Ayaralr'ı tıkladım şu seçenekler çıktı hangisine basacam yaa yanlış bişey yapmak istemiyorumm
yapışkan tuşlarını kullan
süzme tuşlarını kullan
geçiş tuşlarını kullann
kuzucum şekercim sen mesaj yazmadın yada evet gelmemiş olabilr topicte bilgiler eksik yazdın bende özelden sana yazdımki ne gibi bilgiler eksik yardımcı olmaya çalışayım ama cevap gelmedi belkide benim mesajda sana gelmemiştir benlik bi durum yok yani tatlişimmmmmmm hatta dakikam bitti aranak istiyorum senide merak ediyorum yazmıştım ama 25inde arayacağımı da eklemiştim sahi gelmedimi süle çabuk operatörüme dava açayım
eee nabersin
elif senden başka kim hamile bilmiyorum ama bana akıl verinnnn transfere 2 gün oldu hiç bişey yok ne ağrı ne başka bişey biraz akıntım oluyor okadar:
günaydın nasılsınız minnoşlar...geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar kanki dediğin gibi annemi akip ettiler bize göre çünkü son zamnalarda vakitli vakitsiz zili çalıyodu kapıda kimse olmuyodu yanlız olduğunu bilen biri yaptı muhtemelen
demettoooooo saol bacım iyiim ewet başladı kız zaten bnm normaldede çok buşanır midemde şimdi bişey yediğim zaman çok oluor sabahtan beri ne çektim şimdi toparlandım
sen nasılsın,-?????????????????????????
sevom ne güzel sabah gelip seni burada görmektuğbişimm mesajın geldi bana canımcım senin mesajlarında soruın yok geliyo
turgut bey doktorum 2 transfer yaptı .STUĞBA YAAAAAA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK HİÇ AĞRIM FİLAN YOK bu neki yoksa yoksa yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?