Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

emziren anneler DERE OTU sütü artırıyomuş
birde iştahı kesiormuş
saraçoğlunu izliorum fox ta
bebebği olmayanlar içmesin çünkü yumurtaları tembelleştirior

ELİFFFFFF nasılsın cnm yinemi miden bulandı oh oh ne güzel işteeee yaaaaaa
PAPTYAAAAA transferin oldumu cnm olduysa inş...hayırlı sonuçlar alırsın cnm benimmmm....
NURCANNN pc yiyle başın dertte galiba bacııımm bende hiç anlamam wallaaa

elif senden başka kim hamile bilmiyorum ama bana akıl verinnnn transfere 2 gün oldu hiç bişey yok ne ağrı ne başka bişey biraz akıntım oluyor okadar:

günaydın nasılsınız minnoşlar ...geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar kanki dediğin gibi annemi akip ettiler bize göre çünkü son zamnalarda vakitli vakitsiz zili çalıyodu kapıda kimse olmuyodu yanlız olduğunu bilen biri yaptı muhtemelen

valla süzme ve yapışkan olmamsım lazım sen geçişi tıklat olmazsa diğerlerini deneriz

elif senden başka kim hamile bilmiyorum ama bana akıl verinnnn transfere 2 gün oldu hiç bişey yok ne ağrı ne başka bişey biraz akıntım oluyor okadar:

cnm benden başka tuğba arkadaşımızda sanırım tüp bebeyle hamile şuanda.
ya bu kadar düşünme ananas ye bol bol.7. gününe kadar.bugün mesela hemen al ye.ağrı sonra başlayacak dur bi acele etme.beyaz ekmek tutunmaya yardımcı oluomuş ekmek ye.

kaç tane transfer ettiler sana .turgut bey mi yaptı.

demettoooooo saol bacım iyiim ewet başladı kız zaten bnm normaldede çok buşanır midemde şimdi bişey yediğim zaman çok oluor sabahtan beri ne çektim şimdi toparlandım
sen nasılsın,-?????????????????????????

hoşgeldin ipeeeemmmm muhtemelen anneni takip etmişlerdir cnm yaaaa bu hırsızların allah belasını versin emi hiç mi allah korkusu yok yaaaaaa
tekrar geçmiş olsun cnm

tubik bulantılar son hız devam ediyo desene sık dişini 12.haftadan sonra azalıyo 16 dan sonra tamamen bitiyo gerçi ondan sonrada yanmalar bel ağrıları falan başlar

turgut bey doktorum 2 transfer yaptı .STUĞBA YAAAAAA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK HİÇ AĞRIM FİLAN YOK bu neki yoksa yoksa yoksa

nese cnm yaaa olsun boşver bebeğin sağlıklı olsunda ilk 3 ay böle devam eder galibaaaa
bende iyim cnm walla daha yatıcaktımdaaaa üst komşuya ne yapılıyosa tak tak tak kafamı yidiler walla onun kalktım:95::95::95:

turgut bey doktorum 2 transfer yaptı .STUĞBA YAAAAAA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK HİÇ AĞRIM FİLAN YOK bu neki yoksa yoksa yoksa

oooo sen böle olumsuz düşünürsen o bebeğin olacağı varsada olmaz bacım ..ben transferden sonra valla kendimi hamile ilan ettim.doktorun birazda olsa umut vermedi mi..

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

sevdanehri54 asi38+ xelifxx sifaa+ SAMETUGBA Kedersiz+ iipekk34+ papatya_ozmen s.tugba+ duru81+

maşallahhhh

herkes, hoşgeldi günaydınlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…