Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yani sonuç olarak bu günümüze şükür...
ama evli olanlara daha esnek iş şartları olsaydı süppperrr olurduzemuszemus

çok haklısın canım baş dönmesi kasık ağrısı bende ilk kullandığımda bu belirtiler yoktu 2. kutuda anlattığın gibi oldu ilacın genel yan etkileriymiş dedi dr.ama yinede hayırlısı diyelim.günde üç kez alınıyo ve sersemlik uykuda veriyo dr bana bir sabah 2 akşam iç dedi bilgin olsun diye yazdım canım kötü etkiler geçmiş , gelecek bebişler olsun inşallahhhhh:Saruboceq:

kıs kedersiz ne oldu gelince hemen ya zçok merak ediyorum allah kabul etsin çok dua ettim inşallah senin adına çok çok sevindircek haberler verirsin..bu arada nevocum geri sayım başladı senin adına çook heyecanlıyım..nazraca için acayip sevindim inşallah olumlu gelişmelerle hatta hamiş olarak döner evine öpüyorum hepinizi hatunlar kocam nöbete gidicek yemek hazırlamam lazım akşam burdayım bye

ah canım benim bugün arkadaşım vardı da hiç aklıma gelmedi.....günler azaldıkça heyecanım artıyo sorma.....

çok sağolun kızlar Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve duanız için..Babam ameliyat oldu hastanede hala eşimi bekliyorum bende işyerindeyim eşim gelice yine gidecez hastaneye.

kedersizimm eşinin hiç hormonlarına bakılmamışmıydı ohaoldumsmile çok ilginç yaa okadar tedavi oldunuz ozamandamı yapılmadı.ınşallah sorun çıkmaz canım yada hormonlarda sorun olurda ilaçla spermler çoğalır diyeyim buda bir çare canım.Çünkü nedensiz düşük olması daha da beter oluyo.seni bekliyoruz canım haberlerini yazarsın bize.

nevomm ameliyat iyiydi canım sen nasılsın bakalım heecan doruklarda dimi eyvahedigeldismile

sevindim canım ameliyat iyi geçmiş çok şükür...
benim heyecan tavan yaptı sorma.....acayip soğuk çıktı kendine dikkat et....
bu kış bereketiyle geldi
inşallah bizim için de bereketli olur tatlım...

ayyyy ne şirinnn bunlarrrrr
evet canım çok soğuk çıktı yaa
amann bunlar güzel heyecanlarr canım opuyorumnanaktan sonuç için herşeye değerrrr..Bende etrafımdaki bebekli kişileri kıskanmaya başladım sanki sempatiksalakcinni bebeklerini öyle seviyolarki öyle öpüp annecim diye seviyolarki kendimi eksik hissediyorumm..sizde böylemisiniz yaa..

valla ben de öyleyim ne yalan söylim....geçen bi tanesi yanımda nasıl öpüyo nasıl anlatamam sanki hiç çocuğunu görmemiş....etkileniyorum tabi böyle bi tabloda nasıl sempati duyabilirim ki...:çok üzgünüm:

sevdacım inşallah bizim de olur ya...
geçen gün eşim kardeşiyle konuşuyo tel.de hoparlör açok eltim de bağıra bağıra kızını seviyo...
dedim ki ben heralde böyle bişey yapmazdım nispet yapar gibi. eşim ne dese beğenirsin
ben önyargıyla hareket ediyomuşum kötü niyetle yapmıyomuş
ben zaten düşüncesizliğine kızıyorum inadına yapıyo demiyorum ya...

evet evet sanki ilk defa bebeğini görüyomuş gibi alsanaalsanasmile etkilenmek elde değill :umursamaz:

tabiki bizde biliyoruz kaslen yapmadığını ama ben çok dikkat ederim ve senin gibi olayları incelerim.benim kaynımda öyle kızına gel babana sarıl baban ne söyle bakim "boncuk babam güzel babam şeker babam" dedirtir eşimle bende mal mal bakarız buğulu gözlerle kafamçokkarıştı inadına yapmıyolar ama incitiyolar farkında değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…