edermisiniz dedim ses çıkmadı
yok cnm ne şeeeedeeecez ben 20 yaşındayım amma maşşallah gönlün 40 da geçtiii:85::85:
gız asi allah canını almıya seniiiiiiiiiiiinnnnnnnn
yok cnm ne şeeeedeeecez ben 20 yaşındayım amma maşşallah gönlün 40 da geçtiii:85::85:
gız asi allah canını almıya seniiiiiiiiiiiinnnnnnnn
niye kızzzz niye öel dedin walla bak 2 senelik evliyim 2 senedirde bebek özlemiyle yanıp tutuşuyom ama işte olacam o işteee napıyımmm
niye kızzzz niye öel dedin walla bak 2 senelik evliyim 2 senedirde bebek özlemiyle yanıp tutuşuyom ama işte olacam o işteee napıyımmm
canım şaka yaptım aslına bakarsan yanlıs anlarsan dıyede korkmadım degıl hani..kayserılıler hep oyle der ya gül dıye demıstım :) nıye şeetcem demışınya ondann yani
aranızda hamile olan yada bu konuda tecrubelı bırı varmııııı..benim lekeler devam edıyo kasıgım göğsümde cok agrıyo damarlar niim belırgınlestı hamılemıyım aceppp
inş olur canım tedavi mi goruyosun su an?
canım şaka yaptım aslına bakarsan yanlıs anlarsan dıyede korkmadım degıl hani..kayserılıler hep oyle der ya gül dıye demıstım :) nıye şeetcem demışınya ondann yani
yok kız ne yanlış anlıycam cnm benimmmm
kız bende arkadaş ortamında çok komiğimdirr herkesin gözünden yaş gelene kadar güldürürüm işte bakma benim böle olduğuma bebeksizlik beni mahvetttiii
cnm konu başlığını okumadınmı burdaki herkes bebek özlemiyle yanıp tutuşuyooo
aramızda tabiki hamileler var ama hepside tedaviyle hamile kaldı
cnm adetinde ne kadar var bence adetten de olabilir inş..hamilesindirde ne diyimmm
inş olur canım tedavi mi goruyosun su an?
hayır cnm şu an tedavi görmüyorum ama daha önce 2 sefer tüp bebek yapıldı 2 side negatifle sonuçlandı
yok kız ne yanlış anlıycam cnm benimmmm
kız bende arkadaş ortamında çok komiğimdirr herkesin gözünden yaş gelene kadar güldürürüm işte bakma benim böle olduğuma bebeksizlik beni mahvetttiii
evettt aynı bennnnnnn.. ama olmuyo senın gıbı bı kıza bole uzulmek hayırlısını ıste canım ya o ne zaman gönderecegını bılıyo melegini tmmı annesiiii :)
okudum da belki ikinci cocuk ısteyenler vardır dıye dusundum..bıde dedıgm gıbı kan cektı anlamadım:)..daha once olmadı boyle seyler akıntı yenı basladı ama gogus agrısı kasık bel agrısı 15 gundur var
hayır cnm şu an tedavi görmüyorum ama daha önce 2 sefer tüp bebek yapıldı 2 side negatifle sonuçlandı
hmm anladım dadlum benım hayırlısı klasık bı laf ama allahtan ümit kesılmez umarım hamıle kalırsın en ksa zamandaa dualarım senınle emın ol canım benım
evettt aynı bennnnnnn.. ama olmuyo senın gıbı bı kıza bole uzulmek hayırlısını ıste canım ya o ne zaman gönderecegını bılıyo melegini tmmı annesiiii :)
ay ne güzel dedin cnm yaaa annesi mannesi gelsede gariiii özlemimizi bitirsek hayırlısıylaaaaaaaa
çok istiyorum yaaa anne olmayııııı walla çok cnm yanıyooooo
hmm anladım dadlum benım hayırlısı klasık bı laf ama allahtan ümit kesılmez umarım hamıle kalırsın en ksa zamandaa dualarım senınle emın ol canım benım
saol cnm benim allah razı olsun senden
ay ne güzel dedin cnm yaaa annesi mannesi gelsede gariiii özlemimizi bitirsek hayırlısıylaaaaaaaa
çok istiyorum yaaa anne olmayııııı walla çok cnm yanıyooooo
hoşuna gıdecegını bılıyodum cunku o yuzdeen sıkma canını şekerım oluruna bırak bole yaparsan olmazkii dimi ama hayırlısı rabbim kucagını bos koymaz ınsallahhhhhhh
hoşuna gıdecegını bılıyodum cunku o yuzdeen sıkma canını şekerım oluruna bırak bole yaparsan olmazkii dimi ama hayırlısı rabbim kucagını bos koymaz ınsallahhhhhhh
inşallah cnm benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?