- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
akşam müsait olunca çaldır beni msnde yazarsın banagünaydın ipekk bacımm sağolasın canım maksat ayları boş geçirmemek işte uğraşıyos bölee hastanelerde
nurcik baş ağrınmı vardı yine bana bi arkadaş çok kuvvetli dualar olan bi kitap verdi sanki onda baş ağrıları ile ilgili vardı dua ben ona bakayım eve gidince yinede hatırlat bana.bide ondada dualar var bebek için her yapan hamiş kalıyomuş allahın izniyle onuda okuyayım fırsatım olunca buraya yazıcam kjızlarrr..
bu arada ben tefriciyeyi unuttumm okumayı hemen başlıcayayım bu akşam bitmiş olur
kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize...
hepinizi öptüm...
akşam müsait olunca çaldır beni msnde yazarsın bana
kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize...
hepinizi öptüm...
günaydın ipekk bacımm sağolasın canım maksat ayları boş geçirmemek işte uğraşıyos bölee hastanelerde
nurcik baş ağrınmı vardı yine bana bi arkadaş çok kuvvetli dualar olan bi kitap verdi sanki onda baş ağrıları ile ilgili vardı dua ben ona bakayım eve gidince yinede hatırlat bana.bide ondada dualar var bebek için her yapan hamiş kalıyomuş allahın izniyle onuda okuyayım fırsatım olunca buraya yazıcam kjızlarrr..
bu arada ben tefriciyeyi unuttumm okumayı hemen başlıcayayım bu akşam bitmiş olur
tabiki boş geçirmeyin hangisinin vesile olacağı bellimi hiç olmaz dediğin belki bebişin sebebi olur
aynen öle canım herşeyi deniyorum inan neyin vesile olacağı belli olmaz dediğin gibi sonradan keşke şunu yapsaydım demek istemiyorum en verimli olduğum yaşlarımda boş geçiremem sonra zaten zorlanıcak bünyem..bide haftaya izinliyim ozamanda araştırma üniversitesine gidicem bakalım kromozom testlerini yaptırıcam yapılabilirse bide infertilite bölümlerine gidip bilgi alıcam eğer şartlar iyiyse yeni üniversitede yaptırırım tüp bebeği bakalım
günaydın herkes nasıl kızlar öpüyorum hepinizi günaydınnnnnnnnn
ipek bugün plan program varmı evdemisin
desene hepinizin sözcüsü olmuşummiyiym kızlar saolun
nurcikkkkkkkkkcanım benim yaaaa okudum mektubunu bende, geçmişim yaşadıklarım yılarımmmmmmmmmm gözümün önüne geldi okurken :85::85::85::85::85:sana ne diyeceğimi bilemiyorum:85::85:
eşimi uğurladımm artık temizliğe girişsem iyi olacak :)
desene hepinizin sözcüsü olmuşumm
eşimi uğurladımm artık temizliğe girişsem iyi olacak :)
sevo canım yap elinden geliyorsa yapabileceğim her şeyi inşallah tüpe felan gerek kalmazda oluveriri bu ay bebişin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?