korkma canım bütün bebeklerde gaz sorunu oluyo 40 bittikten sonra azalacak inşallahh
ahhh ahhh o günler gelse artıkk gardaşım yaainşallah bidenemm ya kurban olduğumm sizlerede nasib etsin inşalah sizlerde uğraşın gazıyla falan inşalah ama ben innaıyorum Rabbim nasib edecekk bitecek hasret
ahhh ahhh o günler gelse artıkk gardaşım yaa
gelecek gardaşım
nolur sen inancını sabrını tüketmee sınav bu işte aplaa hayırlısıyla vereceksinizz yavrunuz gelecekk
nolur sna konuşması kolay deme Rabbim bu duyguyu sizede tattıracakk
inşallahh canımm tez zamanda böyle olmak istiyorum artık
nurcanımmm melikecim nasılsınız bakalım....
nurcik sobayı kaldırıyormuşsun canım burda bugün bile kar yağıyo((
melikecim erkek bebeklerde gaz daha çok oluyo yiğittede çok vardı.. doktor size metsil ve zinco diye bir damla verecek o birazda olsa rahatlatıyo..
seyhancımm canım inşallahhh bu ay güzel haberini alırız hamiş olduğunu söylersin bize...
açıköğretimmi okuyorsun haftaya sınav var... murat yayınları var birde netten geçmiş soruları indir aynısından veya benzerinden çıkıyor... bende işletme 3-4 açıköğretimden bitirdim... Allah yardımcın olsun...
valla esroşum burda bahar havası var soğuklar yok artıknurcanımmm melikecim nasılsınız bakalım....
nurcik sobayı kaldırıyormuşsun canım burda bugün bile kar yağıyo((
melikecim erkek bebeklerde gaz daha çok oluyo yiğittede çok vardı.. doktor size metsil ve zinco diye bir damla verecek o birazda olsa rahatlatıyo..
herkese günaydınlar fazla kalamıcam nasılsınız durumlar nasıl bakalım
kızlar rezeneyi bi eczacı bi kadına söylerken duydum; rezene çayı içiriyos süt olsun diye dedi kadın eczacı möle bişey yok emin olmadığınız bitkisel şeyleri kullanıp ters tepki yapmayın dedi.süt için helva yesin dedi beyaz helvalar varya sabah kalvaltılık o çok süt yaparmış ben böle duydum haberiniz ola..birinin dediğini biri yanlış diyor işte :26:
bu arada kızlar ben bu sabah çatlatma iğnesi vuruldumbakalım bu ay kendiliğpimden hamiş kalmak için son şans olmazsa artık tedavi yolları başlayacak dün kontrole gittim 17mm di yumoş bu sabahta iğneyi vuruldum..bu arada haftaya ben evdeyim izin aldım ama pek giremeyebilirim daha doğrusu girmemmem lazım çünkü ders çalışmak için izin aldım son haftamm :18:
herkesii öptümmm kolay geleee
bugün iyiyim kankim sağolgüaydın..tubiş geçmiş olsun ...sevom hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ay özlemin biter...melike bebişine anason çayı verebilirsin bir iki çay kaşığı sende içebilirsin gazını alır uyutur ...etipuf sende iyiyimişsin yiğit paşada iyiymiş ne güzel ...kanki sende iyisiin okuduğum kadarıyla başağrın geçmiş
bugün iyiyim kankim sağoleşimin uyanmasını bekliyorumm temizliğe gireşecem
sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?