Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar nasılsınız yoktum 2 gündür baş ağrısı ve uykusuzluk çekiyorum bu aralar ama bu gün iyiym çok şükür sizler nasılsınz ne var ne yok geçmişe bakamadım

slm datlım hoşgeldinnnnn
ya hiç sorma datlım acayip çk gazııı
evet datlımm araştırdım biraz yarın veir bizede bi zararı olmaz dimi canım ya
aa helvayı bilmiyordumm saol aplamm helvayı sevmem normalde ama yerim neyapıyımm
aplamm inşalahhhh hayırlı haberlerini alırızz kurban olduğumm bebeğini yerleştirsin göbüşüne inşalahhh
dualarım seninle datlımm
aplam anasonla rezeneyi karıştırmış aktarcı ikisni bir arada kaynatıyorumm
dün biraz verdim güsel uyudu anasondan dolayı o zmaan hımmm saol datlummm
datlım daha okumadım ama okudu say okurum bugün yarın giremem nete eşim evde ve sağlık ocağına falan gitçez
menn geldimmmmmmmm
hu huuuu naparsınız öple yemeği vakti gelmiş kimsecikler yok afiyetler olsun

ohh afiyet olsun datlımmm

selam kızlar nasılsınız yoktum 2 gündür baş ağrısı ve uykusuzluk çekiyorum bu aralar ama bu gün iyiym çok şükür sizler nasılsınz ne var ne yok geçmişe bakamadım

hoşgeldin damlaselen geçmiş olsun yaa bilirim baş ağrısı olayını insan yarım insan gibi oluyo neyseki bugün iyiymişsin canım

kıslar samyeli gelmiyor artıkk haberi olan varmı geöen bi gördüm ismini bişey yazmadan çıktı

hoşgeldin damlaselen geçmiş olsun yaa bilirim baş ağrısı olayını insan yarım insan gibi oluyo neyseki bugün iyiymişsin canım
sağol canım evet canım ya doğru diyosun yarım insan gibi oluyosun kendinde olmuyosun ama çok şükür geçti
hoşgeldin canım geçmiş olsun şifa versin Rabbim çok şükür

hoşbulduk canım sağol

eşimi uğurladımm artık temizliğe girişsem iyi olacak :)

nurcan yazdığın mektubu gözyaşlarımla okudum canım hepimiz sen gibi bu zorlu sınavdaan geçiyoruz rabbim en kısa zamanda bu sınavımızdan göbişlerimizi ve kucaklarımızı dolu dolu olarak geçmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…