Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın ipekk bacımm sağolasın canım maksat ayları boş geçirmemek işte uğraşıyos bölee hastanelerde

nurcik baş ağrınmı vardı yine bana bi arkadaş çok kuvvetli dualar olan bi kitap verdi sanki onda baş ağrıları ile ilgili vardı dua ben ona bakayım eve gidince yinede hatırlat bana.bide ondada dualar var bebek için her yapan hamiş kalıyomuş allahın izniyle onuda okuyayım fırsatım olunca buraya yazıcam kjızlarrr..

bu arada ben tefriciyeyi unuttumm okumayı hemen başlıcayayım bu akşam bitmiş olur

akşam müsait olunca çaldır beni msnde yazarsın bana

tabiki boş geçirmeyin hangisinin vesile olacağı bellimi hiç olmaz dediğin belki bebişin sebebi olur

tabiki boş geçirmeyin hangisinin vesile olacağı bellimi hiç olmaz dediğin belki bebişin sebebi olur

aynen öle canım herşeyi deniyorum inan neyin vesile olacağı belli olmaz dediğin gibi sonradan keşke şunu yapsaydım demek istemiyorum en verimli olduğum yaşlarımda boş geçiremem sonra zaten zorlanıcak bünyem..bide haftaya izinliyim ozamanda araştırma üniversitesine gidicem bakalım kromozom testlerini yaptırıcam yapılabilirse bide infertilite bölümlerine gidip bilgi alıcam eğer şartlar iyiyse yeni üniversitede yaptırırım tüp bebeği bakalım

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ayki iğne işe yarar.

kamer günaydın

iyiym kızlar saolun
nurcikkkkkkkkkcanım benim yaaaa okudum mektubunu bende, geçmişim yaşadıklarım yılarımmmmmmmmmm gözümün önüne geldi okurken :85::85::85::85::85:sana ne diyeceğimi bilemiyorum:85::85:

sevo canım yap elinden geliyorsa yapabileceğim her şeyi inşallah tüpe felan gerek kalmazda oluveriri bu ay bebişin inşallahhhh

iyiym kızlar saolun
nurcikkkkkkkkkcanım benim yaaaa okudum mektubunu bende, geçmişim yaşadıklarım yılarımmmmmmmmmm gözümün önüne geldi okurken :85::85::85::85::85:sana ne diyeceğimi bilemiyorum:85::85:
desene hepinizin sözcüsü olmuşumm

geçmişe göz attım ama sonrada nurcikin mektubunu okuyunca hiç bişey kalmadı aklımda herkes iyi sanırım tubişim bulantıları melikenin tosuncuğunun gazı dışında
olsun ama kızlar bunları yaşamadan da hamilelik annelik nasıl hissedilecek biraz sabırla geçecek inşallahh siz kendinize iyi bakında olurmu

eşimi uğurladımm artık temizliğe girişsem iyi olacak :)

hala devammıı yumurtlama zamanında değilsin dimi bak üşütme kendini bu aylar bereketli aylar nisan mayıs ona göre ayarla kendini canım

sevo canım yap elinden geliyorsa yapabileceğim her şeyi inşallah tüpe felan gerek kalmazda oluveriri bu ay bebişin inşallahhhh

inşallahh hepimiz için dua ediyorumm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…