Kimsecikler yok
aynı şeyi yazmışız sevdam
nasılsın şekerim
slm datlım hoşgeldinnnnnnurcanımmm melikecim nasılsınız bakalım....
nurcik sobayı kaldırıyormuşsun canım burda bugün bile kar yağıyo((
melikecim erkek bebeklerde gaz daha çok oluyo yiğittede çok vardı.. doktor size metsil ve zinco diye bir damla verecek o birazda olsa rahatlatıyo..
aa helvayı bilmiyordumm saol aplamm helvayı sevmem normalde ama yerim neyapıyımmherkese günaydınlar fazla kalamıcam nasılsınız durumlar nasıl bakalım
kızlar rezeneyi bi eczacı bi kadına söylerken duydum; rezene çayı içiriyos süt olsun diye dedi kadın eczacı möle bişey yok emin olmadığınız bitkisel şeyleri kullanıp ters tepki yapmayın dedi.süt için helva yesin dedi beyaz helvalar varya sabah kalvaltılık o çok süt yaparmış ben böle duydum haberiniz ola..birinin dediğini biri yanlış diyor işte :26:
bu arada kızlar ben bu sabah çatlatma iğnesi vuruldumbakalım bu ay kendiliğpimden hamiş kalmak için son şans olmazsa artık tedavi yolları başlayacak dün kontrole gittim 17mm di yumoş bu sabahta iğneyi vuruldum..bu arada haftaya ben evdeyim izin aldım ama pek giremeyebilirim daha doğrusu girmemmem lazım çünkü ders çalışmak için izin aldım son haftamm :18:
herkesii öptümmm kolay geleee
aplam anasonla rezeneyi karıştırmış aktarcı ikisni bir arada kaynatıyorummgüaydın..tubiş geçmiş olsun ...sevom hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ay özlemin biter...melike bebişine anason çayı verebilirsin bir iki çay kaşığı sende içebilirsin gazını alır uyutur ...etipuf sende iyiyimişsin yiğit paşada iyiymiş ne güzel ...kanki sende iyisiin okuduğum kadarıyla başağrın geçmiş
datlım daha okumadım ama okudu say okurum bugün yarın giremem nete eşim evde ve sağlık ocağına falan gitçezpınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200 okudu
tosti...........200 okudu
tarfil..........200
sevdamce....200
elif...............200
sevdanehri...200
nuray...........200
şifaa...........244
papatya.......100
duru.............100
bynkutluay..100
toplam....3644
kalan....800
menn geldimmmmmmmmKimsecikler yok
hu huuuu naparsınız öple yemeği vakti gelmiş kimsecikler yok afiyetler olsun
selam kızlar nasılsınız yoktum 2 gündür baş ağrısı ve uykusuzluk çekiyorum bu aralar ama bu gün iyiym çok şükür sizler nasılsınz ne var ne yok geçmişe bakamadım
selam kızlar nasılsınız yoktum 2 gündür baş ağrısı ve uykusuzluk çekiyorum bu aralar ama bu gün iyiym çok şükür sizler nasılsınz ne var ne yok geçmişe bakamadım
tünaydın kızlar naber
kıslar samyeli gelmiyor artıkk haberi olan varmı geöen bi gördüm ismini bişey yazmadan çıktı
yok canım haberim görmedim bende uzun zamandır
bide serapçım yok yada benim gözümden kaçtı bilmiyorum
tünaydın kızlar naber
sağol canım evet canım ya doğru diyosun yarım insan gibi oluyosun kendinde olmuyosun ama çok şükür geçtihoşgeldin damlaselen geçmiş olsun yaa bilirim baş ağrısı olayını insan yarım insan gibi oluyo neyseki bugün iyiymişsin canım
hoşgeldin canım geçmiş olsun şifa versin Rabbim çok şükür
eşimi uğurladımm artık temizliğe girişsem iyi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?